МФО BitCapital

Вот які номера чорти використовують
От козли

Коли тільки починали говорити про цю "МФО", про те що у них немає ліцензії і всьго іншого, у мене було бажання взяти у них і не віддавати, але щось мене зупинило, і тепер я розумію що це був знак з вище

було бажання взяти у них і не віддавати
Так это не работает. Плохая идея.
Никто просто так не даст денег, понимая, что их могут не вернуть. Дают тогда, когда есть своего рода гарантии возврата.

Вже три місяці в них просрочка... Шлють смс і дзвонять. останні тижні три взагалі тиша)) навіть смс немає. писали щось за списання акціоне і можете 1000usdt знов взяти))))))
Так это не работает. Плохая идея.
Никто просто так не даст денег, понимая, что их могут не вернуть. Дают тогда, когда есть своего рода гарантии возврата.
Да потом пишут в сбщ вы владелец того и того))))

може хто знає якусь прогу безплатну щоб записувати телефонні розмови ?

Ну сьогодні відправила 80 USDT після чого подзвонили мені і агресивно сказали оплатити ще 160 до 15 години , я сказала що поки цієї суми в мене нема і я постараюсь вирішити це питання, вони запропонували продавати цінні речі , телефон і тд . Сказали хай чоловік платить . І це в мене 3 день прострочки сьогодні . Після розмови цієї більше не звонили лише їх бот звонив 2 рази і 1 повідомлення прийшло . Чекаю що буде завтра … буду тут все розповідати
Вони і продавати речі пропонуватимуть, і казатимуть що уже їдуть до ваших батьків, і проклинатимуть, і Верховним судом погрожуватимуть, і Страшним Судом. Тут питання не у ваших фінансах, а у вашій нервовій системі. ІМХО, заплатите хоч щось -- на вас кинуть додаткові ресурси для морального тиску. Вам сил і холодного розуму.

Ну значит их методы прекрасно работают. Бизнес будет процветать)
Вони і продавати речі пропонуватимуть, і казатимуть що уже їдуть до ваших батьків, і проклинатимуть, і Верховним судом погрожуватимуть, і Страшним Судом. Тут питання не у ваших фінансах, а у вашій нервовій системі. ІМХО, заплатите хоч щось -- на вас кинуть додаткові ресурси для морального тиску. Вам сил і холодного ро
Вони і продавати речі пропонуватимуть, і казатимуть що уже їдуть до ваших батьків, і проклинатимуть, і Верховним судом погрожуватимуть, і Страшним Судом. Тут питання не у ваших фінансах, а у вашій нервовій системі. ІМХО, заплатите хоч щось -- на вас кинуть додаткові ресурси для морального тиску. Вам сил і холодного розуму.
Вот що ці чортинята хотіли в ночі зробити було декілька спроб і всю ніч приходили різні смс
Вот що ці чортинята хотіли в ночі зробити було декілька спроб і всю ніч приходили різні смс
А з такими ділами можна вже звертатися в поліцію трошечки назбирав на них ділов подивимся сьогодні закрию їх і всьо а в кого є їхні протермінуваня раджу не гратися з ними бо вони вже звертаються до 10сятих осіб і вони кажуть це нормально

Вкладення

• E7B5B9E1-8212-4FFE-BBE6-82595B62D1AD.webp
    E7B5B9E1-8212-4FFE-BBE6-82595B62D1AD.webp
    47.9 Кб · Перегляди: 343

А з такими ділами можна вже звертатися в поліцію трошечки назбирав на них ділов подивимся сьогодні закрию їх і всьо а в кого є їхні протермінуваня раджу не гратися з ними бо вони вже звертаються до 10сятих осіб і вони кажуть це нормально
Будь-які методи)) У мене намагались залогінитись в мої акаунти на абсолютно різних сайтах, від невеликого зоомагазину до Епіцентру, аби мене засипало СМСками. Обдзвонили майже всі контакти і сказали, що мій друг (ага))) хоче передати мені якісь гроші. Дзвонили з лівих номерів типу як люди, яким погрожують через мої кредити.

Так що не дивуйтесь абсолютно нічому, навіть якщо вони поштових голубів засилатимуть.

Будь-які методи)) У мене намагались залогінитись в мої акаунти на абсолютно різних сайтах, від невеликого зоомагазину до Епіцентру, аби мене засипало СМСками. Обдзвонили майже всі контакти і сказали, що мій друг (ага))) хоче передати мені якісь гроші. Дзвонили з лівих номерів типу як люди, яким погрожують через мої кредити.

Так що не дивуйтесь абсолютно нічому, навіть якщо вони поштових голубів засилатимуть.
Така сама історія але вони добрались до однієї людини і прийшлось заплатити. А у вас є там протермінуваня ?

Навіть кредит каса не такі дикі як вони

Тільки що мала з ними розмову , 4 день протермінування . При тому що оплатила 130 USDT брала 225 . А залишилось віддати ще 370 .
***** це мало сказано . Агресивна , максимально тупа недолюдина зі мною спілкувалась . Каже : якщо сьогодні не внесете оплату в повному обсязі, то завтра будемо працювати з вашим оточенням.

А скільки днів у вас протермінування ?

Останнє редагування:
Тільки що мала з ними розмову , 4 день протермінування . При тому що оплатила 130 USDT брала 225 . А залишилось віддати ще 370 .
***** це мало сказано . Агресивна , максимально тупа недолюдина зі мною спілкувалась . Каже : якщо сьогодні не внесете оплату в повному обсязі, то завтра будемо працювати з вашим оточенням.

А скільки днів у вас протермінування ?
Тим що ви з ними спілкуєтеся, ви тільки гірше робите. Проблему це не вирішить і з ними ви ні про що не домовитися. Лише активність їх буде більшою

Єдиний вихід це просто оплатити і все .. я б навіть вже перезайняла в інших щоб тільки їм віддати . Бо такого трешу в мене з жодним мфо не було . З ними не можливо розмовляти . Чіпляються до слів , переходять на особисте , принижують.

Чого не сьогодні?
З їхніх слів : даємо до вечора час щоб ви могли зберегти свою репутацію і не втратити роботу
Чого не сьогодні?

Де ваша харизма?
Нема шо у відповідь поулибатись?
Вони настільки мутні що чесно я їх боюсь ..

З їхніх слів : даємо до вечора час щоб ви могли зберегти свою репутацію і не втратити роботу
Вони не шарять в інвестуванні інвестицій
Вони настільки мутні що чесно я їх боюсь ..
Що зроблять?

Назад
Угорі