МФО BitCapital

Єдиний вихід це просто оплатити і все .. я б навіть вже перезайняла в інших щоб тільки їм віддати . Бо такого трешу в мене з жодним мфо не було . З ними не можливо розмовляти . Чіпляються до слів , переходять на особисте , принижують.
Я закрив цих драконів бо вони таку тему зробили шо капець в кого є в них позики платіть всьо бо буде треш в вашому житі взяв 100$ 30 днів протермінуваня відав 450 а нарахували 530

Я закрив цих драконів бо вони таку тему зробили шо капець в кого є в них позики платіть всьо бо буде треш в вашому житі взяв 100$ 30 днів протермінуваня відав 450 а нарахували 530
А що зробили хоч?

Зараз інші контори будуть брати на методи на озброєння)

Зараз інші контори будуть брати на методи на озброєння)
Ні не будуть просто в цих чортів немає ліцензії і їм поx які методи бл їм нічого не зробиш
Відчуваю, що треба взяти там кредит.
Не раджу але якщо хочете собі лишнього геморою то спробуєте но не раджу

А що зробили хоч?
Добрались до людей і мені сказали заплатити бо дуже далеко вони вже зайшли зі звонками і смс
Кароче дело ваше хочете беріть но я вам скажу
Що з 25 кантор які в мене є-були то ці саме більше нервів попортили
Хоча мені на кантори було пофіг але ці ****** найдуть труси які ви викинули 10 років тому і по запаху найдуть вас а потім сина вашої першої вчительки

я в шоці… чесно
Звонять людям знайомим і кажуть щоб віддали кредит за мене
я в шоці… чесно
Звонять людям знайомим і кажуть щоб віддали кредит за мене .
Скажу так що додзвоняться чоловіку батькам на роботу до керівництва і будуть казати які ви погані

rtp, пам'ятаю, як в 2019 чи десь в ті роки, одна шарашка, фінфорс, подзвонила сусідці, а її син - мусор (не плутати з поліцейськими☝️), сказали, що за мої борги її зґвалтують вечірком, а потім вони за мене борги віддавати будуть. І обдзвонили всю мою п'ятиповерхівку, всі 80 квартир, майже те саме наплели +-.
Що ви думаєте? Я ж одразу, мабуть, пообідав платити? Бо вони такі страшні, такий треш організували?
Не-а!
Як раз ця контора не отримала і копійки!!

Бєспредєлять? Ну, платіть, якщо вважаєте, що за цю послуги ви повинні заплатити.

Ну тут хто як на це реагує і вкого які родичі і наскільки крепкі нерви
Я тех родственников, которые меня укоряли и чему-то там учили, нах*р послал. И не жалею. Сейчас сами сидят в долгах. И, что вы думаете, обвиняют меня))). А почему меня? Да потому что они ж, бл, умные.
как будто раньше такого не было
Все новое - хорошо забытое старое))
Старожилы форума прекрасно знают это. А новички очкуют. Треш. Биздэс. Все пропало

Я тех родственников, которые меня укоряли и чему-то там учили, нах*р послал. И не жалею. Сейчас сами сидят в долгах. И, что вы думаете, обвиняют меня))). А почему меня? Да потому что они ж, бл, умные.

Все новое - хорошо забытое старое))
Старожилы форума прекрасно знают это. А новички очкуют. Треш. Биздэс. Все пропало
[POSTS=1000]От ,не надо ото ,на навачків наговорювати 😉[/POSTS]

Назад
Угорі