МФО BitCapital

3b5ec0e6c7a10e7349746bb2771c24e1.webp

Почитав стару тему від Єви, о це там веселуха була у вас)) вміє ж людина забайтити на коменти)

Почитав стару тему від Єви, о це там веселуха була у вас)) вміє ж людина забайтити на коменти)
Ну цікаво почитати думаю вже хоть не 130 к Меньше чи вже більше ?

Ну цікаво почитати думаю вже хоть не 130 к Меньше чи вже більше ?
Менше набагато , мета до кінця року закрити всі борги, але щось вже відчуваю що не получиться
Ну десь з 7 дня почали звонити
А зараз конкретно розсилають всім смс що я в розшуку
Це ж якийсь треш , це як мінімум не гуманно і не законно .. і хз що в такому випадку робити

Менше набагато , мета до кінця року закрити всі борги, але щось вже відчуваю що не получиться

Це ж якийсь треш , це як мінімум не гуманно і не законно .. і хз що в такому випадку робити
Їм нічого їм на все по барабану

Їм нічого їм на все по барабану
Може якщо я буду виплачувати по частинках то вони не будуть таке робити .. я думала що є гроші кончені але порівняно з цими то вони ще норм

Може якщо я буду виплачувати по частинках то вони не будуть таке робити .. я думала що є гроші кончені але порівняно з цими то вони ще норм
навряд чи, але можете потім поділитися досвідом

навряд чи, але можете потім поділитися досвідом
Ну сьогодні відправила 80 USDT після чого подзвонили мені і агресивно сказали оплатити ще 160 до 15 години , я сказала що поки цієї суми в мене нема і я постараюсь вирішити це питання, вони запропонували продавати цінні речі , телефон і тд . Сказали хай чоловік платить . І це в мене 3 день прострочки сьогодні . Після розмови цієї більше не звонили лише їх бот звонив 2 рази і 1 повідомлення прийшло . Чекаю що буде завтра … буду тут все розповідати

Їм всеодно їхня задача стягнути вже і сьогодні

Ну сьогодні відправила 80 USDT після чого подзвонили мені і агресивно сказали оплатити ще 160 до 15 години
Ну, все правильно.
Ждите, что ещё больше давление будет и агрессивнее общение

Вкладення

• D42F165B-2CF7-4732-8BB6-A0536A49ABF4.webp
    D42F165B-2CF7-4732-8BB6-A0536A49ABF4.webp
    28.8 Кб · Перегляди: 417
Вот на ніч запускають ботів
Включіть блокування невідомих в налаштуваннях.

Зайдіть в «Налаштування» – «Телефон». Активувати функцію «Заглушення невідомих»

І це звонять по всій телефоні книга

Зайти в «Налаштування» – «Телефон». Активувати функцію «Заглушення невідомих»
Та да але це звонять всій телефонній книзі

Зайти в «Налаштування» – «Телефон». Активувати функцію «Заглушення невідомих»
Та да але це звонять всій телефонній книзі

Вкладення

• 5BACC2D3-8560-4177-B902-27DEF5328963.webp
    5BACC2D3-8560-4177-B902-27DEF5328963.webp
    28 Кб · Перегляди: 417
а завтра заплачу бабки і буду звертатися в поліцію бо так діла не буду нада даунів присадити
а без заплатити ніяк?
заплатите і звонити перестануть, за шо тоді поліції чіплятись

Назад
Угорі