- Дописи
- 37355
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96154
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
в розшуку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
в розшуку
Почитав стару тему від Єви, о це там веселуха була у вас)) вміє ж людина забайтити на коменти)
Ну цікаво почитати думаю вже хоть не 130 к Меньше чи вже більше ?Почитав стару тему від Єви, о це там веселуха була у вас)) вміє ж людина забайтити на коменти)
ты шо сидишь на болгарских юморных сайтах?) пишкал в обувки
Нее)ты шо сидишь на болгарских юморных сайтах?) пишкал в обувки![]()
Менше набагато , мета до кінця року закрити всі борги, але щось вже відчуваю що не получитьсяНу цікаво почитати думаю вже хоть не 130 к Меньше чи вже більше ?
Це ж якийсь треш , це як мінімум не гуманно і не законно .. і хз що в такому випадку робитиНу десь з 7 дня почали звонити
А зараз конкретно розсилають всім смс що я в розшуку
Їм нічого їм на все по барабануМенше набагато , мета до кінця року закрити всі борги, але щось вже відчуваю що не получиться
Це ж якийсь треш , це як мінімум не гуманно і не законно .. і хз що в такому випадку робити
Може якщо я буду виплачувати по частинках то вони не будуть таке робити .. я думала що є гроші кончені але порівняно з цими то вони ще нормЇм нічого їм на все по барабану
навряд чи, але можете потім поділитися досвідомМоже якщо я буду виплачувати по частинках то вони не будуть таке робити .. я думала що є гроші кончені але порівняно з цими то вони ще норм
Ну сьогодні відправила 80 USDT після чого подзвонили мені і агресивно сказали оплатити ще 160 до 15 години , я сказала що поки цієї суми в мене нема і я постараюсь вирішити це питання, вони запропонували продавати цінні речі , телефон і тд . Сказали хай чоловік платить . І це в мене 3 день прострочки сьогодні . Після розмови цієї більше не звонили лише їх бот звонив 2 рази і 1 повідомлення прийшло . Чекаю що буде завтра … буду тут все розповідатинавряд чи, але можете потім поділитися досвідом
Їм всеодно їхня задача стягнути вже і сьогодніМоже якщо я буду виплачувати по частинках то вони не будуть таке робити .. я думала що є гроші кончені але порівняно з цими то вони ще норм
Тобто вони категорично не погоджуються розбивати на платежі ?Їм всеодно їхня задача стягнути вже і сьогодні
Ну, все правильно.Ну сьогодні відправила 80 USDT після чого подзвонили мені і агресивно сказали оплатити ще 160 до 15 години
Вот на ніч запускають ботівНу, все правильно.
Ждите, что ещё больше давление будет и агрессивнее общение
Без слов...Вот на ніч запускають ботів
Включіть блокування невідомих в налаштуваннях.Вот на ніч запускають ботів
І це звонять по всій телефоні книгаБез слов...
Та да але це звонять всій телефонній книзіВключіть блокування невідомих в налаштуваннях.
Зайти в «Налаштування» – «Телефон». Активувати функцію «Заглушення невідомих»
Та да але це звонять всій телефонній книзіВключіть блокування невідомих в налаштуваннях.
Зайти в «Налаштування» – «Телефон». Активувати функцію «Заглушення невідомих»
Тоді тримайтесяТа да але це звонять всій телефонній книзі
а завтра заплачу бабки і буду звертатися в поліцію бо так діла не буду нада даунів присадитиТоді тримайтеся
Вот які номера чорти використовуютьТоді тримайтеся
а без заплатити ніяк?а завтра заплачу бабки і буду звертатися в поліцію бо так діла не буду нада даунів присадити