МФО BitCapital

Доброго дня всім 🙃
Сьогодні в мене 3 день прострочки в них . Взяла по своїй дурості 225 USDT в них , бо приходило смс пропонували промо коди і я повелась (( на сьогодні маю 416 USDT боргу в них , внесла сьогодні 80 USDT бо більше немала можливості , так от якась жінка ***** почала мені звонити і радила продати телефон і цінні речі щоб мати кошти на закриття позики в них

Доброго дня всім 🙃
Сьогодні в мене 3 день прострочки в них . Взяла по своїй дурості 225 USDT в них , бо приходило смс пропонували промо коди і я повелась (( на сьогодні маю 416 USDT боргу в них , внесла сьогодні 80 USDT бо більше немала можливості , так от якась жінка ***** почала мені звонити і радила продати телефон і цінні речі щоб мати кошти на закриття позики в них
Центр тільки початок)

Доброго дня всім 🙃
Через днів 20 буде 1125 $
Потім буде терор рідних потім вони кинуть на номера які дістануть з вашого оточення смс бомбер і дзвінки кожних 1 хв буде приходити смс рандомне і звонити будуть з різних номері

Вкладення

• 77DACEC9-CB61-4EFE-831B-76F6D9810758.webp
    77DACEC9-CB61-4EFE-831B-76F6D9810758.webp
    48 Кб · Перегляди: 279
Доброго дня всім 🙃
Брали на роды?

Євочка, вона мабуть не знає що то таке Біткоїн, бо в її селі таке ще не продають)))

В мене були позики в різних мфо , і прострочки теж були але такого ***** спілкування я не чула від жодних

В мене були позики в різних мфо , і прострочки теж були але такого ***** спілкування я не чула від жодних
А з кредит касою не спілкувались от там внатуре відірвані сидять
Каже мені баба. Тобі поясню )))

Да, не надо тему флудом засорять, ибо сейчас очень актуальна проблема с этой шарагой.

Де вони беруть номера родичів ? І як цього можна уникнути ?
Ніііі
Да, не надо тему флудом засорять, ибо сейчас очень актуальна проблема с этой шарагой.
Вони мого брата знайшли Кого я за 25 років не разу не бачив а вони найшли

Назад
Угорі