Как все решить с МФО? Рассмотрим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Суд с ними практически невероятен. Советую найти адвоката и от его имени отправить Адвокатские запросы/жалобы.
Тогда 99% в суд не подадут.
Але вони ж ним типу лякають, але боятись суда не варіант.
Я почитала форум+була на консультації (потім знайшла тут відгуки про організацію не дуже позитивні), о суд це не найгірший варіант.
По форуму бачу,що 90 % самі пишуть їм, бо знайти гарного адвоката,який реально допоможе-дуже складно.

Але вони ж ним типу лякають, але боятись суда не варіант.
Я почитала форум+була на консультації (потім знайшла тут відгуки про організацію не дуже позитивні), о суд це не найгірший варіант.
По форуму бачу,що 90 % самі пишуть їм, бо знайти гарного адвоката,який реально допоможе-дуже складно.
Они многим пугают. Реально это не более чем иллюзия "серьёзной и очень опасной" шараги, а вас заставляют в это поверить.

Они многим пугают. Реально это не более чем иллюзия "серьёзной и очень опасной" шараги, а вас заставляют в это поверить.
Це точно.
Тому коли почитала форум дуже сильно заспокоїлась і все.
Розумію, що краще їм погодитись на вигідні умови хоч якісь:ahaha::ahaha:
Але якщо не захочуть,то буду чекати поки самі запропонують:clapping::clapping:

Це точно.
Тому коли почитала форум дуже сильно заспокоїлась і все.
Розумію, що краще їм погодитись на вигідні умови хоч якісь:ahaha::ahaha:
Але якщо не захочуть,то буду чекати поки самі запропонують:clapping::clapping:
Абсолютно точно.
Рекомендую все же сыграть на опережение и направить письма и жалобы. Они во многом нарушают фундаментальные законы и нормы права. Чем быстрее они поймут что вы об этом знаете и не боитесь их, тем быстрее будет результат.

Абсолютно точно.
Рекомендую все же сыграть на опережение и направить письма и жалобы. Они во многом нарушают фундаментальные законы и нормы права. Чем быстрее они поймут что вы об этом знаете и не боитесь их, тем быстрее будет результат.
Так і хочу.
Завтра буду відправляти запити на офіційні документи.Також по деяких МФО є велика переплата по пролонгаціям, тому пишу в Нацком.

Дякую з підтримку. Я працюю і потрохи відкладаю але з моїми 13 мфо я за все життя скільки як вони нарахували не зароблю... Ще й син 4 роки все хочеться для нього купити він ж не винний що мама д*pa.
Ооооо відповідь на 100%

А ось так і вийшло, що телефонували начальнику на його мобілку і не давали жити, і мололи всякий бруд. І коли працювали з клієнтом, то у тебе безперервно дзвонить телефон, а номер змінити не можеш і так пресували, що начальник завівся, щоб син вирішив свої проблеми, або нехай іде з роботи, щоб настав спокій. Посварилися і попросили на вихід. Мені теж таке зробили на роботі, але в мене , слава богу, вирішилося і я працюю.
бред какой-то. тут сам бог велел выходоное пособие зарплат 5-6 просить минимум.
Это же беспредельное "увольнение", которое можно бы начальнику судимостью закончить

Підкажіть будь ласка як правильно написати звернення в нацкомфінпослуг і куди його відправляти

Меня проверять не нужно. Я никого не пугаю. Говорю то, что знаю и далеко не являюсь представником МФО. Более того, я - ответчик в суде по иску одного из МФО.

Аська, здесь много "комиссаров")), особенно меня изумляет шариковщина среди новых форумчан.

Зарабатывать, для того, чтоб оплатить или первый или второй вариант.
Либо сидеть и ждать повестку в суд со стороны МФО. Как-то так...
Просто обожаю такие "дельные советы"! А ещё : "Головой надо думать, прежде, чем загонять себя в эту яму! ;Делай выводы! Не надо было вообще в кредиты влазить!" и тому подобные... То, что нужно зарабатывать это и так всем понятно. Но есть такие как я, которые не могут пойти на работу по уважительным причинам, а сидя дома особо не заработаешь и никто не спешит с предложением заработать на дому, кроме тысячи мошенников, которые вовсю засыпают предложениями, но по итогу обдирают как липку или лишают последних средств к существованию!
Post automatically merged:

Просто обожаю такие "дельные советы"! А ещё : "Головой надо думать, прежде, чем загонять себя в эту яму! ;Делай выводы! Не надо было вообще в кредиты влазить!" и тому подобные... То, что нужно зарабатывать это и так всем понятно. Но есть такие как я, которые не могут пойти на работу по уважительным причинам, а сидя дома особо не заработаешь и никто не спешит с предложением заработать на дому, кроме тысячи мошенников, которые вовсю засыпают предложениями, но по итогу обдирают как липку или лишают последних средств к существованию!
Сразу прошу прощения за несдержанность, никого не хочу задеть или оскорбить лично. Просто накипело.

Останнє редагування:
[QUOTE = "Mercato®, post: 279327, member: 143"]
Якщо коротко, є тільки два шляхи - досудовий та судовий. Розглянемо.
Досудове по пунктам:
  1. Дзвінки і можливість "домовитися" .
  2. Реструктуризація (чи потрібна вона?).
  3. Запити в МФО на надання документів, доказів, розрахунків.
  4. Скарги в НКФУ (за результатами запитів в МФО).
  5. Заяви в поліцію, щодо персональних даних і т.д.
судовий:
  1. Свій позов на МФО в суд.
  2. Наші заперечення на позов МФО і захист в суді.
  3. Мультик (п.п. 1 + 2).
  4. Самому писати або платити юристу.
  5. Вивчати всю практику по судах (включає попереднє).
Універсальних рішень немає. Впливає Ваше ставлення, бажання, і, як не дивно, гаманець. Юристи (хороші) безкоштовно працювати не будуть.
Вибір за вами)
[/ QUOTE]
Я розумію що за все треба платити, але чомусь Сергій не виходить на зв'язок я вже пишу і пишу і на вайбер і на мейл але покищо тиша,я всеж таки розраховую на відповідь,розумію що таких як я багато.
Нормальний адекватний юрист скаже вам спілкуватися ... виключно листуванням через укрпошту. І то , якщо захочете Ви. Якщо немає чим платити і вже дійшло до дзвінків навіть вам незнайомим людям - для чого тоді взагалі домовлятися
А що робити?
Нормальний адекватний юрист скаже вам спілкуватися ... виключно листуванням через укрпошту. І то , якщо захочете Ви. Якщо немає чим платити і вже дійшло до дзвінків навіть вам незнайомим людям - для чого тоді взагалі домовлятися
А що робити?

Останнє редагування:
Всім привіт, на даний момент є 25 МФО з яких по 16 є просрочка 1-2 тижні.Загальна сума по МФО 160 000 грн. Підскажіть що робити? Платити їм всім одразу немає можливості.
Чи звертатись до адвоката?
Була тільки на консультації у адвоката, то він сказав віддавати по можливості їм і домовлятись самостійно, але нічого не обіцяти конкретного.

Хтось закривав МФО на такі суми самостійно? Чи варто знайти гроші на адвоката і закривати з ним?
Дякую.
Ой,приблизно така ж ситуація(((чоловік каже шо треба морозитись а,там буде видно.грошей на закрытия немає всерівно((думаю через якийсь час домовлятимусь за тіло .тому ща їх оці казкові нарахування мені якось не довподоби)

Есть когда определенная сумма договариваюсь кто идёт на мои условия,остальные ждут!с коллекторами горе беда там проценты космические и не идут на уступки доков не высылают следовательно только через суд ну а там и адвоката хорошего искать!

Я відправила запити в МФО, по деяким вже пройшов місяць з моменту вручення, а відповіді немає, що далі з ними робити
Вони в принципі не дзвонять (напевно, я ❄️то не знаю точно), але мені хочеться поставити поставити крапку в кожній з історій мфо
Підкажіть, будь ласка, якщо МФО не відповіло на мій запит протягом 30днів, і продовжує дзвонити, писати, які далі повинні бути мої дії?
В нацкомфін. Писати не варіант, бо моя стратегія відсутність договору, і проплат в основному не було

Останнє редагування:
смотря какой адвокат)
есть такие, что еще и помогут договориться с мфо о супер предложении, мфо будет должно 200 процентов от тела, даже, если не делались пролонгации.
Где ж такого профессионала взять?))) Ищу, но как то пока не сложилось.....

А может, коллективный иск как то сотворить на одно для начала мфо, за какие то общие черты незаконной финансовой деятельности, подвергающей риску разорения и долговой кабалы, законопослушных граждан? Вместе эффективней и дешевле получится, не? Например, манивео.. У меня тело 2,5, были 3 или больше пролонгаций, а после 2 недель просрочки имею долг 20 уже, и шахрайство.
Это только пример, можно выбрать красавцев любых.

А может, коллективный иск как то сотворить на одно для начала мфо, за какие то общие черты незаконной финансовой деятельности, подвергающей риску разорения и долговой кабалы, законопослушных граждан? Вместе эффективней и дешевле получится, не? Например, манивео.. У меня тело 2,5, были 3 или больше пролонгаций, а после 2 недель просрочки имею долг 20 уже, и шахрайство.
Это только пример, можно выбрать красавцев любых.
Хотелось бы. Но наверное вряд ли кто из юристов возьмется((((. Хотя возможно получился бы прецедент.....чтоб другим шарашкам неповадно было

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі