Admin, в мене було таке бажання першій подати до суду за порушення ділової репутації, за вимагання, за розголошення персональних даних, за погрози мені, моїй сім'ї, і я мала такий намір, і не пошкодувала би коштів і , доречі, в мене було 2 лікарняних по цьому приводу,АЛЕ!!!! Я не знаю, хто мені так насрав на роботі, бо в сина 20 мфо і вичислити, хто з них це зробив на той момент,було неможливо!!!! Ось тому, вони колжі розіслали, а по тому номеру я вже не змогла додзвонитись! Ось у чому справа. І коли, навіть поліцію викликали на роботу, ми не могли дізнатися, хто дзвонить, вони представлялися Кавказ- вимпел, знущалися з поліції, коли ті брали слухавку. Стаціонарні телефони рвали тиждень, мене хотіли звільнити з роботи. Син, втратив престижну роботу. Ось такий результат. А тепер просто нікому і нічого ані копійки. Тільки суд, якщо хтось подасть. Ось тоді, я піду з сином і покажу їх методи роботи. Доказіа в мене багато: колажі ганебні, смс з погрозами, листи, записи розмов просто страшні, якісь зеки телефонували. Заяви в поліції є. Що ще треба? Закону протидіі на них немає, так мені пояснили в поліції, ще і не хотіли брати заяви. Доречі, маю іх 3. Тільки по одній отримала відповідь від начальника ГУП області, бо і до нього дійшла зі скаргою, а вони всі розводять руками. Дзвонити перестали, прострочки 8 місяців. Всі продали колекторам, 20 мфо. Чекаємо далі. Значить, якщо поліціі не треба розмови записані, я їх злила на ютуб, хай люди слухають і роблять висновки: не беріть у мфо ані копійки, НІКОЛИ! Мама сина радить, перевірено на своїй шкурі!