Какая вероятность, что МФО или факторинг подадут в суд и заблокируют все карты?

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 636

No calls to third parties

Форумчанин
Дописи
858
Реакції
356
Бали
2725
No calls to third parties не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Если при длителных просрочках больше года, тела кредитов не больше 5000, насколько процентов есть вероятность подачи в суд и блокировки карт?
А если один факторинг выкупил несколько МФО(как например кредит капитал) вероятность суда высокая?

Если при длителных просрочках больше года, тела кредитов не больше 5000, насколько процентов есть вероятность подачи в суд и блокировки карт?
А если один факторинг выкупил несколько МФО(как например кредит капитал) вероятность суда высокая?
Зараз майже всі контори почали ходити до суду. Манівео, Швидко гроші, Алекскредит, Кредит капітал, ЄАПБ це з тих що я знаю. Також Кредит каса і Бізнеспозика. Те що тіло 5000 грн не заважає їм накрутити 50000 грн і подати до суду. Якщо не захищатися то 99% суд задовільнить їхні забаганки.

А чи потрібно захищатися в суді офлайн ? Чи можна якось в он-лайні ?) Якщо наприклад немає змоги прийти до суду

залучаєш адвоката і він все робить сам, тільки спостерігаєш рух справи в е-суді
Дуже вам дякую за відповідь. В мене було досить багато відкритих мфо, приблизно 20. Я майже всі закрила , ще на початку війни коли вони пропонували за тіло закривати. Але одну чи дві компанії просто не було вже можливості і я вирішила забити. А тут почали телефонувати з Кредит Капіталу, пропонують з боргу 28100 списати 18100 . Але там тіло кредиту було шось близько 2-3 тисяч грн. І принципово не хочу платити. Бо за стільки часу я цим мфо стільки коштів віддала , що пішли вони куди подалі )

Дуже вам дякую за відповідь. В мене було досить багато відкритих мфо, приблизно 20. Я майже всі закрила , ще на початку війни коли вони пропонували за тіло закривати. Але одну чи дві компанії просто не було вже можливості і я вирішила забити. А тут почали телефонувати з Кредит Капіталу, пропонують з боргу 28100 списати 18100 . Але там тіло кредиту було шось близько 2-3 тисяч грн. І принципово не хочу платити. Бо за стільки часу я цим мфо стільки коштів віддала , що пішли вони куди подалі )
то у вас немає позовів?)

Назад
Угорі