Как все решить с МФО? Рассмотрим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
смотря какой адвокат)
есть такие, что еще и помогут договориться с мфо о супер предложении, мфо будет должно 200 процентов от тела, даже, если не делались пролонгации.
Знайти ще б такого..)

смотря какой адвокат)
есть такие, что еще и помогут договориться с мфо о супер предложении, мфо будет должно 200 процентов от тела, даже, если не делались пролонгации.
ще б знайти такого крутого адвоката,який би все так круто порішав

Admin, в мене було таке бажання першій подати до суду за порушення ділової репутації, за вимагання, за розголошення персональних даних, за погрози мені, моїй сім'ї, і я мала такий намір, і не пошкодувала би коштів і , доречі, в мене було 2 лікарняних по цьому приводу,АЛЕ!!!! Я не знаю, хто мені так насрав на роботі, бо в сина 20 мфо і вичислити, хто з них це зробив на той момент,було неможливо!!!! Ось тому, вони колжі розіслали, а по тому номеру я вже не змогла додзвонитись! Ось у чому справа. І коли, навіть поліцію викликали на роботу, ми не могли дізнатися, хто дзвонить, вони представлялися Кавказ- вимпел, знущалися з поліції, коли ті брали слухавку. Стаціонарні телефони рвали тиждень, мене хотіли звільнити з роботи. Син, втратив престижну роботу. Ось такий результат. А тепер просто нікому і нічого ані копійки. Тільки суд, якщо хтось подасть. Ось тоді, я піду з сином і покажу їх методи роботи. Доказіа в мене багато: колажі ганебні, смс з погрозами, листи, записи розмов просто страшні, якісь зеки телефонували. Заяви в поліції є. Що ще треба? Закону протидіі на них немає, так мені пояснили в поліції, ще і не хотіли брати заяви. Доречі, маю іх 3. Тільки по одній отримала відповідь від начальника ГУП області, бо і до нього дійшла зі скаргою, а вони всі розводять руками. Дзвонити перестали, прострочки 8 місяців. Всі продали колекторам, 20 мфо. Чекаємо далі. Значить, якщо поліціі не треба розмови записані, я їх злила на ютуб, хай люди слухають і роблять висновки: не беріть у мфо ані копійки, НІКОЛИ! Мама сина радить, перевірено на своїй шкурі!

Admin, в мене було таке бажання першій подати до суду за порушення ділової репутації, за вимагання, за розголошення персональних даних, за погрози мені, моїй сім'ї, і я мала такий намір, і не пошкодувала би коштів і , доречі, в мене було 2 лікарняних по цьому приводу,АЛЕ!!!! Я не знаю, хто мені так насрав на роботі, бо в сина 20 мфо і вичислити, хто з них це зробив на той момент,було неможливо!!!! Ось тому, вони колжі розіслали, а по тому номеру я вже не змогла додзвонитись! Ось у чому справа. І коли, навіть поліцію викликали на роботу, ми не могли дізнатися, хто дзвонить, вони представлялися Кавказ- вимпел, знущалися з поліції, коли ті брали слухавку. Стаціонарні телефони рвали тиждень, мене хотіли звільнити з роботи. Син, втратив престижну роботу. Ось такий результат. А тепер просто нікому і нічого ані копійки. Тільки суд, якщо хтось подасть. Ось тоді, я піду з сином і покажу їх методи роботи. Доказіа в мене багато: колажі ганебні, смс з погрозами, листи, записи розмов просто страшні, якісь зеки телефонували. Заяви в поліції є. Що ще треба? Закону протидіі на них немає, так мені пояснили в поліції, ще і не хотіли брати заяви. Доречі, маю іх 3. Тільки по одній отримала відповідь від начальника ГУП області, бо і до нього дійшла зі скаргою, а вони всі розводять руками. Дзвонити перестали, прострочки 8 місяців. Всі продали колекторам, 20 мфо. Чекаємо далі. Значить, якщо поліціі не треба розмови записані, я їх злила на ютуб, хай люди слухають і роблять висновки: не беріть у мфо ані копійки, НІКОЛИ! Мама сина радить, перевірено на своїй шкурі!
А звонят, действительно, зеки. У меня знакомый через СБУ вычислил таких звонарей. Звонки были из зоны. Звонаря МФО не успевают всех обзванивать и сдают данные в ИТУ, платят зекам на сигареты, а те границ не знают.

А звонят, действительно, зеки. У меня знакомый через СБУ вычислил таких звонарей. Звонки были из зоны. Звонаря МФО не успевают всех обзванивать и сдают данные в ИТУ, платят зекам на сигареты, а те границ
Адмін, пропоную перевірити, бо щось дуже страшно все описано, звільнили з престижної роботи, зеки, хамлять поліції. Текст, дуже змахує на пугалочку від представника мфо.

Mercato® , пане Сергій, давненько не було ваших вебінарів...
Не плануєте влаштувати?

Shanti, извините, подскажите, плиз, как можно попасть на такие вебинары? Есть ли записи? И где можно посмотреть?

Shanti, извините, подскажите, плиз, как можно попасть на такие вебинары? Есть ли записи? И где можно посмотреть?

Кстати, да, присоединяюсь к вопросу Shanti. Когда будут новые вебинары, Mercato®
Вот как раз неплохая тема для вебинара - Ликвидация нацкомпфинуслуг.

\
Admin, Стаціонарні телефони рвали тиждень, мене хотіли звільнити з роботи. Син, втратив престижну роботу. Ось такий результат.
Что это за работодатель, который увольняет из-за звонков.
Глупо как-то коллекторам добивиться увольнения - тогда точно никто ничего не заплатит

\

Что это за работодатель, который увольняет из-за звонков.
Глупо как-то коллекторам добивиться увольнения - тогда точно никто ничего не заплатит
А ось так і вийшло, що телефонували начальнику на його мобілку і не давали жити, і мололи всякий бруд. І коли працювали з клієнтом, то у тебе безперервно дзвонить телефон, а номер змінити не можеш і так пресували, що начальник завівся, щоб син вирішив свої проблеми, або нехай іде з роботи, щоб настав спокій. Посварилися і попросили на вихід. Мені теж таке зробили на роботі, але в мене , слава богу, вирішилося і я працюю.

Кстати, да, присоединяюсь к вопросу Shanti. Когда будут новые вебинары, Mercato®
Вот как раз неплохая тема для вебинара - Ликвидация нацкомпфинуслуг.
А что ликвидация нкфп. Вместо будет НБУ, там правила жесче+ НБУ без суда можно будет взыскивать штрафы.ну и лицензии будут забирать

По форуму бачу,що є два шляхи вирішення проблем з МФО:
1. забити і не платити, але змінити всім родичам номери телефонів
2. домовлятись на реструктуризацію(якщо можливо) або збивати до тіла кредиту + % до штрафів.

Все вірно я зрозуміла?

Я в цього всьому нова, тому сорі за дивні питання.

В общем да.
По сути либо хаотично и безсмысленно платить пролонгации, что не даст никакого результата, либо оплачивать полностью если сумма не большая. Либо бороться с МФО.
Борьба заключается в телефонных переговорах и ведении официальной переписки. Самый выгодный вариант.

В общем да.
По сути либо хаотично и безсмысленно платить пролонгации, что не даст никакого результата, либо оплачивать полностью если сумма не большая. Либо бороться с МФО.
Борьба заключается в телефонных переговорах и ведении официальной переписки. Самый выгодный вариант.
Дякую дуже за роз*яснення.
Вже починаю вести переговори,якщо не захочуть йти на адекватні умови-тоді зустрінемось в суді з ними.

Дякую дуже за роз*яснення.
Вже починаю вести переговори,якщо не захочуть йти на адекватні умови-тоді зустрінемось в суді з ними.
Суд с ними практически невероятен. Советую найти адвоката и от его имени отправить Адвокатские запросы/жалобы.
Тогда 99% в суд не подадут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі