Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 21K
Автор, цікаво як ваші справи)
- Та порядок, в мене з квітня по початок серпня реструктуризація по Технофінанс (Є Гроші, 30 тис. тіло) і ШвидкоГроші (30 тис. суд). Виплачую по 12 тис. на місцяць, лишилось по 2 платежі ще з 5.
- Ще по Слон наче за 60% тіла домовились, 7.2к завтра або в пн закину.
- По приколу написав в ЄАПБ що готовий за 80% сукупного тіла закрити (у них 7 договорів на загальну суму по тілу - 70 тис.), вони супер-довго відповідають, поки нічого не писали.
- Поки ніхто в суд не подавав.
- Добиваю останні виплати другу, в якого $12k взяв, в серпні розрахуюсь, і швидше процес піде з МФО.

- Та порядок, в мене з квітня по початок серпня реструктуризація по Технофінанс (Є Гроші, 30 тис. тіло) і ШвидкоГроші (30 тис. суд). Виплачую по 12 тис. на місцяць, лишилось по 2 платежі ще з 5.
- По приколу написав в ЄАПБ що готовий за 80% сукупного тіла закрити (у них 7 договорів на загальну суму по тілу - 70 тис.), вони супер-довго відповідають, поки нічого не писали.
- Добиваю останні виплати другу, в якого $12k взяв, в серпні розрахуюсь, і швидше процес піде з МФО.
Другой вопрос, не менее интересующий. Много людей осталось рядом )?

Відпишіться, що вам єапб відповість)

Другой вопрос, не менее интересующий. Много людей осталось рядом )?
Та норм, про це не те щоб багато людей дізналось в кінці кінців. Я працював в благоднійній організації, як війна почалась, і в мене в контакт листі приблизно на 300 контактів -- 250 абсолютно лівих людей.

Навіть ті, кому таки додзвонились, просто не вірили xD. Пронесло.

Близькі в цілому з розумінням поставились і підтримували морально.

Добре, самому цікаво)

Та норм, про це не те щоб багато людей дізналось в кінці кінців. Я працював в благоднійній організації, як війна почалась, і в мене в контакт листі приблизно на 300 контактів -- 250 абсолютно лівих людей.

Навіть ті, кому таки додзвонились, просто не вірили xD. Пронесло.

Близькі в цілому з розумінням поставились і підтримували морально.

Добре, самому цікаво)
а Кредит Кєпітал є у Вас )?

Закрив EwaCash (Primocollect набрали) за 5к грн (тіло + 1к) на 380+ день просрочки, 2 липня 2025.

Вони набрали зранку, закинули гарнтійний, я був в настрої, навіть не торгувався, і через кілька годин заплатив.

У них (Прімо) ще продзвін моїх двох договорів з ЕЛ.ЕН.Груп. Хтось шарить за ЕЛ.ЕН? Вони за пів тіла часом не цікавляться?))

Закрив EwaCash (Primocollect набрали) за 5к грн (тіло + 1к) на 380+ день просрочки, 2 липня 2025.

Вони набрали зранку, закинули гарнтійний, я був в настрої, навіть не торгувався, і через кілька годин заплатив.

У них (Прімо) ще продзвін моїх двох договорів з ЕЛ.ЕН.Груп. Хтось шарить за ЕЛ.ЕН? Вони за пів тіла часом не цікавляться?))
Добрий день!
Чи турбували оточення ці 380 днів ...і як себе поводили
Мають мій один договір з тіла 8200 хочуть 23тис ...десь 2 місяць як викупили ...

Добрий день!
Чи турбували оточення ці 380 днів ...і як себе поводили
Мають мій один договір з тіла 8200 хочуть 23тис ...десь 2 місяць як викупили ...
Враховуючи к-сть моїх кредиторів тут важко сказати.

Якщо не помиляюсь -- турбували тільки батьків, проте дуже обережно, але регуляно.

Враховуючи к-сть моїх кредиторів тут важко сказати.

Якщо не помиляюсь -- турбували тільки батьків, проте дуже обережно, але регуляно.
А взагалі за цей рік дуже сильно потріпали нерви вам і оточенню дзвінками?
У вас батьки взагалі до цих всіх дзвінків болісно і полохливо відносяться чи більше спокійні?

Не хочу накаркати, ЄАПБ у відповідь на мій лист, запропонували по кожному окремо умови*.
По двом -- тіло + 500 грн<. Там тіла на 30 тис. тільки по цим договорам.

Сьогодні я їх набрав, все узгодили, закрию ці два до кінця місяця, а далі видно буде.

*по всім договорам сукупно вони пропонували тіло + 50% (десь тіло, десь два тіла), якщо узагальнити і взяти середнє.

Я ще спілкуюсь з Кредит Капіталом, там нема з ким говорити. Тормознуті бабулі по дебільному скріпту говорять що я їм маю 50 тис. з 5 заплатати по 5 договорам.
Я був готовий норм домовитись, але ЄАПБ виглядає в 10 разів більш професійно в даному випадку, тому КК чекатиме свою чергу.

Не хочу накаркати, ЄАПБ у відповідь на мій лист, запропонували по кожному окремо умови*.
По двом -- тіло + 500 грн<. Там тіла на 30 тис. тільки по цим договорам.

Сьогодні я їх набрав, все узгодили, закрию ці два до кінця місяця, а далі видно буде.

*по всім договорам сукупно вони пропонували тіло + 50% (десь тіло, десь два тіла), якщо узагальнити і взяти середнє.
О ну нормальні умови. У вас тіла є великі, в мене значно менші. Ну сукупно тіло +50% добре

Закрив СlickCredit (ЄАПБ) за 13800 грн (тіло + 500 грн) на 1 рік 1 місяць просрочки, 15 липня 2025.

Наступний -- MyCredit (ЄАПБ), пропонують 18250 (тіло + 250 грн) до 1-2 серпня 2025.

Монобанк стягнув 3 тис. гривень сьогодні на судові витрати. В мене в них 80 тис. тіло + 15 тис. відсотки. Це сетап.

Панч лайн -- ми домовились про реструктуризацію тиждень тому, з дедлайном першого платежу на 20 липня.

Зараз вирішуємо питання, мб вони і відкотять той суд через попередню домовленість.

Окремо
ТАС банк пропонує закрити два кредити за тіло. По 20 тис. кожен. Кажуть до кінця місяця тільки.

Хтось з ними стикався? Вони в ніяку не хочуть розбивати ні на платежі, ні на які інші умови.

Вони блефують щодо кінця місяця чи теж можуть в суд подати?

Монобанк стягнув 3 тис. гривень сьогодні на судові витрати. В мене в них 80 тис. тіло + 15 тис. відсотки. Це сетап.

Панч лайн -- ми домовились про реструктуризацію тиждень тому, з дедлайном першого платежу на 20 липня.

Зараз вирішуємо питання, мб вони і відкотять той суд через попередню домовленість.

Окремо
ТАС банк пропонує закрити два кредити за тіло. По 20 тис. кожен. Кажуть до кінця місяця тільки.

Хтось з ними стикався? Вони в ніяку не хочуть розбивати ні на платежі, ні на які інші умови.

Вони блефують щодо кінця місяця чи теж можуть в суд подати?
ТАС любить по судам ходити, але в кожному випадку індивідуально

Монобанк, 190 днів прострочки по чорній картці, тіло 80 тис., відсотки 16 тис.

Витратив на них 5 годин за останні два тижні. Тупо переливання з пустого в порожнє. В травні виявляється у мене була можливість підписати договір реструктуризації. А в липні час тієї пропозиції вже вийшов. Я їх мусолив два тижні, і все ж знову повернулись на пропозицію реструктуризації травня.

Домовились про 10% платіж (9.600 грн) до кінця місяця і 36 платежів по ~2500.

Рекомендація:
якщо ви хочете з ними розраховуватись, і вони самі пропонують реструктуризацію на 5-6 місяці прострочки -- погоджуйтесь і ставте максимальний термін оплати. Якщо забили і вже стягнули судовий збір -- просто кожен день повторюйте, що готові сплатити 10% суми заборгованості і реструктуризацію на 36-48 платежів.

Місяців 10-12 прострочки по АФК -- пропонують за 50% тіла, в моєму випадку за 13 500 грн.
Оплата до 28.07 (тобто 4 дні).

Капець, я тільки відклав якісь гроші за останні місяці, і зараз все в нуль піде наступного тижня...

Назад
Угорі