Щоденник Крипто-лудоманія. 800 тис боргу. Спроба вибратись

Дякую, почекаю, от і мене мучать сумніви виходить +25 тис з компенсацією їхніх юр. Послуг, судовий збір я не плачу. , чи варто залучати юриста

Дякую, почекаю, от і мене мучать сумніви виходить +25 тис з компенсацією їхніх юр. Послуг, судовий збір я не плачу. , чи варто залучати юриста
ну насправді з ними можна домовитись, я їх усіх закривав за тіло, можна ж врегулювати питання і в досудовому порядку, но головне по почті спілкуватись з ними

Вони у мене , за тіло не хотіли , розтермінування теж но окали.
ну у мене договори за 22 рік(перед початком війни) можливо там в договорах були нюанси типуц не для суду, тому і чекали))Ну з ними питань у мене найменше було

Монобанк був правий СУД БЛИЗЬКО) Таки подали Май кредит та клік одним позовом в суд . Сума позову 45 тис + судові. Не очікував я суду на 6 місяць протермінування. Чомусь впевнений був що в мене є ще 3-4 місяці до цього. Консультуюсь з адвокатом, побачимо що далі.

Монобанк був правий СУД БЛИЗЬКО) Таки подали Май кредит та клік одним позовом в суд . Сума позову 45 тис + судові. Не очікував я суду на 6 місяць протермінування. Чомусь впевнений був що в мене є ще 3-4 місяці до цього. Консультуюсь з адвокатом, побачимо що далі.
Тримайтеся, все неодмінно налагодиться, просто треба прикласти зусилля і почекати

Назад
Угорі