Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 21K
Закрив MoneyVeo (АФК/Таліон) за 13500 грн (50% тіла) на 13 місяців прострочки по Манівео (десь 8-9 місяців після продажу в АФК/Таліон), 28 липня 2025.

Дякую, ніби обійшлось, не сильно діставали)
в мене таліони затихли вже пів року тому) чекаю від них якихось дій, виплатив їм пролонгаціями набагато більше тіла, тому навіть за половину тіла шкода закривати) але поки такого не пропонували)

в мене таліони затихли вже пів року тому) чекаю від них якихось дій, виплатив їм пролонгаціями набагато більше тіла, тому навіть за половину тіла шкода закривати) але поки такого не пропонували)
сподіваюсь все ще попереду)

мені, до речі, на неактивну сім-ку надійшла смс щодо 50% тіла (при тому що на пошту тільки пропозиція тіла надходила), тому раджу час від часу моніторити.

я десь раз на тиждень включаю стару сім-ку і моніторю пропозиції.

Тестую новий метод спілкування з КредитКапітал.
Чомусь вони перестали відповідати...

1753743197554.webp

КредитКапітал додзвонвся до мене приблизно разів 10-15 за останній місяць.

Кожного разу вони запитують чи я знаю ПІБ такий-то такий-то.

Я почав казати, що не знаю про що йде мова.

Вони просто кажуть дякую і кидають трубку.

Абсолютно ідіотська заскріптована організація.

Весь їх колл центр можна замінити cофтом від https://elevenlabs.io/

1753873014736.webp

Ура, КредитКапітал відповів!

А ще я їм кожен день пишу запити через кабінет Прімо Коллект на закриття по тілу по кожному договору --> нуль реакції.

1753879092367.webp

Закрив Таскомбанк за 40 тис. грн (тіло), два договори (Ізі та СпортБанк) на 12 місяців прострочки, 30 липня 2025.

Вони самі в липні за тіло запропонували, я намагався купу разів якось сконтактувати, хоча б розбити на платежі, але вони максимально тормознуті.
Весь інтерфейс і комунікації на рівні 2000х років.

Шкода, бо ці гроші могли б піти зараз на закриття МФО боргів, але з іншого боку на одну головну біль менше.

По банкам тепер ситуація максимально передбачувана:
- Моно (80 тис. тіло + 18 тис. %) в реструктуризації на 36 чи 48 місяців.
- ТАС (40 тис. тіло) закритий за тіло.
- ПУМБ (30 тис. тіло) -- невідомо, не контактував, але голова не болить, бо відносно незначна сума там, думаю повернусь до них під кінець року вже під фінал.

1753743197554.webp
А мені зателефонували пʼяному, я взяв слухавку і почав з ними спілкуватися. Вони не вивезли, злилися і я почав телефонувати з трьох номерів до них і питати як в них справи)
Нарахував 12 «операторів», коли пішло це все по четвертому колу, перестали відповідати. Тепер шлють смс з якоюсь пропозицією, але я не можу до них зателефонувати бо додали мабуть в чорний список, мені також не дзвонять😂

А мені зателефонували пʼяному, я взяв слухавку і почав з ними спілкуватися. Вони не вивезли, злилися і я почав телефонувати з трьох номерів до них і питати як в них справи)
Нарахував 12 «операторів», коли пішло це все по четвертому колу, перестали відповідати. Тепер шлють смс з якоюсь пропозицією, але я не можу до них зателефонувати бо додали мабуть в чорний список, мені також не дзвонять😂
Они каллфильтр поставили)))

1753743197554.webp
У них нет скрипта на такие картинки, а без скрипта и пописать отойти нельзя, только по скрипту. Работа такая собачья, хотя я знаю кто туда идёт работать, ну примерно... у меня одноклассник работал в калл центре, правда до войны и вроде только РФ задрачивали, но смысл не меняется, типаж я примерно представляю, нормальный не пойдёт туда работать, развичто за большие деньги, но врятле там платят больше чем какому-то грузчику на официалке или подсобнику на стройке.

Останнє редагування:
Закрив MyCredit (ЄАПБ) за 18250 грн (тіло + 250 грн) на 1 рік 1 місяць просрочки, 6 cерпня 2025.

Завтра буде рівно рік, з дня коли я зареєструвався на форумі:
- по МФО був винен 383 тис. по тілу --> тепер 247 тисяч (майже всі за тіло або менше тіла; був один суд, не захищався -- 2.5 тіла).
- по банках був винен по тілу: 150 тис. грн --> 110 тис. грн (моно (80 тис. тіло) в реструктуризації)
- по друзям $16 тис. --> $1 тис.

Якби не форум, я би зараз десь окопи копав би.

Закрив Єгроші (Технофін), вніс останній платіж з 30 тис. грн (тіло разбите на 5 платежів) на 1 рік 1 місяць просрочки, 7 cерпня 2025.

Вони дуже адекватні, завжди, звісно пушать щоб оплатив одним платежем або накидують 1.5 тіла в розбиття, але за 10-15 хв переговорів йдуть на тіло на платежі.

Наступний -- ТОП1, тіло 21500 грн на 4 платежі.

Все)) тепер я без грошей, гаситиму вже через місяць щось нове.

Закрив Єгроші (Технофін), вніс останній платіж з 30 тис. грн (тіло разбите на 5 платежів) на 1 рік 1 місяць просрочки, 7 cерпня 2025.

Вони дуже адекватні, завжди, звісно пушать щоб оплатив одним платежем або накидують 1.5 тіла в розбиття, але за 10-15 хв переговорів йдуть на тіло на платежі.

Наступний -- ТОП1, тіло 21500 грн на 4 платежі.

Все)) тепер я без грошей, гаситиму вже через місяць щось нове.
Згадалось 🤭

Вкладення

• IMG_1668.webp
    IMG_1668.webp
    108.9 Кб · Перегляди: 85
ФК Ел.Ен.Груп має два договори -- Старфін та Санкредит.

5 та 7 тис. грн тіло відповідно.

Вчора написали що готові за тіло. Зв'язався з ними сьогодні і очікую гарантійку. З ними ніколи не комунікував, вони самі написали.

Від моменту прострочок по Старфін та Сан пройшло 13 місяців.

Закрив Стар- і Санкредіт (ЕЛ.ЕН.Груп), за 5 та 7 тис. (тіло) на 1 рік 1 місяць просрочки, 20 cерпня 2025.

Вони самі написали.

Я їх ігнорив аж до самої пропозиції тіла.

На сьогодні лишається 220 тис. тіла з 380 тис. рік тому.

Чув що Діджи Фінанс на свята закривають за пів тіла. Може на 24 серпня спробую))

Назад
Угорі