Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
- Та порядок, в мене з квітня по початок серпня реструктуризація по Технофінанс (Є Гроші, 30 тис. тіло) і ШвидкоГроші (30 тис. суд). Виплачую по 12 тис. на місцяць, лишилось по 2 платежі ще з 5.Автор, цікаво як ваші справи)
Другой вопрос, не менее интересующий. Много людей осталось рядом )?- Та порядок, в мене з квітня по початок серпня реструктуризація по Технофінанс (Є Гроші, 30 тис. тіло) і ШвидкоГроші (30 тис. суд). Виплачую по 12 тис. на місцяць, лишилось по 2 платежі ще з 5.
- Ще по Слон наче за 60% тіла домовились, 7.2к завтра або в пн закину.
- По приколу написав в ЄАПБ що готовий за 80% сукупного тіла закрити (у них 7 договорів на загальну суму по тілу - 70 тис.), вони супер-довго відповідають, поки нічого не писали.
- Поки ніхто в суд не подавав.
- Добиваю останні виплати другу, в якого $12k взяв, в серпні розрахуюсь, і швидше процес піде з МФО.
Відпишіться, що вам єапб відповість)- Та порядок, в мене з квітня по початок серпня реструктуризація по Технофінанс (Є Гроші, 30 тис. тіло) і ШвидкоГроші (30 тис. суд). Виплачую по 12 тис. на місцяць, лишилось по 2 платежі ще з 5.
- Ще по Слон наче за 60% тіла домовились, 7.2к завтра або в пн закину.
- По приколу написав в ЄАПБ що готовий за 80% сукупного тіла закрити (у них 7 договорів на загальну суму по тілу - 70 тис.), вони супер-довго відповідають, поки нічого не писали.
- Поки ніхто в суд не подавав.
- Добиваю останні виплати другу, в якого $12k взяв, в серпні розрахуюсь, і швидше процес піде з МФО.
Та норм, про це не те щоб багато людей дізналось в кінці кінців. Я працював в благоднійній організації, як війна почалась, і в мене в контакт листі приблизно на 300 контактів -- 250 абсолютно лівих людей.Другой вопрос, не менее интересующий. Много людей осталось рядом )?
Добре, самому цікаво)Відпишіться, що вам єапб відповість)
а Кредит Кєпітал є у Вас )?Та норм, про це не те щоб багато людей дізналось в кінці кінців. Я працював в благоднійній організації, як війна почалась, і в мене в контакт листі приблизно на 300 контактів -- 250 абсолютно лівих людей.
Навіть ті, кому таки додзвонились, просто не вірили xD. Пронесло.
Близькі в цілому з розумінням поставились і підтримували морально.
Добре, самому цікаво)
звісно, я з ними не спілкувався щеа Кредит Кєпітал є у Вас )?
ну будьте обережні, вони з позовною до суду пішли )звісно, я з ними не спілкувався ще
Просто встретились два одиночества,Вони набрали зранку, закинули гарнтійний, я був в настрої, навіть не торгувався, і через кілька годин заплатив.
Добрий день!Закрив EwaCash (Primocollect набрали) за 5к грн (тіло + 1к) на 380+ день просрочки, 2 липня 2025.
Вони набрали зранку, закинули гарнтійний, я був в настрої, навіть не торгувався, і через кілька годин заплатив.
У них (Прімо) ще продзвін моїх двох договорів з ЕЛ.ЕН.Груп. Хтось шарить за ЕЛ.ЕН? Вони за пів тіла часом не цікавляться?))
Враховуючи к-сть моїх кредиторів тут важко сказати.Добрий день!
Чи турбували оточення ці 380 днів ...і як себе поводили
Мають мій один договір з тіла 8200 хочуть 23тис ...десь 2 місяць як викупили ...
А взагалі за цей рік дуже сильно потріпали нерви вам і оточенню дзвінками?Враховуючи к-сть моїх кредиторів тут важко сказати.
Якщо не помиляюсь -- турбували тільки батьків, проте дуже обережно, але регуляно.
Не хочу накаркати, ЄАПБ у відповідь на мій лист, запропонували по кожному окремо умови*.Відпишіться, що вам єапб відповість)
О ну нормальні умови. У вас тіла є великі, в мене значно менші. Ну сукупно тіло +50% добреНе хочу накаркати, ЄАПБ у відповідь на мій лист, запропонували по кожному окремо умови*.
По двом -- тіло + 500 грн<. Там тіла на 30 тис. тільки по цим договорам.
Сьогодні я їх набрав, все узгодили, закрию ці два до кінця місяця, а далі видно буде.
*по всім договорам сукупно вони пропонували тіло + 50% (десь тіло, десь два тіла), якщо узагальнити і взяти середнє.
ТАС любить по судам ходити, але в кожному випадку індивідуальноМонобанк стягнув 3 тис. гривень сьогодні на судові витрати. В мене в них 80 тис. тіло + 15 тис. відсотки. Це сетап.
Панч лайн -- ми домовились про реструктуризацію тиждень тому, з дедлайном першого платежу на 20 липня.
Зараз вирішуємо питання, мб вони і відкотять той суд через попередню домовленість.
Окремо
ТАС банк пропонує закрити два кредити за тіло. По 20 тис. кожен. Кажуть до кінця місяця тільки.
Хтось з ними стикався? Вони в ніяку не хочуть розбивати ні на платежі, ні на які інші умови.
Вони блефують щодо кінця місяця чи теж можуть в суд подати?