Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 21K
Закрив ФінСферу за 15к грн (тіло + 1к) на 120-140 день просрочки, 20 січня 2025.
Розбили на кілька платежів, платив протягом місяця.

Є ухвала від суду щодо ШвидкоГроші (30 днів на апеляцію), хочуть 30 тис. з 14 тис. Думаю запропонувати розбити на пів року, якщо не погодяться -- звернусь до адвоката та буду подавати апеляцію (тупо щоб виграти час, бо 30 тис. нема звідки витягнути).

Я досі винен МФО десь 300 тис. З позитивного, мене абсолютно ніхто ніяк не турбує на 6+ місяць прострочок. Я поміняв сімку вже кілька місяців тому, і використовую стару тільки щоб входити в кабінети.
По друзям: закрив $3000 протягом грудня та січня, і більше не винен двом з трьох людей. Тепер типові $1500-2000/місяць друзям знижуються до $1000/місяць, і різницю можна спрямувати на контори. Хух, можна видихнути. В найбільш песемістичному сценарії мені потрібно буде 6 місяців на закриття контор, хоча б якась визначеність. Раніше думав що додатковим фрілансом зможу витягнути до березня 2025, але це анріал. У грудні та січні було просто $0 додаткового доходу. Зараз наче попит починає повертатись, мб щось вийде в лютому заробити.
По банкам: ~140 тис. тіло + ~20-25 тис. відсотки. Думаю може запропонувати реструктуризації кільком банкам.

Останні тижні січня тупо таксував кожен день зранку, бо не було грошей на їжу)))
Як справи з BitCapital? У вас мабуть найдовше прострочення з тих що чув на форумі)

ШвидкоГроши
Предупреждали что в суд подают? Какое-то выгодное предложение было от них, до подачи.

И через сколько примерно дней просрочки пошли в суд????
Через 4-5 місяців

Нічого не пропонували перед цим

Як справи з BitCapital? У вас мабуть найдовше прострочення з тих що чув на форумі)

Та взагалі ніяк, від них нічого не чути. Тіло 500 USDT.

Я забив на них, повертатиму в останню чергу.

Та взагалі ніяк, від них нічого не чути. Тіло 500 USDT.

Я забив на них, повертатиму в останню чергу
Оце у вас витримка ) не тероризують оточення? А то тут пишуть люди що і погрожують і колажі 😂
П.с. в мене їх немає вже ,просто цікаво)

Через 4-5 місяців

Нічого не пропонували перед цим
Быстро, мне пока писали полтора тела сразу, чувствую надо их закрывать, вроде суды выигрывают... но тело большое и денег сейчас нет, других выгодно закрыть в планах...

Реструктуризація Технофінанс:
- у них були Єгроші (30 тис. тіло) та Топ1 (21.5 тис.) --> домовились розбити тіла на платежі до кінця 2025.
- кредит в Єгроші від травня 2024
- написали в Вотсап кілька днів тому, пропонували за 45 тис. закрити Єгроші
- після кількох раундів пропозицій (вони починали з 2ох плотежів по 15 тис., я починав з 12 платежів по 2.5 тис), домовились на 5 платежів по 6 тис.
- надіслали одразу гарантійку
- домовились закрити Топ1 вже після Єгроші

ШвидкоГроші:
- тіло 13 тис. --> 30 тис. суд
- подали до суду вкінці грудня
- я намагався власноруч (без адвокатів) оскаржити нарахування штрафів або пені на суму 4.5 тис. --> хз, але наче моє оскарження просто проігнорили або я оформив не як слід
- ухвала суду була в кінці січня
- наприкінці березня представник ШГ вніс в Ел. Суді 'заяву про видачу виконавчого документу'
- я подзвонив в ШГ, попросив з'єднати з тим представником з заяви, після 10 хв премовин домовились на розбиття 30 тис. на 4 місяці довільними платежами.

Наступні кроки:
- Хочу написати напочатку наступного місяця в ЄАПБ, у яких десь 5 договорів, і КредитКапітал, де також кілька договорів, і почати по-троху розгрібати.

Я досі винен МФО десь 300 тис.

- з позитивного, мене абсолютно ніхто ніяк не турбує на 8+ місяць прострочок
- я поміняв сімку, і просто забив. Кілька місяців жив в своє задоволення. Якщо б мені не написали норм пропозицію Технофін, я б і надалі морозився.
- 25% суми в передбачуваній реструктуризації, це приємно.

По друзям: з $18 тис. я лишаюсь винним $4.5 тис, до кінця літа вже розберусь.

По банкам: ~140 тис. тіло + ~60 тис. відсотки. Моно, ПУМБ, ТАС. Просто ігнорю, мб запропонують списання відсотків колись, побачимо)))

Інше:
Ці всі проблеми з МФО, вже тягнуться більше року, і 8+ місяців у прострочках. За цей час я постарів на років 10, так точно))) але це добре, бо це психологічному рівні, а не фізіологічне, тому все найкраще попереду)

- у них були Єгроші (30 тис. тіло) та Топ1 (21.5 тис.) --> домовились розбити тіла на платежі до кінця 2025.
- після кількох раундів пропозицій (вони починали з 2ох плотежів по 15 тис., я починав з 12 платежів по 2.5 тис), домовились на 5 платежів по 6 тис.

ШвидкоГроші:
- я намагався власноруч (без адвокатів) оскаржити нарахування штрафів або пені на суму 4.5 тис. --> хз, але наче моє оскарження просто проігнорили або я оформив не як слід
- наприкінці березня представник ШГ вніс в Ел. Суді 'заяву про видачу виконавчого документу'
- я подзвонив в ШГ, попросив з'єднати з тим представником з заяви, після 10 хв премовин домовились на розбиття 30 тис. на 4 місяці довільними платежами.

Наступні кроки:
- Хочу написати напочатку наступного місяця в ЄАПБ, у яких десь 5 договорів, і КредитКапітал, де також кілька договорів, і почати по-троху розгрібати.

- я поміняв сімку, і просто забив. Кілька місяців жив в своє задоволення. Якщо б мені не написали норм пропозицію Технофін, я б і надалі морозився.

По банкам: ~140 тис. тіло + ~60 тис. відсотки. Моно, ПУМБ, ТАС. Просто ігнорю, мб запропонують списання відсотків колись, побачимо)))

Інше:
Ці всі проблеми з МФО, вже тягнуться більше року, і 8+ місяців у прострочках. За цей час я постарів на років 10, так точно))) але це добре, бо це психологічному рівні, а не фізіологічне, тому все найкраще попереду)
Все в вас буде буде добре, я в вас вірю!

Бачу ми тут надовго застрягли :bye:
Забити на банки - це було правильне рішення у вашому випадку.
Розрулиться, я от теж рахую, що всього півтора роки втрачу на це ла#но 😄 а далі заживу нарешті щасливе життя.

Останнє редагування:
Розрулиться, я от теж рахую, що всього півтора роки втрачу на це ла#но 😄 а далі заживу нарешті щасливе життя.
Це точно))
Нічого, впораємося :)

я також мрію поскоріш з цим розібратись и жити в своє задовлення.... Останнім часом навіть гроші радості не несуть, бо все віддіаєшь(

я також мрію поскоріш з цим розібратись и жити в своє задовлення.... Останнім часом навіть гроші радості не несуть, бо все віддіаєшь(
Радість має зявлятись після того як приходить довідка про закриття

а дуже навіть приємно було брати 😜
Хз я не помню, пьяный был когда набирал для игры.

Но вот что на утро я земли под ногами не чувствовал и хотелось бежать туда... не знаю куда, это помню...

Думал инсульт будет или что-то типо того когда вышел с дома пройтись... лучше бы набрал, накупил бы ненужной фигни и потом бы уже страдал, но хоть за что-то))) чем просто брал вникуда как и все конченые лудики... лучше думать о будущем) когда выйдет солнце и мир станет цветным

Останнє редагування:

ШвидкоГроші:

Наступні кроки:

Інше:
Гарний прогрес! круто)
А біти що там на 8 місяць?))

При відкритих ВП одна єдина карта і бажано одразу знімати готівку. А у декого взагалі готівка знімається через касу банку. Про які додатки розмова?Карту нац кешбеку приват заблокував через пів години після оформлення.
у мене навіть скарбничку приват заблокував з 10 грн

Назад
Угорі