Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 21K
ФК Ел.Ен.Груп має два договори -- Старфін та Санкредит.

5 та 7 тис. грн тіло відповідно.

Вчора написали що готові за тіло. Зв'язався з ними сьогодні і очікую гарантійку. З ними ніколи не комунікував, вони самі написали.

Від моменту прострочок по Старфін та Сан пройшло 13 місяців.
А таке вам не приходило? Теж два від старфін і санкредит. 3000 і 1500 відповідно. в суд подають вже тижня два.

Вкладення

• IMG_20250821_200956_059.webp
    IMG_20250821_200956_059.webp
    784.5 Кб · Перегляди: 99
А таке вам не приходило? Теж два від старфін і санкредит. 3000 і 1500 відповідно. в суд подають вже тижня два.
брєд, з таким тілом вони навряд подадуть, чекайте тіла протягом року

Закрив LoviLave (КредитКапітал) за 6500 грн (1.5 тіла) на приблизно 8-9 місяців після продажу в КК, 28 серпня 2025.

Думаю це була суто автоматичне повідомлення від них, і ніякі мої дії на це не вплинули.
Це був єдиний договір по якому не було штрафів.

В мене в них ще 4 договори, з яких вони хочуть 250 тис. грн, з яких !!!!150 тис. штрафів!!!, при тілі загальному 38 тис. Казкові довбойоби, м'яко кажучи.

Я записав 5 розмов з операторами і максимально в юридичному форматі намагався пояснити що вони систиматично порушують закон намагаючись з мене всі ці штрафи та пеню отримати -- у відповідь тупа ідіотська скріптована маячня.

ЮРИСТИ, я правильно розумію, що ніяка фін установа не має права нараховувати штрафи та пеню під час військового стану?
І що я маю всі законні підстави сплатити тільки тіло та ті відсотки, які були до початку нарахувань незаонних штрафів?

Я хочу подати заяву в НБУ з усіма доказами того, що у них організація тупо зав'язана на обмані боржників.
І що в 80% випадків, людина не захищається і на неї в суді тупо вішають ці всі штрафи та відсотки, змушуючи переплатити 1000% за 1.5 роки користування.
Це такий маразм, в мене просто нема слів. Я хочу щоб НБУ провів повний аудит їх документації, і тупо закрив цю кончену контору, включаючи всю цю Мілонівську шляпу.

Я навіть, думаю, зібрати коаліцію бажаючих на цьому форумі, і написати колективну скаргу в НБУ на них. З усіма доказами.

Закрив LoviLave (КредитКапітал) за 6500 грн (1.5 тіла) на приблизно 8-9 місяців після продажу в КК, 28 серпня 2025.

Думаю це була суто автоматичне повідомлення від них, і ніякі мої дії на це не вплинули.

В мене в них ще 4 договори, з яких вони хочуть 250 тис. грн, з яких !!!!150 тис. штрафів!!!, при тілі загальному 38 тис. Казкові довбойоби, м'яко кажучи.

Я записав 5 розмов з операторами і максимально в юридичному форматі намагався пояснити що вони систиматично порушують закон намагаючись з мене всі ці штрафи та пеню отримати -- у відповідь тупа ідіотська скріптована маячня.

ЮРИСТИ, я правильно розумію, що ніяка фін установа не має права нараховувати штрафи та пеню під час військового стану?
І що я маю всі законні підстави сплатити тільки тіло та ті відсотки, які були до початку нарахувань незаонних штрафів?

Я хочу подати заяву в НБУ з усіма доказами того, що у них організація тупо зав'язана на обмані боржників.
І що в 80% випадків, людина не захищається і на неї в суді тупо вішають ці всі штрафи та відсотки, змушуючи переплатити 1000% за 1.5 роки користування.
Це такий маразм, в мене просто нема слів. Я хочу щоб НБУ провів повний аудит їх документації, і тупо закрив цю кончену контору, включаючи всю цю Мілонівську шляпу.

Я навіть, думаю, зібрати коаліцію бажаючих на цьому форумі, і написати колективну скаргу в НБУ на них. З усіма доказами.
У мене був суд в серпні, то суддя не задовільнив штрафи.

Додам (ФК Віва Капітал) подали до суду.

Сума позову десь 50 тис., з яких тіло - 7.5 тис.

Вони пропонували тіло в жовтні 2024.

Потім десь загубились і ми успішно один про одного забули.

Мораль -- закривайте Додам за тіло)))

Звісно що 50 тис. вони не візьмуть, будемо захищатись.

Закрив Просто Кредит (Дебтфорт) за 3001 грн (тіло) на приблизно 13-14 місяців прострочки, 3 вересня 2025.

Останнє редагування:

Кредит Капітал реально недалекі. В мою позивну вони додали інформацію про зовсім чужий кредит, це просто напевно тупа копіпаста з іншої справи. З ними можно активно боротися і тянути час дуже довго, може за той час навчаться чогось)))

Закрив MicroCash за 2000 грн (тіло) на приблизно рік заборгованості, 9 вересня 2025.

Вони на пошту пишуть щодня. Нещодавно за 3к пропонували. Я запропонував за 2к, так і закрили.

До речі, ПУМБ пропонує списати всі нарахування, і лишити десь тіло + 15%. Поки не списувався з ними. Це приблизно 12 місяців прострочки наразі.
Я їм 30к грн по тілу винен.

Додам (ФК Віва Капітал) подали до суду.
Cклад суду призначено, проте вже майже два тижні нема ухвали. Очікую.

Факторинг Партнерс (оригінально був Кредит Плюс, тіло 30 тис. грн) - сам їм написав, запропонував закрити за тіло, проте після досить довгих переговорів з юристом в месенджері (вони з 60к починали торгуватись), домовлись закрити за 40 тис. на два платежі. Перший платіж в кінці вересня. Попався дуже адекватний юрист, тому не можу екстраполювати на всю компанію, але в цілому небо і земля порівняно з умовним Кредит Капіталом, відчувалося що спілкуюсь з живою людиною.

Зверху, буквально на днях, ще звалився їм в руки якийсь Еко Фін (2.5к тіло), домовились за 3.5к.

Тому від мене не буде чутно в найближчі два місяці щодо нових зрушень))

Останнє редагування:
Вніс перші 20 тис. з 40 тис. за Факторинг Партнерс (30 тис. грн тіло від Кредит Плюс).

В кінці тижня ще закрию третій з семи договорів по ЄАПБ (2.4к, трохи більше за два тіла, але норм) та Ізі Кеш / ДебтФорт за 7 тис. (на якісь копійки менше тіла).

В цілому це вже майже половина шляху, який триває 15 місяців.

Зараз все зводиться до того, що я винен тільки кільком факторингам, але велику к-сть договорів: ЄАПБ (ще 5 з 7), Кредит Капітал - кончені дауни (ще 4 з 5), Факторинг Партнерс (2 з 2), Технофінанс (2 з 3), Діджи (2 з 2), і ще пару.

Вніс перші 20 тис. з 40 тис. за Факторинг Партнерс (30 тис. грн тіло від Кредит Плюс).

В кінці тижня ще закрию третій з семи договорів по ЄАПБ (2.4к, трохи більше за два тіла, але норм) та Ізі Кеш / ДебтФорт за 7 тис. (на якісь копійки менше тіла).

Зараз все зводиться до того, що я винен тільки кільком факторингам, але велику к-сть договорів: ЄАПБ (ще 5 з 7), Кредит Капітал - кончені дауни (ще 4 з 5), Факторинг Партнерс (2 з 2), Технофінанс (2 з 3), Діджи (2 з 2), і ще пару.
Так держать. Потихоньку но идёте к своей цели, выбраться из этого 💩

Ви молодець, так тримати

Захоплений вашим шляхом виходу з боргів, дуже круто, викликає повагу, та хочеться наслідувати. В мене дуже схожа історія - втратив усе на ф'ючерсах - тільки почав свій шлях та визнання залежності

Закрив КредитПлюс та ЕкоФін (Факторинг Партнерс) за 40 000 грн (тіло + 10 тис.) та за 5 тис. (два тіла) на приблизно 14-15 місяців заборгованості, 31 жовтня 2025.

Я їм сам написав, торгувались пів дня, і зійшлись на таких цифрах. Розбили на два місяці. Цілком нормальна комунікація була.

Попереду ще 180 тис. тілом.

Ейс подав в суд (хочуть три тіла), домовились за 2.5 тіла закрити на 3 платежі. Сума - 26 тис. грн.

Закрив Інновація Компані (Ізі Кеш) за 7 тис. грн (тіло) на приблизно 14-15 місяців заборгованості, 5 листопада 2025.

Вони місяцями пропонували за тіло на пошту, ось до них черга і дійшла.

Чесно кажучи, максимально вже від цього всього задовбався.

Лишається 17 договорів з 34.
- 2 більше 20 тис. грн по тілу
- 4 між 10 та 20 тис. грн
- 11 менше 10 тис. грн

Назад
Угорі