Исполнительное производство Дорошкевич признано незаконным ))

А це апріорі в вашому розумінні не має працювати ?
Тобто ви самий розумний ? Поділетесь досвідом ?
Шо імєнно чи має чи не має працювати?
Незрозумілий Сенс вашого питання
Как бы да, но нет ?
Оце істинно женский ответ

" общєпринята точка зрєнія "
Общепрінята точка зрєнія Може бути помилковою. І це трапляється дуже часто.
Я не вірю в то шо народ в масі своїй прав. Чи що він може щось створити. Тому що більшість людей в невігластві.
Завжди рушієм прогресу та носієм знань - був відносно невисокий відсоток людей.
І яскравий приклад. Навіть на форумі - реально більш менш в темі, не більше 10% людей, які можуть правильно проаналізувати і підказати.
І для мене особисто думка цих 10% важливіша, за 90% інших

Ні, не юрист))) але з "якщо що" можливо боротися і своїми силами ?
А якщо не юрист, то судьба інколи дає можливість попробувати нову діяльність) і плюс якщо це гарно виходить)

? асуждаю, за такие призывы)))
...і твоїми силами ??

Я не призываю не обращаться за помощью к юристам, но если такой возможности нет, то можно найти альтернативный способ борьбы. Как вариант - своими силами, если есть уверенность и знания, используя информацию от юристов на форуме... Но не забивать и пускать на самотёк, если случилось столкнуться с ип...
А якщо не юрист, то судьба інколи дає можливість попробувати нову діяльність) і плюс якщо це гарно виходить)
Точно) нет худа без добра ?

...і твоїми силами ??

Я не призываю не обращаться за помощью к юристам, но если такой возможности нет, то можно найти альтернативный способ борьбы. Как вариант - своими силами, если есть уверенность и знания, используя информацию от юристов на форуме... Но не забивать и пускать на самотёк, если случилось столкнуться с ип...

Точно) нет худа без добра ?
? ? адабряю за такие призывы)))

ну ты то, уж догадаться должна была, что это шутка))))

Назад
Угорі