Junna
Перевірений
- Дописи
- 19419
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46876
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как бы да, но нет ?Тіко я не поняв, а я шо не народ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Как бы да, но нет ?Тіко я не поняв, а я шо не народ?
Шо імєнно чи має чи не має працювати?А це апріорі в вашому розумінні не має працювати ?
Тобто ви самий розумний ? Поділетесь досвідом ?
Оце істинно женский ответКак бы да, но нет ?
Я специально для Вас стараюсь ??Оце істинно женский
" общєпринята точка зрєнія "Шо імєнно чи має чи не має працювати?
Общепрінята точка зрєнія Може бути помилковою. І це трапляється дуже часто." общєпринята точка зрєнія "
Ні, не юрист))) але з "якщо що" можливо боротися і своїми силами ?Автор, а ви юрист може?от до вас би і звернулася якщо що)))
Тоже об этом подумываю ?Автор, а ви юрист може?от до вас би і звернулася якщо що)))
? асуждаю, за такие призывы)))Ні, не юрист))) але з "якщо що" можливо боротися і своїми силами ?
Але то суперськи) рознесли в пух і прах ту Дорошкевич)Ні, не юрист))) але з "якщо що" можливо боротися і своїми силами ?
Але то суперськи) рознесли в пух і прах ту Дорошкевич)

Не для того був форум створений, шоб всякіє своїми силами з МФО розбиралися? асуждаю, за такие призывы)))

А якщо не юрист, то судьба інколи дає можливість попробувати нову діяльність) і плюс якщо це гарно виходить)Ні, не юрист))) але з "якщо що" можливо боротися і своїми силами ?
...і твоїми силами ??? асуждаю, за такие призывы)))
Точно) нет худа без добра ?А якщо не юрист, то судьба інколи дає можливість попробувати нову діяльність) і плюс якщо це гарно виходить)
А для чего?Не для того був форум створений, шоб всякіє своїми силами з МФО розбиралися![]()
? ? адабряю за такие призывы)))...і твоїми силами ??
Я не призываю не обращаться за помощью к юристам, но если такой возможности нет, то можно найти альтернативный способ борьбы. Как вариант - своими силами, если есть уверенность и знания, используя информацию от юристов на форуме... Но не забивать и пускать на самотёк, если случилось столкнуться с ип...
Точно) нет худа без добра ?
Я девочка, я ни о чем не догадываюсь ????? ? адабряю за такие призывы)))
ну ты то, уж догадаться должна была, что это шутка))))
Ну цель ізначально була благородна...А для чего?
асуждаю за сексизм)) ? ?Я девочка, я ни о чем не догадываюсь ????
Я если что, так и сделаю. ))Автор, а ви юрист може?от до вас би і звернулася якщо що)))