Dark_Mesiah
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1232
- Реакції
- 993
- Бали
- 5360
Dark_Mesiah не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А всё это потому, что не надо было платить чужих долгов, к которым Вы не имеете никакого отношения...Все мои проблемы с ПБ и начались со смерти отца, принес на отделение справку о смерти, все норм, заплатил его долг -1500 грн, карточки его при мне порезали,сказали-все ОК!
На просьбу выдать справку об отсутствии дорога- отказали, так как мол ее могут выдать только держателю карты. Через полгода начался треш, звонки в стиле- отдавай 8000, не то сына отправим в АТО, дочери на панель пойдут, опишем ,заберём наследство. А в наследстве курточка, туфли и лекарства. Были посланы, заблокировали счёт мой, присовокупили долг отца к моему. Были посланы в суд. Подал ПБ в суд на меня и моего отца. По отцу были посланы судьей. Ну а я тягался. С 97 тысяч суд первой инстанции списал до 61, аппеляция списала ещё 42. Осталось только тело , то что я был им должен. Но в личном кабинете считают шо угорелые...как то так...ПБ маст дай!
Это что правда?Если пройдёт три года и ни одна операция по карте за это время мы не пройдет, то долг закроется
Если речь о Привате, то неправдаЭто что правда?
ЯсноЕсли речь о Привате, то неправда
С Форвард банком прокатилоЭто что правда?
Я вообще забила на форвард, там карта на 6к была 5 лет туда вложила, переплатила кучу, но чем дольше я ложила тем сумма росла на глазах в никуда, плюнула- забила - продалиС Форвард банком прокатило
Это, если не ошибаюсь, как и альфа, нечто россиянское...С Форвард банком прокатило
Абсолютно верно. Русский стандарт до 2014гЭто, если не ошибаюсь, как и альфа, нечто россиянское...
У меня с Идея банк тоже, но там долг смешной былС Форвард банком прокатило
А в мене така історія: мама померла у 2013 році, пішли в Приват зі свідоцтвом про смерть, вони при нас порізали кредитку і сказали, що борг анульовано. А тепер, через 7 років, ми почали оформляти спадщину і нотаріус нам повідомила, що є кредитні претенззії по Приватбанку, 4 тисячі здається. Пішов брат у відділення, розповів начальнику відділення про це, а той з виряченими очима розкудахкався, типу а ви що думали, що цей борг за вас хтось погасить, будете ще майно віддавати в рахунок боргу і т.д. Я в шоці, тут своїх кредитів **єва туча, то ще й мамин прийдеться платити?У нас как было. После смерти матери осталась кредитка с долгом 10 тыс. Мы не платили 5 месяцев. Обнаружили письмо в ящике от привата и написано что задолженность. Позвонили по номеру который был указан в письме, сказали скиньте фото свидетельства о смерти в вайбер. И на этом долг пропал и личный кабинет в привате удалили.
Шлите на фиг.Писали уже в теме вопрос юристу.почитайте и меньше слушать питухов с примата!А в мене така історія: мама померла у 2013 році, пішли в Приват зі свідоцтвом про смерть, вони при нас порізали кредитку і сказали, що борг анульовано. А тепер, через 7 років, ми почали оформляти спадщину і нотаріус нам повідомила, що є кредитні претенззії по Приватбанку, 4 тисячі здається. Пішов брат у відділення, розповів начальнику відділення про це, а той з виряченими очима розкудахкався, типу а ви що думали, що цей борг за вас хтось погасить, будете ще майно віддавати в рахунок боргу і т.д. Я в шоці, тут своїх кредитів **єва туча, то ще й мамин прийдеться платити?
якщо немає рішення суду або виконавчого напису, то борг буде лише у приватбанку.А в мене така історія: мама померла у 2013 році, пішли в Приват зі свідоцтвом про смерть, вони при нас порізали кредитку і сказали, що борг анульовано. А тепер, через 7 років, ми почали оформляти спадщину і нотаріус нам повідомила, що є кредитні претенззії по Приватбанку, 4 тисячі здається. Пішов брат у відділення, розповів начальнику відділення про це, а той з виряченими очима розкудахкався, типу а ви що думали, що цей борг за вас хтось погасить, будете ще майно віддавати в рахунок боргу і т.д. Я в шоці, тут своїх кредитів **єва туча, то ще й мамин прийдеться платити?
Не обращайте внимание... Пусть рассказывают... Да и не вздумайте заплатить хоть 1 грн., а то признаете их своими кредиторами...А в мене така історія: мама померла у 2013 році, пішли в Приват зі свідоцтвом про смерть, вони при нас порізали кредитку і сказали, що борг анульовано. А тепер, через 7 років, ми почали оформляти спадщину і нотаріус нам повідомила, що є кредитні претенззії по Приватбанку, 4 тисячі здається. Пішов брат у відділення, розповів начальнику відділення про це, а той з виряченими очима розкудахкався, типу а ви що думали, що цей борг за вас хтось погасить, будете ще майно віддавати в рахунок боргу і т.д. Я в шоці, тут своїх кредитів **єва туча, то ще й мамин прийдеться платити?
в мене карта для соцвиплат і кредитка в мінусі в приваті.якщо немає рішення суду або виконавчого напису, то борг буде лише у приватбанку.
Вам тоді просто треба не користуватися послугами приват банку.
Якщо звернуться в суд, то в вас є всі шанси виграти
Вам обов'язково не треба платити ні копійки приват банку (якщо сплатите хоть 50 грн. буде вважатися як визнання боргу)
Зачем Вы вообще там... С Привата однозначно уходите... Будут воровать деньги...в мене карта для соцвиплат і кредитка в мінусі в приваті.
Якщо це в вас дві картки в приватбанкув мене карта для соцвиплат і кредитка в мінусі в приваті.
ну для соцвиплат картку можна в принципі в іншому банку відкрити, а от з кредиткою складно, нема покищо як закрити, борг 13 тисяч((Зачем Вы вообще там... С Привата однозначно уходите... Будут воровать деньги...
Всё верно... Только лучше через почту получать соцвыплаты...Якщо це в вас дві картки в приватбанку
то є всі шанси, що з карти по соцвиплатам будуть гасити борг по кредитній
По можливості змініть банк отримувача соціальних виплат або просіть наручно отримувати
Тогда просто забудьте о ней...ну для соцвиплат картку можна в принципі в іншому банку відкрити, а от з кредиткою складно, нема покищо як закрити, борг 13 тисяч((
борг по кредиту в Приваті? в мене ще нема прострочок, покищо, але якщо до 25 числа не вношу обов"язковий платіж, то вони потім самі з карти для виплат знімають.Якщо це в вас дві картки в приватбанку
то є всі шанси, що з карти по соцвиплатам будуть гасити борг по кредитній
По можливості змініть банк отримувача соціальних виплат або просіть наручно отримувати
забути - варіант класний))Всё верно... Только лучше через почту получать соцвыплаты...
Тогда просто забудьте о ней...