Bolt
Заблокований
- Дописи
- 9690
- Реакції
- 13423
- Бали
- 4690
Bolt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну так воспользуйтесь...забути - варіант класний))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну так воспользуйтесь...забути - варіант класний))
Взагалі знімаютьборг по кредиту в Приваті? в мене ще нема прострочок, покищо, але якщо до 25 числа не вношу обов"язковий платіж, то вони потім самі з карти для виплат знімають.
забути - варіант класний))
Я ж говорю тупо воруют без основания...борг по кредиту в Приваті? в мене ще нема прострочок, покищо, але якщо до 25 числа не вношу обов"язковий платіж, то вони потім самі з карти для виплат знімають.
ну присилають повідомлення, типу ми супер-офігєнний банк і не нараховуємо штрафи і пеню в період карантину, але смс скільки ще потрібно внести після 25 числа мало не кожен ден присилають!Взагалі знімають
І можуть ще більше зняти
в них є звичайний штраф 500 грн. за порушення графіку погашення кредиту, тому є всі шанси, що і більше захочуть зняти з вас
Только на основании непонятно чего...))Взагалі знімають
І можуть ще більше зняти
в них є звичайний штраф 500 грн. за порушення графіку погашення кредиту, томує всі шанси що і більше захочуть зняти
як пішли прострочки в мфо, то списувалися кошти з карток в мене і в чоловіка, поки ми не догадалися поблокувати картки, а то сволочі останню копійку списували, що залишали рахунок поповнити чи інтернет. Зараз змінили картки, то приходять повідомлення, що зі старих карток ще намагаються кошти списати.Я ж говорю тупо воруют без основания...
Це просто сам Приват банк такий класнийну присилають повідомлення, типу ми супер-офігєнний банк і не нараховуємо штрафи і пеню в період карантину, але смс скільки ще потрібно внести після 25 числа мало не кожен ден присилають!
і брату сказали у відділенні, мол принеси свій паспорт і код, а тоді ми надамо конкретну інфу, скілки куди і як. Я його відговорила, кажу не неси нічого, бо перероблять документи на тебе і будеш мати ще один кредит!якщо немає рішення суду або виконавчого напису, то борг буде лише у приватбанку.
Вам тоді просто треба не користуватися послугами приват банку.
Якщо звернуться в суд, то в вас є всі шанси виграти
Вам обов'язково не треба платити ні копійки приват банку (якщо сплатите хоть 50 грн. буде вважатися як визнання боргу)
Ну и зачем они Вам, банков мало разве...як пішли прострочки в мфо, то списувалися кошти з карток в мене і в чоловіка, поки ми не догадалися поблокувати картки, а то сволочі останню копійку списували, що залишали рахунок поповнити чи інтернет. Зараз змінили картки, то приходять повідомлення, що зі старих карток ще намагаються кошти списати.
Все правильно сказалиі брату сказали у відділенні, мол принеси свій паспорт і код, а тоді ми надамо конкретну інфу, скілки куди і як. Я його відговорила, кажу не неси нічого, бо перероблять документи на тебе і будеш мати ще один кредит!
Всё правильно...і брату сказали у відділенні, мол принеси свій паспорт і код, а тоді ми надамо конкретну інфу, скілки куди і як. Я його відговорила, кажу не неси нічого, бо перероблять документи на тебе і будеш мати ще один кредит!
щойно розмовляла з чоловіком, що з понеділка перейдемо в інший банк, але поки незрозуміло в який, бо вже звикли до привату, таке все в них продвинуте... пошта в нас працює 2 рази в тиждень, живемо в селі, то це не варіант, а от з центру зайнятості виплати всеодно лише на карту зараховують, пошта там не "катіт"(Це просто сам Приват банк такий класний
а відділ роботи з проблемними боржниками трохи неадекватні
Тому постарайтеся вирішити питання з соц виплатами на наступному тижні
Бо заплатите багато і ще будете винні
Думаю банк буде вибрати не проблема, якщо в ньому будуть зберігатися кошти, а не пропадатищойно розмовляла з чоловіком, що з понеділка перейдемо в інший банк, але поки незрозуміло в який, бо вже звикли до привату, таке все в них продвинуте... пошта в нас працює 2 рази в тиждень, живемо в селі, то це не варіант, а от з центру зайнятості виплати всеодно лише на карту зараховують, пошта там не "катіт"(
тобто з карток інших банків так просто собі ніхто зняти кошти не може?Думаю банк буде вибрати не проблема, якщо в ньому будуть зберігатися кошти, а не пропадати
И будут и дальше все списания автоматизированы ... Только если закрыть не просто карты а счёта полностью тогда списаний не будет только если по Исполнительному производству то за блокируют и новые открытые счётаяк пішли прострочки в мфо, то списувалися кошти з карток в мене і в чоловіка, поки ми не догадалися поблокувати картки, а то сволочі останню копійку списували, що залишали рахунок поповнити чи інтернет. Зараз змінили картки, то приходять повідомлення, що зі старих карток ще намагаються кошти списати.
все вірнотобто з карток інших банків так просто собі ніхто зняти кошти не може?
а якщо я переведу виплати на інший банк, а картка привату просто залишиться активною, це на щось вплине?Оксана Р, Вас это возможно удивит ,но
за терпение и игнор мфо наоборот вас "зауважают" и со временем предложат закрыть займ
И будут и дальше все списания автоматизированы ... Только если закрыть не просто карты а счёта полностью тогда списаний не будет только если по Исполнительному производству то за блокируют и новые открытые счёта
Насколько я понимаю пока что мфо могут дедать списания с карт на которые вы получали займы от них или же с карт который вы верифицировали на их сайтах и якобы дали там добро на снятиеа якщо я переведу виплати на інший банк, а картка привату просто залишиться активною, це на щось вплине?
тобто картку не треба ніде "світити", на сайтах, виходить?Насколько я понимаю пока что мфо могут дедать списания с карт на которые вы получали займы от них или же с карт который вы верифицировали на их сайтах и якобы дали там добро на снятие
Как я его понимаю))имея предостаточно бабла, берет кредиты в МФО. И вообще, на эти шараги внимания не обращает.

Ваш борг - звісно, ні. Але ж борги родичів Ви не маєте сплачувати. У зв'язку зі смертю особи її борг має бути списано...Так я теж подала. А борг то ніхто не відміняв
На якій підставі?Ще й покійної мами кредитку погашаю
Картку, на яку надходили кредитні кошти та/або з якої здійснювались оплати/пролонгації, треба якнайшвидше заблокувати і закрити (саме так і в такій послідовності, не перевипустити). Бажано закрити і банківський рахунок, до якого належала картка.тобто картку не треба ніде "світити", на сайтах, виходить?
У разі списання коштів існують дієві процедури їх повернення, наприклад із залученням поліції і заявою про несанкціоноване списання. За відмови добровільного відшкодування можна позиватись до суду. Але справа в тому, що по-перше для цього треба знати процедуру і вміти відстоювати свої права. По-друге, це може зайняти значний проміжок часу. По-третє, зазвичай списують по 50-300 грн, заради яких навряд чи буде доцільно втрачати час та зусилля. Саме тому переконливо раджу прийняти вищевказані міри завчасно.тобто картку не треба ніде "світити", на сайтах, виходить?
Якщо Ви маєте змогу перевести свою фінансову діяльність до іншого банку, то хорошим варіантом буде закриття усіх наявних карток і рахунків в ПБ, якщо саме на картки цього банку отримували позики. Після чого варто отримати довідку про відсутність рахунків у даному банку. Наскільки мені відомо, вона платна (100 грн, абсурд як на мене), але це точно забезпечить від неочікуваностей з боку банку.а якщо я переведу виплати на інший банк, а картка привату просто залишиться активною, це на щось вплине?
На жаль, за наявності непогашеної заборгованості, закрити цю карту, як і рахунок в цілому, не вдасться... Ви отримували саме на цю кредитку якісь позики від МФО?в мене карта для соцвиплат і кредитка в мінусі в приваті.
Вірно, 100% будут автоматичні списання в рахунок погашення обов'язкових платежів і т.п. з інших карток в цьому банкуЯкщо це в вас дві картки в приватбанку
то є всі шанси, що з карти по соцвиплатам будуть гасити борг по кредитній
По можливості змініть банк отримувача соціальних виплат або просіть наручно отримувати
Забавная же формулировка, "попросить". Просьба на то и просьба, что не обязательна к исполнению. Если в трудовом договоре есть пункт (в чём я сомневаюсь), что у сотрудника не должно быть финансовых обязательств любого вида, то это одно дело. А если не прописано особых условий насчёт этого, то пусть увольняют сами и обосновывают как угодно. Дальше будет суд, который всё расставит по местам. А восстановившись на рабочем месте и взыскав з/п за период вынужденного прогула, можно на следующий день со свободной душой и уволиться по собственному)Оксана Р,
если у вас есть прямой доступ к деньгам, то учитывая объем кредитов и долгов, могут попросить уволиться