Я работник Приват банка

Мы предоставляли справку о смерти матери в банк и кредитную карту закрыли. Кредитка была на 10 тыс. Через месяц удалили личный кабинет в привате.
А у меня суды с Приватом из—за кредитки покойной мамы.Все документы им предоставила.Прошло почти 5 лет после смерти и я нахожу себя на Судовой Владе.

Ни чего себе????А как это работник банка и в такой жoпe????Вы меня прям удивили.???????Вы как работник фин.установы могли взять кредит на выгодных условиях.И вам звонят на работу?????
Да забейте на них.Поменяйте сим карты себе и мужу.Личную подпись Вы где-то ставили? Идут они лесом. В "Слуге народа" рассказали, как будут работать коллекторы Вот Вам ссылка по коллекторам,закон утвержден в первом чтении.

А у меня суды с Приватом из—за кредитки покойной мамы.Все документы им предоставила.Прошло почти 5 лет после смерти и я нахожу себя на Судовой Владе.
Я правильно зрозуміла,на вас подали в суд із за кредитки мами????

Я правильно зрозуміла,на вас подали в суд із за кредитки мами????
Так.вимагають оплатити суму,яка була зафіксована на день маминої гибелі.І сума ніби невелика—5400,,але тут вже діло принципу.

Alla-Elena, Сид прошёл. Шлите отзывом их.

Так.вимагають оплатити суму,яка була зафіксована на день маминої гибелі.І сума ніби невелика—5400,,але тут вже діло принципу.
В мене мама,теж померла сім років назад.Сумма була в Приваті -25000.Ми занесли в банк довідки,які вони просили.Тиша до цих пір.

Да забейте на них.Поменяйте сим карты себе и мужу.Личную подпись Вы где-то ставили? Идут они лесом. В "Слуге народа" рассказали, как будут работать коллекторы Вот Вам ссылка по коллекторам,закон утвержден в первом чтении.
Большое спасибо,но я не заморачиваюсь абсолютно.

Треба були терміново кошти, тож і взяли 25 тис на лікування. Кредити такі не видають, тим більше в декреті.
Мій прямий директор в курсі боргів. Особисто їй не дзвонили

Дякую. Пролонгації багато було. Особливо Манівео, Дінеро, Укрпозика. Там не тільки тіло віддала, а ще й зверху.

Де це Ви в Приваті бачили кредит "на вигідних умовах"? В мене там і так кредитка є. Ще й покійної мами кредитку погашаю
У меня тоже все началось, когда Мама попала в больницу, так и не выкорапкалась.., но банк останавливает начисления % и т.д. по умершим людям. Предоставьте свидетельство о смерти и закройте Мамину кредитку, когда будет возможность. Это можно сделать и через год и через 5

Оффтоп/флуд в темах
Користувалася МФО 2 роки. Було норм. Через хворобу мами і її смерть полетіли всі збереження, позичили. Доглядала тата-інваліда більше року, кошти з сім,. бюджету танули. Татова смерть, затримки з/п чоловіка. Вже 2 міс не бачили з/п. Я в декреті. Працюю офіційно в Приваті.
Мають просрочки Манівео, Дінеро, Мілоан, Свізо, Сос кредит, Єгроші, Кредит7, Лоані, Качай Гроші, Му кредит, Сс лоун, Укрпозика, Зекредит, Єкеш, Глобал кредит, Кредит каса, Заплатка, Смартівей. Просрочки з березня.Майже все бралося на погашення %. Якби не карантин і далі бралося! Боялася прострочок. Не знаю з чого почати. Чи користуватися послугами юристів типу ПІК чи Захист?Як спілкуватися з МФО і калами? Найбільше страждала від Смартівей. Поки крім дзвінків, смс, листів на пошту і адресу реєстрації нічого не було. ФБ і ОК видалила, фотки з ВК і інстаграм видалила. В чоловіка 7 прострочок і 1 реструктуризація Му кредит.
Підскажіть, з чого почати чи вже пізно щось робити?Найбільше боюся за роботу, з 2014 р там Працюю. Чез ці всі борги буду раніше виходити на роботу, дитині 10 міс.

Вкладення

• 1390075184_1097351982.webp
    1390075184_1097351982.webp
    13.7 Кб · Перегляди: 57
Назад
Угорі