Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 11K
якщо мені потрібно зарплатний і на дітей залишити, то як це краще зробити? Пвдкажіть хто знає
Берете відповідні довідки в банку що це цільові рахунки і надсилаєте виконавцю.

Где можно посмотреть в какие банки исполнитель отправил запрос? Пересмотрела все постановы и не нашла. Только арест имущества, денег на счетах и требует декларацию о доходах. Моно,как настоящий предатель, сразу блокнулся. Остался сенс (там я получаю зп) и пумб (для личного пользования ). Спасибо

Где можно посмотреть в какие банки исполнитель отправил запрос? Пересмотрела все постановы и не нашла. Только арест имущества, денег на счетах и требует декларацию о доходах. Моно,как настоящий предатель, сразу блокнулся. Остался сенс (там я получаю зп) и пумб (для личного пользования ). Спасибо
В АСВП біля вкладки "Постанови" справа поруч є ще вкладка "Інші документи". Я передивлялась запити там.

Останнє редагування:
Якщо не надати виконавцю декларацію про доходи, що буде?

В Квітні
Можливо хтось знає якщо картку для соц виплат заблокували, то чи можливо перевести кошти на пошту наприклад, чи вже запізно
Можна перевести на пошту. Але ж коли переведуть... В поточному місяці виплати будуть на картку,я думаю. А з наступного на пошту

Можна перевести на пошту. Але ж коли переведуть... В поточному місяці виплати будуть на картку,я думаю. А з наступного на пошту
Ну це вже зрозуміло) надіюся що знімуть арешт, але готуюся до всього) це в соцзахисті потрібно заяву писати, не знаєте?
Просто в постанові вони пишуть про відповідальність якщо не надати протягом 5-ти днів
В мене теж, але це їх робота напевне
Ще одне, але менш важливе, є кредитна картка з лімітом де кожного місяця я вносила платежі, від о банку, її теж заблокували, то тепер як я маю повертати😆

Ще одне, але менш важливе, є кредитна картка з лімітом де кожного місяця я вносила платежі, від о банку, її теж заблокували, то тепер як я маю повертати😆
Напишіть у службу підтримки банку і запитайте, яким чином в даній ситуації Ви можете вносити щомісячні платежі.
Якщо плануєте вносити. :)
[HIDE]Наприклад, на Приват можна вносити як звичайно, а на Моно -- потрібно вносити на альтернативний номер картки, який вони вам надають.[/HIDE]

Напишіть у службу підтримки банку і запитайте, яким чином в даній ситуації Ви можете вносити щомісячні платежі.
Якщо плануєте вносити. :)
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Це і є кеп?

Вкладення

• Screenshot_20241001_200423_All PDF Reader.webp
    Screenshot_20241001_200423_All PDF Reader.webp
    199.9 Кб · Перегляди: 52
Я не знайома з сервісом "Вчасно". Можу помилятись, але, здається, це електронна печатка саме для ФОП.

Я робила КЕП від Приватбанку.
А накладала на заяву на сервісі "Дія". Не в додатку, а саме в десктопній версії. "Дія. Підписання документів"

Назад
Угорі