Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 10K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
558
Реакції
160
Бали
2625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня звертаюся з запитанням як правильно діяти. вчора в єдиному реєстрі боржників зявилося повідомлення про те що відкрито виконавче провадження. зазначено номер і дані виконавця. Стягувач єапб. після рішення суду звязувалася з іх представником просила не відкривати ВП Він пообіцяв мені не відкривати мав зі мною звязатися аре від грудня від нього не було жодного дзвінка і вчора відкрито ВП. можливо як я писала я виясняла і сварилася до зубів з іншим представником за суму що вони казали про одну зараз про другу і розізлилися на мене і вирішили відкрити ВП.. пІДСКАЖІТЬ ЯКІ ИОЇ ДІЇ треба звязатися з виконавцем щоб він надіслав виконавчий лист для ознайомлення. я збираюся за кордон і як тепер поступати допоможіть. я думаю що телефонувати в єапб і казати що вони одіцяли не відкривати вп вже не має резону

Доброго дня звертаюся з запитанням як правильно діяти. вчора в єдиному реєстрі боржників зявилося повідомлення про те що відкрито виконавче провадження. зазначено номер і дані виконавця. Стягувач єапб. після рішення суду звязувалася з іх представником просила не відкривати ВП Він пообіцяв мені не відкривати мав зі мною звязатися аре від грудня від нього не було жодного дзвінка і вчора відкрито ВП. можливо як я писала я виясняла і сварилася до зубів з іншим представником за суму що вони казали про одну зараз про другу і розізлилися на мене і вирішили відкрити ВП.. пІДСКАЖІТЬ ЯКІ ИОЇ ДІЇ треба звязатися з виконавцем щоб він надіслав виконавчий лист для ознайомлення. я збираюся за кордон і як тепер поступати допоможіть. я думаю що телефонувати в єапб і казати що вони одіцяли не відкривати вп вже не має резону
а навіщо вам виконавчий лист?)))
що ви з ним будете робити?

Тарас підскажіть шо робити треба

документ, що не підпадає під згадані категорії це зазначено в категоріі стягнення

Iren7777,
Оффтоп
как понять заголовок темы?

документ, що не підпадає під згадані категорії це зазначено в категоріі стягнення
і що?.
вже пояснював, то зміни в реєстрації документів виконавцем.
на вас ніяким чином не впливає

а виконавець пришле листа на адресу реєстраціі. а як взнати чи накладе арешт чи заблоку.є рахунки

звязувалася з іх представником просила не відкривати ВП Він пообіцяв мені не відкривати
Вы до сих пор верите им?
я виясняла і сварилася до зубів з іншим представником за суму що вони казали про одну зараз про другу і розізлилися на мене і вирішили відкрити ВП
Это не так работает

я зайшла а там написано шо відкрито і все мождиво я не так щось дивлюся
Тарас можна Вам написати в особисті номер провадження можливо Ви подивитись буду дуже Вам вдячна. мені треба іхати за кордон і я не знаю коли виконавець пришле листа і не хочу щоб моя мама не дай бог побачила.

Останнє редагування:
я зайшла а там написано шо відкрито і все мождиво я не так щось дивлюся
Тарас можна Вам написати в особисті номер провадження можливо Ви подивитись буду дуже Вам вдячна. мені треба іхати за кордон і я не знаю коли виконавець пришле листа і не хочу щоб моя мама не дай бог побачила.
мені номер провадження нічим не допоможе.
дивіться, у вас в дії є постанова про відкриття провадження, з ідентифікатором доступу.
ось за їх допомогою зайдіть до асвп https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors і перегляньте там постанови.
якщо ви переймаєтесь саме через те, що виконавець може щось відправити до дому, то в більшості випадків, виконавці нічого не відправляють

в дії нічого ще немає я дивилася. боюся шоб не приїхав за місцем оеєстрації і не робив опису бо це в селі і я рідко буваю там там більше мама. і я планую в найближчий час іхати за кордрн.
або платите за вп, або ні, якщо воно вам поки не заважає
тобто платити можна почати в любий момент так я розумію не обовязково в цтому місяці. я не працюю офіційно.
якщо ви переймаєтесь саме через те, що виконавець може щось відправити до дому, то в більшості випадків, виконавці нічого не відправляють
а що вони роблять блокують рахунки і накладають арешт на майно і чекають коли люди починають платити

в дії нічого ще немає я дивилася. боюся шоб не приїхав за місцем оеєстрації і не робив опису бо це в селі і я рідко буваю там там більше мама. і я планую в найближчий час іхати за кордрн.

тобто платити можна почати в любий момент так я розумію не обовязково в цтому місяці. я не працюю офіційно.

а що вони роблять блокують рахунки і накладають арешт на майно і чекають коли люди починають платити
я дуже не певен, що виконавець кудись там поїде)))

так, платити ви можете в зручному для себе форматі.

що можуть зробити, вже сто разів писалось))))

якщо вп, це єдина обставина, яка вас турбує, то звісно можете
на данний момент так. дуже Вам дякую за розяснення і підтримку!!!!!! можна буде до Вас ще звернутися якщо виникнуть питання

Назад
Угорі