• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 9K
Я не знайома з сервісом "Вчасно". Можу помилятись, але, здається, це електронна печатка саме для ФОП.

Я робила КЕП від Приватбанку.
А накладала на заяву на сервісі "Дія". Не в додатку, а саме в десктопній версії. "Дія. Підписання документів"
Я пробувала, щось нічого не виходить

Доброго дня.Підкажіть будь ласка,чи може виконавець вираховувати 20%з зп і також все що вище двох мінімалок з цієї ж карти?

Доброго дня шановні форумчани в мене є відкрите ВП я прочитала що термін дії ВР 3 роки скажіть будь ласка я вірно розумію що на протязі цього терміну я маю оплатити суму по ВП чи не вірно

Доброго дня шановні форумчани в мене є відкрите ВП я прочитала що термін дії ВР 3 роки скажіть будь ласка я вірно розумію що на протязі цього терміну я маю оплатити суму по ВП чи не вірно
Відкрите ВП по виконавчому напису нотаріуса?

То скільки є часу щоб оплатити суму і скільки воно може бути відкрите

То скільки є часу щоб оплатити суму і скільки воно може бути відкрите
Час на оплату боргу по ВП необмежний . Відкрите буде поки не оплатите. Навіть після смерті боржника ВП ніде не дівається,а передається в спадщину разом з іншою спадщиною,якщо така є

Дуже дякую Вам бо боюсь за свою нерухомість

Доброго дня шановні форумчани як я вже писала в мене є відкрите ВП сьогодні в Приват 24 вже побачила що заблоковано карту і написано що накладено арешт на рахунки. Я так розумію що на нерухомість теж напевно накладено арешт. Підкажіть будь ласка що потрібно робити далі які наслідки
Мені єапб пропонували проплачувати через них при відкритому ВП але мені на форумі писали що всі оплати потрібно робити тільки через приватного виконавця
Мені через 2 неділі треба їхати за кордон я зможу виїхати

Останнє редагування:
Я так розумію що на нерухомість теж напевно накладено арешт.
Доброго дня.
Які саме обмеження вам наклав виконавець можно подивитись на АСВП через "доступ сторін до ВП"
Також у Дія.
Мені єапб пропонували проплачувати через них при відкритому ВП але мені на форумі писали що всі оплати потрібно робити тільки через приватного виконавця
Правильно радили. Якщо вже є ВП, то навіщо ризикувати і платити хто зна куди. Є рахунок виконавця, туди і оплочувати.
Мені через 2 неділі треба їхати за кордон я зможу виїхати
Зможете.
Якщо в постановах по виконавчому немає ось такого :

1732791809711.webp

Перша постанова була в липні коли відкрили провадження а сьогодні друга про арешт коштів я її читала мені прислав Приват банк смс про арешт рахунку в там є перехід на постанову де вказано що накладено арешт на гроші, електронні гроші і гроші які мені належать
Підкажіть будь ласка правильно я думаю що потрібно звернутися до виконавця і з ним домовитися про оплату

Перша постанова була в липні коли відкрили провадження а сьогодні друга про арешт коштів я її читала мені прислав Приват банк смс про арешт рахунку в там є перехід на постанову де вказано що накладено арешт на гроші, електронні гроші і гроші які мені належать
Якщо немає ніяких інших, то ви вільні їхати куди заманеться. Це я відповів на ваші переймання виїздом і чи це впливає.
Підкажіть будь ласка правильно я думаю що потрібно звернутися до виконавця і з ним домовитися про оплату
Про що саме домовлятись?
Просто по мірі можливості будете платити от і все.

Якщо немає ніяких інших, то ви вільні їхати куди заманеться. Це я відповів на ваші переймання виїздом і чи це впливає.

Про що саме домовлятись?
Просто по мірі можливості будете платити от і все.
Дуже дякую тобто я можу не телефонувати виконавцю а сплачувати на його реквізити кошти по мірі можливості я вірно Вас розумію
Виконавець буде бачити що йдуть проплати і це буде ок

Назад
Угорі