Відкрили виконавче провадження. Як тепер бути, що робити. Після суду з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 11K
На електронку чи в меседжери нічого не пропонували. А на дзвінки я не відповідаю, не знаю чи телефонували. )
Ну я сама їм писала ,дали два місяці ,то ось чекаю коли віддадуть виконавцю
Сьогодні якраз останній день коли можу закрити ,то цікаво може вже й завтра віддадуть виконавцю
На електронку чи в меседжери нічого не пропонували. А на дзвінки я не відповідаю, не знаю чи телефонували. )
А виконавець у вас приватний був ?

Ну я сама їм писала ,дали два місяці ,то ось чекаю коли віддадуть виконавцю
Сьогодні якраз останній день коли можу закрити ,то цікаво може вже й завтра віддадуть виконавцю
Я зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.
"Завтра" -- навряд, то не так вже й швидко. Спочатку їм треба поштою отримати виконавчий лист, а потім поштою надіслати його виконавцю в окрузі, де Ви зареєстровані. Це десь мінімум місяць займе. Ну хоча б два тижні, як мінімум-мінімум. )

Якщо Ви зареєстровані в Електронному суді, то можете подивитись, чи подавали вони заяву на отримання виконавчого листа. Вона буде серед документів по справі.
От від моменту подання ними заяви -- приблизно мінімум місяць до відкриття ВП.

А виконавець у вас приватний був ?
Так, виконавець приватний.

Я зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.
"Завтра" -- навряд, то не так вже й швидко. Спочатку їм треба поштою отримати виконавчий лист, а потім поштою надіслати його виконавцю в окрузі, де Ви зареєстровані. Це десь мінімум місяць займе. Ну хоча б два тижні, як мінімум-мінімум. )

Якщо Ви зареєстровані в Електронному суді, то можете подивитись, чи подавали вони заяву на отримання виконавчого листа. Вона буде серед документів по справі.

Десь тут ?

Чи тут ?

Вкладення

• IMG_6807.webp
    IMG_6807.webp
    36.8 Кб · Перегляди: 49
  • IMG_6808.webp
    IMG_6808.webp
    38.4 Кб · Перегляди: 49

Виконавчий лист в них вже є

Доброго дня спільнота, заблокували зп карту,що робити?
Хто заблокував?
Якщо виконавча : платити або не платити.
Можно розблокувати на 14200 визначивши її видатковим рахунком.
Можно повністю зняти арешт, якщо це цільовий зарплатний рахунок і на нього окрім зп нічого не заходило.
Більше конкретики. Ми ж не знаєм які у вас проблеми виникли і з ким. І які у вас цілі.

Заблокували по вп після суду з Еапб,а рахунок чисто зарплатний
Ціль розблокування карти,це єдине джерело доходу,нехай вираховують 20%
Порадьте адвоката,який розблокує карту.І що ви думаєте про таку контору як Приходько і партнери?

Останнє редагування:
Заблокували по вп після суду з Еапб,а рахунок чисто зарплатний
Ціль розблокування карти,це єдине джерело доходу
От і доказуйте це виконавчій шляхом подання відповідної заяви і прикріпляйте довідку з банку про рахунок.
нехай вираховують 20%
Це вже виконавцю вирішувати. Одне інше не заперечує. Тобто відрахування з оф доходів - один вид стягнення, а арешт інший. Обидва законні.
Порадьте адвоката,який розблокує карту
Для цього взагалі не потрібен адвокат.
І що ви думаєте про таку контору як Приходько і партнери?
Не можу і не хочу нічого про них казати. В нас є свої, перевірені судовими справами і часом... але й вони вам потрібні виключно в суді а не для розблокування рахунків.
Хочете поспілкуватись - вкладка "Юристи" в шапці форуму.

Тобто виконавець може і не розблокувати зарплатний рахунок?

Тобто виконавець може і не розблокувати зарплатний рахунок?
Якщо не матиме підстав, ні, не може.
Маю на увазі якщо ви доведете що це цільовий рахунок, на який жодної гривні не заходило останніх півроку наприклад інших коштів.

Назад
Угорі