tattifas
Форумчанин
- Дописи
- 234
- Реакції
- 13
- Бали
- 888
tattifas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А +- коли ?Привіт! )
Якщо Ви мене запитуєте -- то так, заблокували.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А +- коли ?Привіт! )
Якщо Ви мене запитуєте -- то так, заблокували.
Через три місяці після того, як рішення суду набуло законної сили.А +- коли ?
Це вони відали виконавцю через три місяці ?Через три місяці після того, як рішення суду набуло законної сили.
Саме так. )Це вони відали виконавцю через три місяці ?

Пропонували вам закрити без виконавця ?Саме так. )![]()
На електронку чи в меседжери нічого не пропонували. А на дзвінки я не відповідаю, не знаю чи телефонували. )Пропонували вам закрити без виконавця ?
Ну я сама їм писала ,дали два місяці ,то ось чекаю коли віддадуть виконавцюНа електронку чи в меседжери нічого не пропонували. А на дзвінки я не відповідаю, не знаю чи телефонували. )
А виконавець у вас приватний був ?На електронку чи в меседжери нічого не пропонували. А на дзвінки я не відповідаю, не знаю чи телефонували. )
Я зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.Ну я сама їм писала ,дали два місяці ,то ось чекаю коли віддадуть виконавцю
Сьогодні якраз останній день коли можу закрити ,то цікаво може вже й завтра віддадуть виконавцю
Так, виконавець приватний.А виконавець у вас приватний був ?
Десь тут ?Я зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.
"Завтра" -- навряд, то не так вже й швидко. Спочатку їм треба поштою отримати виконавчий лист, а потім поштою надіслати його виконавцю в окрузі, де Ви зареєстровані. Це десь мінімум місяць займе. Ну хоча б два тижні, як мінімум-мінімум. )
Якщо Ви зареєстровані в Електронному суді, то можете подивитись, чи подавали вони заяву на отримання виконавчого листа. Вона буде серед документів по справі.
От від моменту подання ними заяви -- приблизно мінімум місяць до відкриття ВП.
Так, виконавець приватний.
Чи тут ?Я зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.
"Завтра" -- навряд, то не так вже й швидко. Спочатку їм треба поштою отримати виконавчий лист, а потім поштою надіслати його виконавцю в окрузі, де Ви зареєстровані. Це десь мінімум місяць займе. Ну хоча б два тижні, як мінімум-мінімум. )
Якщо Ви зареєстровані в Електронному суді, то можете подивитись, чи подавали вони заяву на отримання виконавчого листа. Вона буде серед документів по справі.
Виконавчий лист в них вже єЯ зараз не працюю, все рівно не мала б можливості їм оплатити. Тому не було сенсу самій їм писати.
"Документи по справі". Ваш другий скріншот.Десь тут ?
Чи тут ?
Тоді мінімум тижні два мало б бути в запасі.Виконавчий лист в них вже є
Сподіваюсь що ще два тижні в мене є"Документи по справі". Ваш другий скріншот.
Тоді мінімум тижні два мало б бути в запасі.
Хто заблокував?Доброго дня спільнота, заблокували зп карту,що робити?
От і доказуйте це виконавчій шляхом подання відповідної заяви і прикріпляйте довідку з банку про рахунок.Заблокували по вп після суду з Еапб,а рахунок чисто зарплатний
Ціль розблокування карти,це єдине джерело доходу
Це вже виконавцю вирішувати. Одне інше не заперечує. Тобто відрахування з оф доходів - один вид стягнення, а арешт інший. Обидва законні.нехай вираховують 20%
Для цього взагалі не потрібен адвокат.Порадьте адвоката,який розблокує карту
Не можу і не хочу нічого про них казати. В нас є свої, перевірені судовими справами і часом... але й вони вам потрібні виключно в суді а не для розблокування рахунків.І що ви думаєте про таку контору як Приходько і партнери?
Якщо не матиме підстав, ні, не може.Тобто виконавець може і не розблокувати зарплатний рахунок?
А через скільки єапб пішли до виконавця?Доброго дня спільнота, заблокували зп карту,що робити?