Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нема термінів.Доброго дня шановні форумчани вже писала Вам що маю відкритн провадження від липня місяця цього року. Єапб хотів щоб я ім платила і навіть обіцяли знижку але на форумі мені підсказали що треба сплачувати через виконавця ніяких знижлк бути не може ісля відкриття вп. єапб хотіла щоб я ім на протязі 2 місяців оплатила всю суму зі знижкою по вп, і сказали м ені що звязувалися з виконавцем і сказали йому що я буду сплачувати самостійно. але мене здивувало те що за 5 хв і виконавцю подзвонили і суму погодили. але питання не в цьому я ще від липня нічого не платила, скажіть будь-ласка по оплаті і ВП є якісь терміни чи можна самостійно вносити оплати не телефонувавши до виконавця.
Рівно через два ?Десь через 2 місяці
І чи давали вам якийсь час закрити без виконавця ?Десь через 2 місяці
У єапб немає "виконавців".підкажіть, а може виконавець ЄАПБ після блокування рахунків відправити листа на роботу про стягнення з роботодавця?
Як думаєте, в «захист» є сенс звертатися?У єапб немає "виконавців".
Якщо ви мали на увазі лист на роботу вашому работодавцю, про стягнення 20% з вашої офіційної зарплатні, то так, звісно що може і зробить.
для чого?Як думаєте, в «захист» є сенс звертатися?
Ну вони ж там завіряють що можуть оскаржити впровадженнядля чого?
не можутьНу вони ж там завіряють що можуть оскаржити впровадження
Як думаєте, в «захист» є сенс звертатися?
Ніяк, допоки виконавець це не зробить.Доброго дня, сьогодні прийшло в дію повідомлення про вп, та повідомлення від моно, про сплату вп, в асвп, бачу що були запити виконавця про місце роботи і всі виплати які отримую, як мені дізнатися чи заблокують рахунки, бо поки на картках по 000тале очікую на зп та виплати на дітей
А маю в ощаді рахунок отримую виплати на дітей до 6 років, його ж не мають права рухати, чи ніНіяк, допоки виконавець це не зробить.
А він практично стовідсотково зробить.
На форумі багато інформації як знімати повністю арешт з зарплатного рахунку і з соціального також.
Якщо зарплатня невеличка і втуляєтесь в 14200 на місяць, то робиться видатковий рахунок і все.
Їм на це поx. Хіба візьмете довідку в банку про цільове призначення рахунку і тицьнете нею виконавцю під носаА маю в ощаді рахунок отримую виплати на дітей до 6 років, його ж не мають права рухати, чи ні
Заблокують всі рахунки, до яких дотягнутьсяА маю в ощаді рахунок отримую виплати на дітей до 6 років, його ж не мають права рухати, чи ні
Вище вам відповіли.Те що такі рахунки не можно арештовувати нікого не обходить.А маю в ощаді рахунок отримую виплати на дітей до 6 років, його ж не мають права рухати, чи ні
Вище вам відповіли.Те що такі рахунки не можно арештовувати нікого не обходить.
Ні виконавця ні тим більше банк.
Виконавець заблокує всі рахунки що знайде, а ви потім бігайте і доводьте що так робити не можна.