Oxik
Форумчанин
- Дописи
- 143
- Реакції
- 28
- Бали
- 913
Oxik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бізнес позикаА з ким у вас був суд ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бізнес позикаА з ким у вас був суд ?
Берете відповідні довідки в банку що це цільові рахунки і надсилаєте виконавцю.якщо мені потрібно зарплатний і на дітей залишити, то як це краще зробити? Пвдкажіть хто знає
З червня якщо не помиляюсяЧерез скільки відкрили після суду?
А сам суд коли був ?З червня якщо не помиляюся
В АСВП біля вкладки "Постанови" справа поруч є ще вкладка "Інші документи". Я передивлялась запити там.Где можно посмотреть в какие банки исполнитель отправил запрос? Пересмотрела все постановы и не нашла. Только арест имущества, денег на счетах и требует декларацию о доходах. Моно,как настоящий предатель, сразу блокнулся. Остался сенс (там я получаю зп) и пумб (для личного пользования ). Спасибо
В КвітніА сам суд коли був ?
Казав мені юрист з сайту, нічого не надавати, це їх робота шукатиЯкщо не надати виконавцю декларацію про доходи, що буде?
Можна перевести на пошту. Але ж коли переведуть... В поточному місяці виплати будуть на картку,я думаю. А з наступного на поштуВ Квітні
Можливо хтось знає якщо картку для соц виплат заблокували, то чи можливо перевести кошти на пошту наприклад, чи вже запізно
Просто в постанові вони пишуть про відповідальність якщо не надати протягом 5-ти днівКазав мені юрист з сайту, нічого не надавати, це їх робота шукати
Ну це вже зрозуміло) надіюся що знімуть арешт, але готуюся до всього) це в соцзахисті потрібно заяву писати, не знаєте?Можна перевести на пошту. Але ж коли переведуть... В поточному місяці виплати будуть на картку,я думаю. А з наступного на пошту
В мене теж, але це їх робота напевнеПросто в постанові вони пишуть про відповідальність якщо не надати протягом 5-ти днів
Так,в соцзахистіНу це вже зрозуміло) надіюся що знімуть арешт, але готуюся до всього) це в соцзахисті потрібно заяву писати, не знаєте?
Вдячна вельмиТак,в соцзахисті
Пробуйте всі варіантиВдячна вельми
Та так і роблю, надіюся на лояльність виконавиціПробуйте всі варіанти![]()
Напишіть у службу підтримки банку і запитайте, яким чином в даній ситуації Ви можете вносити щомісячні платежі.Ще одне, але менш важливе, є кредитна картка з лімітом де кожного місяця я вносила платежі, від о банку, її теж заблокували, то тепер як я маю повертати![]()
Це і є кеп?Напишіть у службу підтримки банку і запитайте, яким чином в даній ситуації Ви можете вносити щомісячні платежі.
Якщо плануєте вносити.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Це і є кеп?
Я не знайома з сервісом "Вчасно". Можу помилятись, але, здається, це електронна печатка саме для ФОП.Це і є кеп?