Щоденник Величезні борги перед МФО…

Так если умру все равно долги переходят с наследством наследникам)

Вот форум антколектор,п даже тут на почтой реклама всяких мфо

Вот форум антколектор,п даже тут на почтой реклама всяких мфо
Да, мене теж це дивує, нафіг тут реклама мфо, якщо сайт бореться з ними? Люди тут шукають підтримку, поради, а тут ця реклама, як так, хто пояснить???

Да, мене теж це дивує, нафіг тут реклама мфо, якщо сайт бореться з ними? Люди тут шукають підтримку, поради, а тут ця реклама, як так, хто пояснить???
Ну можливо просто здаються площадки під рекламу на форумі а хто саме замовляє рекламу то вже нікого не цікавить.

Ну можливо просто здаються площадки під рекламу на форумі а хто саме замовляє рекламу то вже нікого не цікавить.
Та це ясно, що здаються під рекламу, але, на мою думку, повинна би бути заборона на рекламу мфо тут. Це типу як би десь в лікарні для наркозалежних обліпили стіни рекламою наркотиків.

Та це ясно, що здаються під рекламу, але, на мою думку, повинна би бути заборона на рекламу мфо тут. Це типу як би десь в лікарні для наркозалежних обліпили стіни рекламою наркотиків.
У Вас коли рівень форумчанина підвищується, то вона зникає. У мене вже нічого не висвічується 👍

У Вас коли рівень форумчанина підвищується, то вона зникає. У мене вже нічого не висвічується 👍
Не видно для преміум і напевно перевіреним

Надіюсь, що так і буде. Бо преміум немаю за що купляти.
Напрацьовуйте силу волі)

Не видно для преміум і напевно перевіреним
Так, так 👍

Надіюсь, що так і буде. Бо преміум немаю за що купляти.
Будьте активним просто у темах і рівень підвищиться сам 🤝
Не приємно, звичайно, що МФО і тут рекламою дістають, але це заробіток для платформи. Я робила вигляд, що нічого не бачу 😁

Схожі теми

Назад
Угорі