DebtCrusher
Форумчанин
- Дописи
- 54
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
DebtCrusher не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Списали с карты, которая небыла засвеченной в МФО?кредит + списав з моєї нової картки 30.000 грн з яких 15.000 були штрафи, при тому що картку я міняла повністю , але якось в них платіж пройшов, звернулась в підтримку моно, сказали що таке іноді буває що по даним старої картки проходять
) ось такий не приємний досвід, тепер взагалі тримаю картку заблокованою , тільки коли в магазин йду то відблоковую
У меня аванс и зекредит уже почти 2 года как в кредит капитале, хотели по 5 - 7 тел, потом предлагали реструктуризацию без списаний, общаться перестал, они и наяривать перестали. Эти точно будут слать листы на домашний адрес.Панго Тенго Аміго Мілоан - продають Кредит - Капітал - ті йдуть на реструктуризацію досить лояльну на велику кількість платежів, але за тіло домовитись дуже важко.
нет, списало по старой карте моно которая была везде , я её обновила , номер поменяла и все остальное, но как мне сказал моно ассистент - иногда платежи проходят по старым данным карточкиСписали с карты, которая небыла засвеченной в МФО?
Может они втихаря в суд подали и исполнители карту временно арестовали и списали?
У меня аванс и зекредит уже почти 2 года как в кредит капитале, хотели по 5 - 7 тел, потом предлагали реструктуризацию без списаний, общаться перестал, они и наяривать перестали. Эти точно будут слать листы на домашний адрес.
Шлют письма домой чаще те шараги, где в личном кабинете не указан емейл.
поки ніяк, коплю гроші і буду їм писати за реструктуризацію на платежі, вони супер тихі, за місяць просрочки прийшло 1 смс про закриття, люди писали що вони погоджуються реструктуризувати на багато частину, тому почекаю ще і буду вирішувати питання з ними одними з першихЖеня88622 а як у вас справи зі швидко гроші?
В мене десь днів 10 протермінування, раз написали на вайбер сплачувати. Я запропонувада їм реструкруризацію, сказали ні.нет, списало по старой карте моно которая была везде , я её обновила , номер поменяла и все остальное, но как мне сказал моно ассистент - иногда платежи проходят по старым данным карточки( также если кто то захочет прислать вам деньги на старую карту - автоматически зачисляться на новую , такие правила
(
поки ніяк, коплю гроші і буду їм писати за реструктуризацію на платежі, вони супер тихі, за місяць просрочки прийшло 1 смс про закриття, люди писали що вони погоджуються реструктуризувати на багато частину, тому почекаю ще і буду вирішувати питання з ними одними з перших
в мене просто вайбера немає , може через це) звісно чим краще домовитись тим дешевше буде , але я думаю що до місяця вони навряд чи підуть на це нажальВ мене десь днів 10 протермінування, раз написали на вайбер сплачувати. Я запропонувада їм реструкруризацію, сказали ні.
Думаю тепер на пошту написати. Може таким чином випаде більш лояльний менеджер
Вони тихо нараховують штрафи і потім тихо йдуть в суд.поки ніяк, коплю гроші і буду їм писати за реструктуризацію на платежі, вони супер тихі, за місяць просрочки прийшло 1 смс про закриття, люди писали що вони погоджуються реструктуризувати на багато частину, тому почекаю ще і буду вирішувати питання з ними одними з перших
дякую!!!Вони тихо нараховують штрафи і потім тихо йдуть в суд.
Напишіть їм самі. Скажіть що хочете домовитись на лояльних умовах. Вони зроблять невеличку знижку і погодять реструктуризацію
Чим раніше ви самі до них звернетесь, тим менше переплатите.
Я так зараз плачу реструктуризацію на 12 місяців
Аби не затягував, то менше б переплатив
Тіло було 20, реструктуризація на 51 тис бо я звернувся до них аж на 68й день протермінування
Тому моя порада - не тягніть!
Скажіть що ось зараз на перший платіж маю стільки-то…щось вирішать
У мене швидко гроші раніше теж списали за номером неактивної карти - перевірте в настройках нової карти чи не лишилось підписок на списання від МФО, вони переносяться під час перевипускунет, списало по старой карте моно которая была везде , я её обновила , номер поменяла и все остальное, но как мне сказал моно ассистент - иногда платежи проходят по старым данным карточки( также если кто то захочет прислать вам деньги на старую карту - автоматически зачисляться на новую , такие правила
(
поки ніяк, коплю гроші і буду їм писати за реструктуризацію на платежі, вони супер тихі, за місяць просрочки прийшло 1 смс про закриття, люди писали що вони погоджуються реструктуризувати на багато частину, тому почекаю ще і буду вирішувати питання з ними одними з перших
550 дзвінків вражає, тримайтеся, у мене максимум було 480, в останні тижні заспокоїлись усі , 200-250 в день. Біти заспокоїлись у мене після колажів - більше в месенджери не писали , зараз протермінування більше 2 місяцівЗ новин! Трішки активізувались біти, на 50 день просрочки, намагались увійти в мій телеграм та телеграм батьків , після цього пропали (але намагались разів 30 за 1 день, навіть у київстар пробували ввійти) , коли вони трішки заспокояться? Я так думаю що за півроку точно мають…) Хто що скаже)?
Ще за сьогоднішній день отримала 552 дзвінка) Так кожен день по дзвінків 200, але сьогодні щось прям перебір )) Перед вихідними може турбують, бо у неділю дзвінків від 0 до 10 максимум)
дуже дякую за поради!!У мене швидко гроші раніше теж списали за номером неактивної карти - перевірте в настройках нової карти чи не лишилось підписок на списання від МФО, вони переносяться під час перевипуску
550 дзвінків вражає, тримайтеся, у мене максимум було 480, в останні тижні заспокоїлись усі , 200-250 в день. Біти заспокоїлись у мене після колажів - більше в месенджери не писали , зараз протермінування більше 2 місяців
КредитКаса может начать предлагать скидку?все эти мфо полтора года уже курят в стороне в просрочках. Пишу кто из них подал в суд :
Кредит Капитал ( им отойдёт большая часть ваших долгов ) - не защищался, там было на 20к позовна, присудили 13.5 отдать, тело было 5, в принципи не плохо.
Швидко Воши
ЭАПБ ( тоже большинство им отошло - подали сразу по 8ми договорах на сумму там 170к)
Талион по манивео подал в суд, по Лемону было предложение не один раз закрить за 50% от тела, но пока суд з талионом не буду платить.
ещё Легко Кредит продали там кому то и по ним подали в суд.
мой совет если хотите закрывать - ШВ и КредитКасса в первую очередь!
на моєму досвіді і всього начитаного на сайті - вони най нелояльніші , навряд чи вийде щось, до суду подають часто і суди виграють , тому думаю що тільки платити… при цьому всьому вони навіть на реструктуризацію не йдуть нажаль взагалі … скажіть а вам листи приходили по місту регестрації ? там зазвичай пропозиції від них і невеликі скидкиКредитКаса может начать предлагать скидку?
Буквально каждое МФО предложили хоть что-то, кроме КредитКассв. Просрочка почти 3 месяца, до этого закинул им уже 10 тыс.
С тела 15 уже набежало 34. Пытаюсь понять, лучше платить пока не стало 50 и больше или ждать хотя бы на 20-25
Не живу за місцем реєстрації.на моєму досвіді і всього начитаного на сайті - вони най нелояльніші , навряд чи вийде щось, до суду подають часто і суди виграють , тому думаю що тільки платити… при цьому всьому вони навіть на реструктуризацію не йдуть нажаль взагалі … скажіть а вам листи приходили по місту регестрації ? там зазвичай пропозиції від них і невеликі скидки
спусть год касса начала прелогать закрить за 6000к - тело 4800.Не живу за місцем реєстрації.
В кабінеті і смс не бачу нічого
Нові кредити краще заплануйте закрити, потім будуть неприємні сюрпризи від них. Я стикнувся, переплатив але вони починають треш у фейсбуці і т.д. Кріпсі і біти теж починають розсилки в вайбері.Хочу вести тут свої оновлення та прошу допомоги у тих хто вже давно в цій темі , кого з цих всих МФО варто закривати першим, телефонують вони багато, але меня б хотілось в пріоритеті запобігати таких двох ситуацій 1) Листів на дім , бо про прописці не живу, а не хочу щоб це все підбирали батьки 2) Судів звісно
поки просрочка в мене десь місяць усюди +-
1) 2) Click та my credit - наче адекватні , передали целітис, ті навіть не влаштовували обдзвін
3) швидко гроші - поки тихі, там велике тіло , один раз прийшла смс на скидку на закриття , чи будуть робити обдзвін та чи варто їх у пріоритет?
4) Kasa - дзвонили до батьків, написала заяву в НБУ, сподіваюсь закрити їх першими але хочуть прям дуже багато
5) + - поки тиша, тіло велике
6) 7) 8) Лімон Манівео Фрістайл - написують що будуть обдзвін робити, правда чи ні? Також дуже багато хочуть з тіла…
10)11)12)13) Панго Тенго Аміго Мілоан - надсилають скидки і до речі не так багато хочуть але поки нема чим платити, тихі, тіла в них малі
14) 7 кредит - поки з ними не в просроці але скоро буду
15) 16) є гроші та топ 1 - трішки нахальні, після місяця звонили по оточенню бо мене на звʼязку не було , хочуть дуже і дуже багато , при тому що лонгувала я в них купу разів, припугнула їх нбу, наче затихли, але хвилююсь чи після продажу буде кращі пропозиції? і я так розумію колектори не бояться нбу та тероризують оточення як хочуть а мені звісно не хотілось би
17) просто кредит - тихі, поки нічого
18) нові кредити - з ними не в просроці, в перші ж дні телефонують до родичів , тому лонгувала
19) 20) 21) Легко Турбо Треба - тут вийшла в просроку 5 днів тому , вже погрожують обдзвіном і читала що реально це роблять, тіла там малі , по 5к , в турбо взагалі 500 )
22) f credit 23) micro cash наче одна контора, поки одні листи на пошту шлють але кожен день
24) ева- скоро виходжу в прострочку
25) mister money - наче поки тихі
26) sos також досить спокійні поки що
29) ловілаве - скоро буде просрочка по ним
30) 31) сан, старфін- просрочки свіжі , але вже були і по місяцю в них, лякають і не роблять нічого , самі безобідні
32) фінсфера - менше місяця але для мене кот в мішку , не знаю чого чекати
33) фінберт - поки тиша
34) bee - також мовчать
35) каштан - лонгую але там смішні відсотки , думаю скоро закрию
кріпсі біти вже місяць , поки лякають і тільки один раз набрали одного з батьків
ПОДІЛІТЬСЯ БУДЬ ЛАСКА вашим досвідом , хто з ким зтикався, хто шле листи в перші два місяці, з ким буде гірше коли продадуть в плані обзвону та з ким можно домовитись лояльно![]()
Дякую! А скільки у вас з касою просрочка? Мені з тіла 25к нарахували 60:// ось не знаю , платити треба чи ні, на реструктуризацію не йдуть а суд виграють частоНові кредити краще заплануйте закрити, потім будуть неприємні сюрпризи від них. Я стикнувся, переплатив але вони починають треш у фейсбуці і т.д. Кріпсі і біти теж починають розсилки в вайбері.
Кредит плюс мені зробили рекструктуризацію на 5 платежів по 5000 грн. (тіло 25 тис.), просрочка 60 днів. З Кредит Касою мабуть буду чекати суду, бо платив відсотки їм вже багато (поки це форум не знайшов) і пишуть всі, що на поступки не йдуть. Але в суді пишуть, що можна вийти на тіло
просрочка було 60 з лишнім днів. мені теж 65 нарахували з 25. Єдине, що я брав у квітні 2025 року і спочатку сплачував відсотки на подовження щомісячно.Дякую! А скільки у вас з касою просрочка? Мені з тіла 25к нарахували 60:// ось не знаю , платити треба чи ні, на реструктуризацію не йдуть а суд виграють часто
а листи приходили до вас? наче мають приходити з пропозиціями або звісно з погрозами суду)просрочка було 60 з лишнім днів. мені теж 65 нарахували з 25. Єдине, що я брав у квітні 2025 року і спочатку сплачував відсотки на подовження щомісячно.
по телефону я не спылкувався, вони писали в вайбер. Пропонували закрити за тыло, але я выдповыдав, що можу шляхом реструктуризації тільки. Потім (ось нещодавно) написали в вайбер, що готові на мою пропозицію. я попросив, щоб відправили гарантійний лист з цими умовами, отримав його на пошту.а листи приходили до вас? наче мають приходити з пропозиціями або звісно з погрозами суду)
це про касу ??? навіть не віриться що вони на таке пішли…по телефону я не спылкувався, вони писали в вайбер. Пропонували закрити за тыло, але я выдповыдав, що можу шляхом реструктуризації тільки. Потім (ось нещодавно) написали в вайбер, що готові на мою пропозицію. я попросив, щоб відправили гарантійний лист з цими умовами, отримав його на пошту.
це не про Касу а про Кредит Плюс. З касою я буду скоріше за все суд чекатице про касу ??? навіть не віриться що вони на таке пішли…