Щоденник Величезні борги перед МФО…

Привіт комусь писали таке кредит плюс , і чи продали після цього колекторські компанії?
а де там хоть слово про продаж? Колекторам не продають, їм віддають в роботу і вони просто вам дзвонять і пишуть впринципі і все, можуть озвучувати пропозиції кредитора. Це не страшно

а де там хоть слово про продаж? Колекторам не продають, їм віддають в роботу і вони просто вам дзвонять і пишуть впринципі і все, можуть озвучувати пропозиції кредитора. Це не страшно
Не знаю чому прочитала продаж… Так вони і без них і так дзвонять.

Сьогодні домовилась з кредитпромінвест продали Єгроші оплату частинами 40 тис на 4 місяці, взагалі на карту від Єгроші поступило 30 тис але ще плюс якась комісія від них була 10 тис і писали що тіло по факту 40 тис. Тому погодилась. І закрила старфін. Зараз думаю що очікувати від клік кредит і майкредит… єапб…

Сьогодні домовилась з кредитпромінвест продали Єгроші оплату частинами 40 тис на 4 місяці, взагалі на карту від Єгроші поступило 30 тис але ще плюс якась комісія від них була 10 тис і писали що тіло по факту 40 тис. Тому погодилась. І закрила старфін. Зараз думаю що очікувати від клік кредит і майкредит… єапб…
Егроши продали через месяц? Перед продажей что писали?

Егроши продали через месяц? Перед продажей что писали?
Да продали через 50 дней, ничего не писали, уже потом мне КПИ написал, было предложение на 30 день типа 60 тыс на два платежа
А как тенго себя ведут?Тело 5 тыс там.
Звонят звонят ничего такого

Кому чаще продают милоанские ?

Вкладення

• IMG_5494.webp
    IMG_5494.webp
    34 Кб · Перегляди: 85
Привет! Милоанские предлагают тело плюс процент 2000 или 3000 тыс, подскажите кто читает, после этого если не оплачивать, денег нет, они продают ? Или есть шанс что ещё будут предлагать ?

Привет! Милоанские предлагают тело плюс процент 2000 или 3000 тыс, подскажите кто читает, после этого если не оплачивать, денег нет, они продают ? Или есть шанс что ещё будут предлагать ?
Мені пропонували десь протягом 2 місяців. Поки закривала інші кредити вони продали. Тепер як буде можливість буду домовлятись з кредиткепітал на якісь умови

Мені пропонували десь протягом 2 місяців. Поки закривала інші кредити вони продали. Тепер як буде можливість буду домовлятись з кредиткепітал на якісь умови
І як кредит капітал, тероризують?

Кто-то писал что эти вроде по судам любят бегать

І як кредит капітал, тероризують?
Не знаю) за весь час протермінування по МФО ні з ким не спілкувалась, якщо не було вигідних пропозицій
Кто-то писал что эти вроде по судам любят бегать
А тут всі люблять. Кому як повезе. Це не найгірший варіант, тим паче буде одна сумма яку треба сплатити, а не їхні захмарні відсотки

Всем привет!
Подходит такой гарантийный? Списывают 50% тела

Вкладення

• IMG_5718.webp
    IMG_5718.webp
    197.2 Кб · Перегляди: 67

Схожі теми

Назад
Угорі