Щоденник Величезні борги перед МФО…

В мене після закриття санкредиту через годину прийшла смс « ліміт збільшено. Візьміть ще!» 😂 мабуть хочуть щоб у них взяла в в старфін повернула😆

То другі теж написали про акційну пропозицію на наступний кредит))

В мене після закриття санкредиту через годину прийшла смс « ліміт збільшено. Візьміть ще!» 😂 мабуть хочуть щоб у них взяла в в старфін повернула😆

Які швидкі 😁 Знову премію хочуть 🤡

Кстати санкредит странный сделала пролонгацию на день позже,так в кабинете весит что просрочка. Хотя пишет что следующий платеж через 30дней.... в день пролонгации не смогла их оплатить так как попали на финмониторинг по реквизитами не через кабинет...

Які швидкі 😁 Знову премію хочуть 🤡
Канешна спасіба, но не надо😂

Кстати санкредит странный сделала пролонгацию на день позже,так в кабинете весит что просрочка. Хотя пишет что следующий платеж через 30дней.... в день пролонгации не смогла их оплатить так как попали на финмониторинг по реквизитами не через кабинет...
Навіть не знаю.. Вони потім можуть якусь фігню з тим одним днем отчебучіть.

А мне всеравно ни 1 мфо не даст, хотя смс с рекламой шлют в тг и вайбер, почту и смс
Теж саме, кожен день смс з рекламою.

🤣

Вже майори заправляють сірі Ланоси 🤣
Треба готувати паяльники - і в Харківський ліс, мучити старфінів!😆

Останнє редагування:

Схожі теми

Назад
Угорі