Zvit
Форумчанин
- Дописи
- 14
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Zvit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, спільното!
Прошу поради, бо вже заплуталася, як правильно діяти з моїми боргами.Борги з 2020 року.Отака ситуація,що зараз вирішила взятися
Моя ситуація по боргах:
• Швидко Гроші: тіло 4500 грн, нараховано 9300 грн. Є виконавче провадження (Серебрійська), знімають із зарплати. Залишилось близько 3000 грн.
• Кредит Каса: тіло 5120 грн. Не відповідають, пишу на пошту.І не відповідають.В телеграмі посилають на пошту там мовчать.Які ще варіанти звʼязку ?звонити -
• Алекс Кредит: тіло 4800 грн, проданий «Укрфінстандарт». Вимагають не менше 10 000 грн, на розмову про тіло не йдуть.
• Гоуфінго: тіло 2000 грн, виконавче провадження (Шуляченко) на 10 979 грн. Залишилось 8617 грн (частково списали з карток).
• Манівео: тіло 20 000 грн, продали «Таліон плюс», ті — «Онлайн фінанс», а зараз це у «ЕЙС». Вимагають 15 664 грн (залишок по тілу).
• Кредит Плюс: тіло 3009 грн, проданий «Кредит Капітал». Хочуть 50000 грн.
В особистому кабінеті подала заявку на акцію по списанню. Відповіді немає
• Майкредит: тіло 6500 грн. На сайті УБКІ інформації немає, більше нічого про них не знаю.
Моя позиція:
• Я готова сплатити тільки тіла кредитів і закрити це питання вже сьогодні.
• Сама вийшла на зв’язок, сама пишу вже третій місяць (з нового номера і пошти).Тих контактів,що на момент взяття кредитів були вже немає.Можливо туди щось і надходило більш менш адекватне.
• Жодних адекватних пропозицій не надходить, на «тіло» не погоджуються.
Питання до спільноти:
• Як правильно діяти далі?
• Чи реально «дотиснути» кредиторів/колекторів на закриття за тіло?
В кого яка інформація за гоуфінго,дивлюся їх прикрили
А виконавче з 2000 тис вліпили (як діяти )
Буду вдячна за будь-які поради та реальні кейси
Прошу поради, бо вже заплуталася, як правильно діяти з моїми боргами.Борги з 2020 року.Отака ситуація,що зараз вирішила взятися
• Швидко Гроші: тіло 4500 грн, нараховано 9300 грн. Є виконавче провадження (Серебрійська), знімають із зарплати. Залишилось близько 3000 грн.
• Кредит Каса: тіло 5120 грн. Не відповідають, пишу на пошту.І не відповідають.В телеграмі посилають на пошту там мовчать.Які ще варіанти звʼязку ?звонити -
• Алекс Кредит: тіло 4800 грн, проданий «Укрфінстандарт». Вимагають не менше 10 000 грн, на розмову про тіло не йдуть.
• Гоуфінго: тіло 2000 грн, виконавче провадження (Шуляченко) на 10 979 грн. Залишилось 8617 грн (частково списали з карток).
• Манівео: тіло 20 000 грн, продали «Таліон плюс», ті — «Онлайн фінанс», а зараз це у «ЕЙС». Вимагають 15 664 грн (залишок по тілу).
• Кредит Плюс: тіло 3009 грн, проданий «Кредит Капітал». Хочуть 50000 грн.
В особистому кабінеті подала заявку на акцію по списанню. Відповіді немає
• Майкредит: тіло 6500 грн. На сайті УБКІ інформації немає, більше нічого про них не знаю.
• Я готова сплатити тільки тіла кредитів і закрити це питання вже сьогодні.
• Сама вийшла на зв’язок, сама пишу вже третій місяць (з нового номера і пошти).Тих контактів,що на момент взяття кредитів були вже немає.Можливо туди щось і надходило більш менш адекватне.
• Жодних адекватних пропозицій не надходить, на «тіло» не погоджуються.
• Як правильно діяти далі?
• Чи реально «дотиснути» кредиторів/колекторів на закриття за тіло?
В кого яка інформація за гоуфінго,дивлюся їх прикрили
А виконавче з 2000 тис вліпили (як діяти )
Буду вдячна за будь-які поради та реальні кейси