Угрозы...чего опасаться

• Автор теми Автор теми Наталья Денисюк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Да, только я смотрела что он до сих пор на подписе у президента, президент его еще не подписал..
Честно говоря, не слежу ибо это бессмысленно. Проценты не имеют права по закону начислять после срока действия договора, так что то, что МФО рисуют космические циферки - чушь собачья.

всё зависит от тела. если тело 10к, то опубликуют на Интере. если 20к, то на Г+Г, а вот если за 30к, то тогда на 95-м квартале.

А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
Они не ездят.
А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
Что от них всех можно ждать,колажи, звонки соседям.все!

А мне только что позвонила калососка и сказала ,что будет арест счетов .Это что у них новая пукалка.

Мені приходило смс, що мене передали Кредитекспрес. Просрочка місяців 6. Писали два рази, що приїдуть, якщо тіло не заплачу на рахунок Дінеро. Перший раз 21 числа, другий 28.

какая у вас просрочка?
5-6 місяців
Мені приходило смс, що мене передали Кредитекспрес. Просрочка місяців 6. Писали два рази, що приїдуть, якщо тіло не заплачу на рахунок Дінеро. Перший раз 21 числа, другий 28.
а вони приїздять?

Дякую, я цілий день з дитиною з будинку не виходжу
Та не переживайте Ви так! Бережіть здоров'я! Я боялася, що приїдуть, на початку просрочок. Як згадаю, що навіть години рахувала до приїзду після смс, ревла. А тепер зрозуміло, що гостей не буде. Найбільше не хочеться, щоб знову керівництво та колег тривожили.

Та не переживайте Ви так! Бережіть здоров'я! Я боялася, що приїдуть, на початку просрочок. Як згадаю, що навіть години рахувала до приїзду після смс, ревла. А тепер зрозуміло, що гостей не буде. Найбільше не хочеться, щоб знову керівництво та колег тривожили.
Моє керівництво знає,ми в хороших стосунках.А саме більше боюся,щоб дитину не злякали

мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....
Гуляйте по ночам...
Чи пропонують вони закрити за тіло
Если тело молодое и красивое, думаю договоритесь. :sarcastic: :pardon:

мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....
Мне сегодня готивочка уже сказала адресс где я работаю )) только странно я то работаю официально но как они узнали адресс если фирма только переехала недавно и афиши нигде об этом нет)

Назад
Угорі