Кузка
Форумчанин
- Дописи
- 99
- Реакції
- 26
- Бали
- 5125
Кузка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
5-6 місяцівкакая у вас просрочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не договаривалась,сами предложили но я против.Не договорились.Вообще пропали.Кто то договаривался с ними за тело ?
Честно говоря, не слежу ибо это бессмысленно. Проценты не имеют права по закону начислять после срока действия договора, так что то, что МФО рисуют космические циферки - чушь собачья.Да, только я смотрела что он до сих пор на подписе у президента, президент его еще не подписал..
а если тело 6000 то все я звездой не стану??всё зависит от тела. если тело 10к, то опубликуют на Интере. если 20к, то на Г+Г, а вот если за 30к, то тогда на 95-м квартале.
только на столбах)а если тело 6000 то все я звездой не стану??
ех,если б знала так набрала побольше?только на столбах)
попасть в новостную ленту The New York Times тело минимум 200к, и изнасилованная выездная группа после конструктивного разговора)ех,если б знала так набрала побольше?
Они не ездят.А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
Что от них всех можно ждать,колажи, звонки соседям.все!А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
Чи пропонують вони закрити за тілоИ мне такое пришло, просрочка 12-13 дней
Мені приходило смс, що мене передали Кредитекспрес. Просрочка місяців 6. Писали два рази, що приїдуть, якщо тіло не заплачу на рахунок Дінеро. Перший раз 21 числа, другий 28.А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
а вони приїздять?Мені приходило смс, що мене передали Кредитекспрес. Просрочка місяців 6. Писали два рази, що приїдуть, якщо тіло не заплачу на рахунок Дінеро. Перший раз 21 числа, другий 28.
Звичайно, що ні.5-6 місяців
а вони приїздять?
Дякую, я цілий день з дитиною з будинку не виходжуЗвичайно, що ні.
Та не переживайте Ви так! Бережіть здоров'я! Я боялася, що приїдуть, на початку просрочок. Як згадаю, що навіть години рахувала до приїзду після смс, ревла. А тепер зрозуміло, що гостей не буде. Найбільше не хочеться, щоб знову керівництво та колег тривожили.Дякую, я цілий день з дитиною з будинку не виходжу
Моє керівництво знає,ми в хороших стосунках.А саме більше боюся,щоб дитину не злякалиТа не переживайте Ви так! Бережіть здоров'я! Я боялася, що приїдуть, на початку просрочок. Як згадаю, що навіть години рахувала до приїзду після смс, ревла. А тепер зрозуміло, що гостей не буде. Найбільше не хочеться, щоб знову керівництво та колег тривожили.
Вони не приїдуть і дитину не злякають.Моє керівництво знає,ми в хороших стосунках.А саме більше боюся,щоб дитину не злякали
Гуляйте по ночам...мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....
Если тело молодое и красивое, думаю договоритесь.Чи пропонують вони закрити за тіло

Мне сегодня готивочка уже сказала адресс где я работаю )) только странно я то работаю официально но как они узнали адресс если фирма только переехала недавно и афиши нигде об этом нет)мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....