Угрозы...чего опасаться

• Автор теми Автор теми Наталья Денисюк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Судя по скорости их ответов на письма - увижу))

мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....
Мені колись казали, що лист відправлять на роботу, але так він і не дійшов. Так що не переживайте, я думаю, що такого не зроблять.

Кто то договаривался с ними за тело ?идут на уступки ?просрочка примерно месяц

Например? Звонки пару раз в день и письмо раз в месяц? Это так страшно?)
Мне позвонили директору и сказали, что я его записала поручителем и, чтоб он деньги отдавал. И, конечно, у меня начались проблемы. Потом позвонили всем замистителям директора и тоже самое. Я уже боюсь идти на работу.

Терміново зателефонуйте в УКР КРЕДИТ ФІНАНС. Ви знаходитесь в першій десятці на внесення в Список Боржників. 0443335143

Разве его уже подписали?
13 травня 2020 року на засіданні ВРУ прийнято у другому читанні та в цілому законопроект №3329-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". За документ проголосували 333 нардепи.

13 травня 2020 року на засіданні ВРУ прийнято у другому читанні та в цілому законопроект №3329-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". За документ проголосували 333 нардепи.
Да, только я смотрела что он до сих пор на подписе у президента, президент его еще не подписал..

А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?

А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?
какая у вас просрочка?

Назад
Угорі