Угрозы...чего опасаться

• Автор теми Автор теми Наталья Денисюк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
А мне,сегодня,"Кредит-Касса" написала "Ви знаходитесь в першій десятці,списку боржників». «Терміново сплатіть борг».
Мне такого плана сообщения приходили, вот интересно, как на это по их мнению должны реагировать люди. Я подумала - фу, если мой долг в первой десятке, то кто из нас нищеброд.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
м. Київ, 01.06.2020 р.​
Відповідно до п. 7.5. кредитного договору № 0326-9108 від 01.03.2020 р. ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планує передати право стягнення Вашого боргу до Колекторської Компанії, що надалі може викликати складнощі і проблеми не лише для Вас, але і для Ваших рідних і близьких.
Колекторські компанії ефективно і успішно стягують борги шляхом використання таких методів:
  • Візити спеціально навчених виїзних груп
  • Пошук інформації про боржника силами власної служби економічної безпеки
  • Використання спеціалізованих технічних засобів для доведення до боржника інформації про необхідність погасити заборгованість
  • Співпраця з правоохоронними органами у разі виявлення фактів шахрайства
Погасіть заборгованість, не допустіть залучення Колекторської Компанії до стягнення Вашої заборгованості
Вот такое сегодня пришло. Чего ждать? У кого такое было?

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
м. Київ, 01.06.2020 р.​
Відповідно до п. 7.5. кредитного договору № 0326-9108 від 01.03.2020 р. ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планує передати право стягнення Вашого боргу до Колекторської Компанії, що надалі може викликати складнощі і проблеми не лише для Вас, але і для Ваших рідних і близьких.
Колекторські компанії ефективно і успішно стягують борги шляхом використання таких методів:
  • Візити спеціально навчених виїзних груп
  • Пошук інформації про боржника силами власної служби економічної безпеки
  • Використання спеціалізованих технічних засобів для доведення до боржника інформації про необхідність погасити заборгованість
  • Співпраця з правоохоронними органами у разі виявлення фактів шахрайства
Погасіть заборгованість, не допустіть залучення Колекторської Компанії до стягнення Вашої заборгованості
Вот такое сегодня пришло. Чего ждать? У кого такое было?
Все это пугалка! У меня 8 МФО в просрочках,этих-я буду погашать в последнюю очередь....Они,никакой угрозы не несут.

Назад
Угорі