Tata54
Форумчанин
- Дописи
- 55
- Реакції
- 6
- Бали
- 5065
Tata54 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чекала 3 місяціТеперь тоже себе такую хочу)) долго ждали?)
Але трохи лячно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чекала 3 місяціТеперь тоже себе такую хочу)) долго ждали?)
НетСейчас закон О запрете пени и штрафов работет?
Закон 3329-дСейчас закон О запрете пени и штрафов работет?
оце так зарядилиВ когось було оприлюднення через ЗМІ?

Мені колись казали, що лист відправлять на роботу, але так він і не дійшов. Так що не переживайте, я думаю, що такого не зроблять.мені сьогодні подзвонили, автовідповідач сказав,що подають запит на місце роботи.
вони дійсно таке можуть зробити, не дуже хочеться світитись....
Например? Звонки пару раз в день и письмо раз в месяц? Это так страшно?)Кредит каса на все спроможна!
навіть номера моїх батьків неспроможні знайти. дуже їх боюсь!!!Например? Звонки пару раз в день и письмо раз в месяц? Это так страшно?)

Мне позвонили директору и сказали, что я его записала поручителем и, чтоб он деньги отдавал. И, конечно, у меня начались проблемы. Потом позвонили всем замистителям директора и тоже самое. Я уже боюсь идти на работу.Например? Звонки пару раз в день и письмо раз в месяц? Это так страшно?)
Разве его уже подписали?Закон 3329-д
13 травня 2020 року на засіданні ВРУ прийнято у другому читанні та в цілому законопроект №3329-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". За документ проголосували 333 нардепи.Разве его уже подписали?
Да, только я смотрела что он до сих пор на подписе у президента, президент его еще не подписал..13 травня 2020 року на засіданні ВРУ прийнято у другому читанні та в цілому законопроект №3329-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". За документ проголосували 333 нардепи.
А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?Не ездят
какая у вас просрочка?А що мені чекати? Сьогодні прийшло три листи -від "ТОВ"Авентус Україна", ТОВ "КРЕДИТЕКСПРЕС Юкрейн Ел.ел.сі" , ТОВ "Боргова агенція "Пристав Україна".Що ви про них чули.Вони збираються всі до мене?