А я пошла хитрым путём на тему звонков родителям. Так сказать, чтоб уберечь себя на случай чего. Просто месяца два назад начала им невзначай рассказывать, что активизировались разные мошенники и звонят людям на тему несуществующих долгов. И терроризируют их в надежде, что у них или у родственников есть такие проблемы. На первый взгляд вроде бред такое говорить, но все же. Тем более, что папе такие мошенники звонили когда то и брали на понт, что у него кредит в привате и будет беда.
Это так, идея для тех, кто боится, как и я, проблем с родственниками, но скрывает мфо. Даже пенед зеркалом репетировала свою "удивленную" реакцию
Dusha, співчуваю Вам. В мене все почалось через приватбанк. Вірніше через те, що в мене був мінус на рахунку, а до того довго ніде не працювала. Вийшла на роботу, отримала аванс на картку, котрий закрив мінус, але в сім'ї були певні проблеми на той момент і потрібно було грошей докинути. То, щоб якось приховати свої проблеми пішла до манівео. А потім закрутилось... І їх стало 7 штук та всі заробітки вже більше року витрачаю на них. На дурні пролонгації. Але якимось чудом мала підробітки в інтернеті та якісь "копійки" могла витрачати на себе. Але коли оце зрозуміла, що все біда, грошей нема, бо йдуть свята і мої замовники деякі сказали, що робим перерву до "після свят" розповіла найкращому другу, то допоміг закрити частину і сказав, що я д*pa бо раніше не звернулась. Якби не він та не цей форум я б вже просто здуріла на сьогодні. Дійсно були думки лягати та вмирати. Сьогодні вперше прокинулась без страху за все це.
Але і так ще вирішувати проблеми потрібно далі, та вже є нотки оптимізму в голові, котрі бажаю геть усім!
Бо, як кажуть "Если проблему можно решить за деньги, это не проблема— это расходы."