Електронний договір має відповідати всім вимогам, встановленим для письмової форми правочинів.Наслідком недотримання вимог є те, що договір вважатиметься укладеним в усній формі. Також можлива недійсність такого правочину (якщо його недійсність через недотримання форми встановлена законом).
Простіше : я коли йшов на розмову з адвокатом, взяв свій "договір" з єнотами і декілька інших - надіслані мені на мейл, так сказати для ознайомлення з ситуацією.Коли він їх переглянув і я йому озвучив свою позицію щодо цього - він мені досить зрозуміло пояснив що і як я маю робити, дещо порекомендував і підкорегував мої плани.Сказав - коли виникне і якщо взагалі виникне потреба, звертатись.
А на рахунок договорів він сказав одну єдину фразу,яка мене відверто розсмішила : "Жалюгідно")))
Так що, шановне панство, проблеми в нас майже однакові - а от шляхи рішень в кожного в окремому випадку різні.
Хтось біжить в суд, хтось пише в НКФУ, хтось вислуховує брєдятіну від калів, хтось тремтить від переживань і доставань близьких ...
В мене цього всього нема взагалі. Минуло більше 2-х місяців, з 55к вже 150+ і нуль спілкувань, нуль "доставань" і чогось нуль судів)))