Пролонгация - согласие с договором?

• Автор теми Автор теми Dima_zp_ua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ответила выше
Так а чо мы тогда ещё здесь?
Друуузья!!!:clapping:Гайда все в суууд:clapping:мфошники нам фуфло втюхали, 3,14зда им всем:new_russian:
но они действительно так и сделали)
В хозяйственном кодексе? Не смотрела...посмотрю..

Спасибо)
это про гражданский кодекс))

И теперь мы в дерьме а они на коне...:fffuuu:
зря вы так думаете
их договора не выдерживают критики,
да и доказательств у них,что они кому-то перечисляли деньги нет
у них более слабая позиция
потому и прибегают к полукриминальным способам выколачивания денег

Так а чо мы тогда ещё здесь?
Друуузья!!!:clapping:Гайда все в суууд:clapping:мфошники нам фуфло втюхали, 3,14зда им всем:new_russian:

Якщо є бажання "бодатися" з кожною з шараг і відповідно фінанси на ініціювання "сего блокбастера" з вашого боку - вперед і з музикою!))
А ми з вашого дозволу подивимся це кіно з глядацького залу. :drinks:

ааа...в гражданском смотрела и не нашла(
Що треба розуміти під терміном «вплив тяжкої обставини» та «вкрай невигідні умови» для визнання недійсним правочину за ст. 233 ЦК України (Постанова ВСУ у справі № 6-551цс16 від 06 квітня 2016р.)

Позивачу для визнання правочину недійсним із підстав «вплив тяжкої обставини» та «вкрай невигідні умови», в сукупності необхідно мати такі підстави, які будуть використанні в суді, як докази, зокрема:

1. наявність у особи, що вчинює правочин, тяжких обставин: хвороба, смерть годувальника, загроза втратити житло чи загроза банкрутства та інші обставини;

2. правочин, повинен бути вчинений саме для усунення та/або зменшення тяжких обставин;

3. правочин повинен бути вчинений особою добровільно, без наявності насильства, обману чи помилки;

4. особа повинна усвідомлювати свої дії, але вимушена це зробити через тяжкі обставини.

Електронний договір має відповідати всім вимогам, встановленим для письмової форми правочинів.Наслідком недотримання вимог є те, що договір вважатиметься укладеним в усній формі. Також можлива недійсність такого правочину (якщо його недійсність через недотримання форми встановлена законом).
Простіше : я коли йшов на розмову з адвокатом, взяв свій "договір" з єнотами і декілька інших - надіслані мені на мейл, так сказати для ознайомлення з ситуацією.Коли він їх переглянув і я йому озвучив свою позицію щодо цього - він мені досить зрозуміло пояснив що і як я маю робити, дещо порекомендував і підкорегував мої плани.Сказав - коли виникне і якщо взагалі виникне потреба, звертатись.
А на рахунок договорів він сказав одну єдину фразу,яка мене відверто розсмішила : "Жалюгідно")))
Так що, шановне панство, проблеми в нас майже однакові - а от шляхи рішень в кожного в окремому випадку різні.
Хтось біжить в суд, хтось пише в НКФУ, хтось вислуховує брєдятіну від калів, хтось тремтить від переживань і доставань близьких ...
В мене цього всього нема взагалі. Минуло більше 2-х місяців, з 55к вже 150+ і нуль спілкувань, нуль "доставань" і чогось нуль судів)))

Електронний договір має відповідати всім вимогам, встановленим для письмової форми правочинів.Наслідком недотримання вимог є те, що договір вважатиметься укладеним в усній формі. Також можлива недійсність такого правочину (якщо його недійсність через недотримання форми встановлена законом).
Простіше : я коли йшов на розмову з адвокатом, взяв свій "договір" з єнотами і декілька інших - надіслані мені на мейл, так сказати для ознайомлення з ситуацією.Коли він їх переглянув і я йому озвучив свою позицію щодо цього - він мені досить зрозуміло пояснив що і як я маю робити, дещо порекомендував і підкорегував мої плани.Сказав - коли виникне і якщо взагалі виникне потреба, звертатись.
А на рахунок договорів він сказав одну єдину фразу,яка мене відверто розсмішила : "Жалюгідно")))
Так що, шановне панство, проблеми в нас майже однакові - а от шляхи рішень в кожного в окремому випадку різні.
Хтось біжить в суд, хтось пише в НКФУ, хтось вислуховує брєдятіну від калів, хтось тремтить від переживань і доставань близьких ...
В мене цього всього нема взагалі. Минуло більше 2-х місяців, з 55к вже 150+ і нуль спілкувань, нуль "доставань" і чогось нуль судів)))
правильно
недотримання форми
договори укладені з порушеннями порядку укладання електронного договору,визначеного статтею 11 Закону України “Про електронну комерцію“,зокрема,за відсутності належної оферти або акцепту,електронний договір не може бути прирівняний до договору укладеного в письмовій формі,у зв’язку із цим не створюватиме юридичних наслідків,крім тих,що пов’язані з його недійсністю.

правильно
недотримання форми
договори укладені з порушеннями порядку укладання електронного договору,визначеного статтею 11 Закону України “Про електронну комерцію“,зокрема,за відсутності належної оферти або акцепту,електронний договір не може бути прирівняний до договору укладеного в письмовій формі,у зв’язку із цим не створюватиме юридичних наслідків,крім тих,що пов’язані з його недійсністю.
:good::good::good:
Шото такое мені і адвокат на своїй "тарабарській" мові сказав))
Все буде в нас ОК!
Слова з кінострічки "Брат" : " А вот скажи, брат " в чём сила ? А сила - в правде"
А з нами правда, хоча дехто називаєнас шахраями та ніщєбродами))

Останнє редагування:
Що треба розуміти під терміном «вплив тяжкої обставини» та «вкрай невигідні умови» для визнання недійсним правочину за ст. 233 ЦК України (Постанова ВСУ у справі № 6-551цс16 від 06 квітня 2016р.)

Позивачу для визнання правочину недійсним із підстав «вплив тяжкої обставини» та «вкрай невигідні умови», в сукупності необхідно мати такі підстави, які будуть використанні в суді, як докази, зокрема:

1. наявність у особи, що вчинює правочин, тяжких обставин: хвороба, смерть годувальника, загроза втратити житло чи загроза банкрутства та інші обставини;

2. правочин, повинен бути вчинений саме для усунення та/або зменшення тяжких обставин;

3. правочин повинен бути вчинений особою добровільно, без наявності насильства, обману чи помилки;

4. особа повинна усвідомлювати свої дії, але вимушена це зробити через тяжкі обставини.
спасибо)
ВССУ: АНАЛІЗ судової практики внаслідок застосування судами роз’яснень, викладених у пост. Пленуму ВСУ «Про судову практику розгляду цивільних справ про визнання правочинів недійсними"

Останнє редагування:
А в договорі з єнотами немає одноразового підпису під моїми даними, як це трактувати?

Юрфак я не заканчивал, если вас это интересует. Вышки тоже нету, так что не бойтесь, я не очень грамотный:spiteful:

Поспілкуйтесь ще з трьома адвокатами і почуєте ще три різні думки:sarcastic:
Я мав на увазі що договір укладений за допомогою ідентифікатору вважається укладеним в письмовій формі.

Поспілкуйтесь ще з трьома адвокатами і почуєте ще три різні думки:sarcastic:
Я мав на увазі що договір укладений за допомогою ідентифікатору вважається укладеним в письмовій формі.

То

А это в топку что-ли?
Ви постійно наголошуєте, що не юрист.
І навіть не маєте вищої освіти...
Але висловлюєтьсь доволі грамотно з юридичної точки зору.
Я ще з таким не зустрічався))
Тому й перепитував про освіту.

Ви постійно наголошуєте, що не юрист.
І навіть не маєте вищої освіти...
Але висловлюєтьсь доволі грамотно з юридичної точки зору.
Я ще з таким не зустрічався))
Тому й перепитував про освіту.
В силу обставин почав вивчати законодавчу базу, як на мене - це дуже заплутаний детектив))o_O Єдине про що жалкую - що не почав все це вивчати років п'ятнадцять тому:facepalm:

Почитайте закон про електронну комерцію. Електронний ідентифікатор вважається підписом. Але якщо вперше взяли гроші в конторі і ще нічого не платили - можливо це правильна стратегія. Але в іншому випадку краще до неї не вдаватись.
Хорошо.Вот у меня такой вопрос встречный к ним,на момент прихода этого электронного индентификатора я был в дупль бухой.Это как трактовать например?Разве в банке бухому выдадут кредит?
нет.
А тут выдают.А степень адекватности,как они проверили?Онлайн?!

Хорошо.Вот у меня такой вопрос встречный к ним,на момент прихода этого электронного индентификатора я был в дупль бухой.Это как трактовать например?Разве в банке бухому выдадут кредит?
нет.
А тут выдают.А степень адекватности,как они проверили?Онлайн?!
Вот именно. А потом на неделю выпал из жизни))) Когда пришел в сознание, ничего не помню..Пусть доказывают...)))

А можливо в компашці ,,друг'' взяв кредит під ,,водочку'')))))))
Вот именно!Телефон в моем случае не на блокировке был.Более того,автосохранение логинов и паролей.Деньги поступили на карту,но другу я дал сходить за догонкой,даже незная,что на карте уже 6500 от шараж монтаж,так то!Более того они,как входящие средства не упомянуты,а смс информирование не подключено
Кстати,такое было.И видео есть,где тот дружбан признал,а кому что обьяснять?Явно не звонилкам))
А полиция просит договор,но с моей подписью или с его!Но договор онлайн,посему всем на все!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі