Пролонгация - согласие с договором?

• Автор теми Автор теми Dima_zp_ua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Юрист объяснит лучше меня!
Любой платеж по договору в котором указаны все реквизиты: плательщик, получатель, назначение платежа -номер договора, являются признанием договора плательщиком (заемщик или другое лицо представляющее заёмщика). Если не указан номер договора, то платёжный документ может быть признан в суде косвенным, така как, неизвестно по какому договору был платеж.
Но, если только один договор, и он не подписан заемщиком, то заёмщик, ставший в суде ответчиком (если на него подали в суд), может сообщить суду, что возвращал ошибочно перечисленные ему, на момент получения денег, неизвестным ему лицом сумму денег (по номеру карты неопознанному). В таком случае, никакого договора не было, а был ошибочный перевод денег. И если микрозайм станет настаивать на том, что был договор, то сам подпадает под
Стаття 190. Шахрайство
2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому,
Пролонгация так же, если были указаны слова "договор N*******" или "пролонгация" являются признанием договора. А если ничего не указано, то признания не было.

И ещё одно важное! Платежи на официальные счета ТОВ ФК, уже являются признанием договора. А переводы с карты на карту ничего не значат. Именно поэтому ФК и пользуются таким способом (полуофициальным). У любой карты есть хозяин, но по номеру карты определить хозяина сложно даже МВД. Карта может быть выпущена в любой стране мира, любым банком. При переводе узнать страну, номер счёта, банк можно, но не каждый банк мира будет выполнять требования МВД Украины. А МФО, часто, но не всегда, имеют партнёров в офшорных зонах (в Панаме, например).
не совсем понятно
ну т.е. если деньги им отправлялись не на счет а на карту?
они же на счет просят
и кроме того откуда можно узнать номер этой карты
про то,что нам на карту присылали с левых карт-это понятно,в этом случае у мфо ущерба никакого,раз они со своего счета не присылали

не совсем понятно
они же на счет просят
При оплате через лк на сайте деньги идут через прокладку - платежную систему и не факт что получатель р/счет, а не карта

Електронний договір має відповідати всім вимогам, встановленим для письмової форми правочинів.Наслідком недотримання вимог є те, що договір вважатиметься укладеним в усній формі. Також можлива недійсність такого правочину (якщо його недійсність через недотримання форми встановлена законом).
Простіше : я коли йшов на розмову з адвокатом, взяв свій "договір" з єнотами і декілька інших - надіслані мені на мейл, так сказати для ознайомлення з ситуацією.Коли він їх переглянув і я йому озвучив свою позицію щодо цього - він мені досить зрозуміло пояснив що і як я маю робити, дещо порекомендував і підкорегував мої плани.Сказав - коли виникне і якщо взагалі виникне потреба, звертатись.
А на рахунок договорів він сказав одну єдину фразу,яка мене відверто розсмішила : "Жалюгідно")))
Так що, шановне панство, проблеми в нас майже однакові - а от шляхи рішень в кожного в окремому випадку різні.
Хтось біжить в суд, хтось пише в НКФУ, хтось вислуховує брєдятіну від калів, хтось тремтить від переживань і доставань близьких ...
В мене цього всього нема взагалі. Минуло більше 2-х місяців, з 55к вже 150+ і нуль спілкувань, нуль "доставань" і чогось нуль судів)))
Як Ви домоглись 0 доставань

Це те про що як раз і мені говорив адвокат :good:.Проте люди поначитуються всякої "лабуди" в неті і будують свої погляди на правочини і судові засідання, причому і близько не маючи уяви " как это на самом деле" працює наживо а не в теорії і не маючи бажання чи фінансів хоча б поспілкуватись з профільним фахівцем.

:facepalm::facepalm::facepalm::hahah::lol::lol: ... Проте ентузіазм зашкалює)) Удачі і перемоги! ))
Якщо Українське законодавство ви називаєте "лабудою" - я вмиваю руки.
Я знаходжусь на форумі не для того, щоб похіхікати, сказати що це все фуфляк, закони лабуда і ващє не парьтесь.

Я хочу досконально вивчити всі шляхи вирішення питання з МФО. А стосовно фахівця - це не вирішить ваші неприємності. Якщо самі потроху не почнете вивчати законодавство, ви тільки те й робитимете, що будете годувати адвокатів:sarcastic:
Людина просто вперта і це не дає їй зрозуміти, що в десятьох однакових кредитних ситуаціях може бути десять різних варіантів вирішення.Тобто все автентично і залежить від багатьох факторів.))
:fool: Уважніше читайте мої пости:pravila:

Як Ви домоглись 0 доставань

Довго писати.Я вже декілька раз в багатьох темах писав про свою "лінію оборони".Шукайте в моїх постах.
Якщо Українське законодавство ви називаєте "лабудою" - я вмиваю руки.
Я знаходжусь на форумі не для того, щоб похіхікати, сказати що це все фуфляк, закони лабуда і ващє не парьтесь.

А стосовно фахівця - це не вирішить ваші неприємності.

По-перше : моє ставлення до Українського законодавства не ваша проблема.
По-друге : звичайно фахівці не вирішують проблеми, а аматори з нульовим досвідом )) :facepalm::facepalm::facepalm:
ПО-третє : я особисто люблю людей-ентузіастів і тих, хто займається самовдосконаленням, проте генетично не переношу вискочок і балаболів, які без жодного особистого досвіду, грунтуючи свої висновки на голій теорії - починають роздавати направо і наліво свої поради в вирішенні суперечливих речей.Не ображайтесь, але спочатку "понюхайте пороху", а потім вже будете щось доказувати і вказувати "who is who".Нераз вже повторював таким, як ви - є що по факту сказати - прошу дуже, а махати кулаками в повітрі, це не по адресі.Не я вам ворог - ідіть доказуйте свою "правоту" по адресату.А мені особисто, на відміну від вас немає жодної потреби якимось чином самостверджуватись чи комусь щось доказувати.

Останнє редагування:
Довго писати.Я вже декілька раз в багатьох темах писав про свою "лінію оборони".Шукайте в моїх постах.

По-перше : моє ставлення до Українського законодавства не ваша проблема.
По-друге : звичайно фахівці не вирішують проблеми, а аматори з нульовим досвідом )) :facepalm::facepalm::facepalm:
ПО-третє : я особисто люблю людей-ентузіастів і тих, хто займається самовдосконаленням, проте генетично не переношу вискочок і балаболів, які без жодного особистого досвіду, грунтуючи свої висновки на голій теорії - починають роздавати направо і наліво свої поради в вирішенні суперечливих речей.Не ображайтесь, але спочатку "понюхайте пороху", а потім вже будете щось доказувати і вказувати "who is who".Нераз вже повторював таким, як ви - є що по факту сказати - прошу дуже, а махати кулаками в повітрі, це не по адресі.Не я вам ворог - ідіть доказуйте свою "правоту" по адресату.А мені особисто, на відміну від вас немає жодної потреби якимось чином самостверджуватись чи комусь щось доказувати.
Не утрируйте:fool: сколько у вас кредитов в МФО?

Жодного))
Як і в багатьох адекватно реагуючих людей на цьому форумі ))
эх....попасть мне на этот форум раньше...не влетела бы почти в 33т.
согласна с вами
не заплатила бы этим твapям ни копейки
из выплаченных мною денег-20т. это то,на что меня развели
ну вот теперь решила твapям не платить больше
забыла,еще одним заплатила 2 с чем то тысячи,но там все норм,без переплат
да и когда у меня был порыв платить,меня жестко троллили на форуме Антирейд,
ничего толком не объясняли и называли калом
а мне хотелось тогда все по-честному..
там масса юристов и хоть бы один сказал-не платите,у них договора недействительные..
просто троллили и стебались..
а у меня тогда было состояние полного неадеквата и паники, от угроз и пopнo коллажей,
длилось оно неделю,но я и за неделю успела делов натворить(((
а потом я нашла этот форум
потому сейчас новичкам по 30 раз все объясняю,и меня не бесит,как некоторых,что пишут люди одно и то же..

Останнє редагування:
эх....попасть мне на этот форум раньше...не влетела бы почти в 33т.
согласна с вами
не заплатила бы этим твapям ни копейки
из выплаченных мною денег-20т. это то,на что меня развели
ну вот теперь решила твapям не платить больше

Ви в порівнянні зі мною ще "отделались лёгким испугом"))
Я за 2,5 роки цих грьобаних "цивільно-правових" відносин віддав на відсотки лише біля 100к (але пролонгацій там багато не було - в основному початковий відсоток за користування, тобто брав-закривав-знову брав), а за загальні суми і кількості взятих займів по цим шарагам взагалі не хочу згадувати.І саме гірше,чим я себе докоряю - залишилось закрити 1 шарагу на суму в сраних 10к і в мене виникло декілька факторів, які "відрубали здоровий глузд" і я знову заліз в гречку((.Розігнав до 9 штук з тілом в майже 55к і нарешті в квітні надів "окуляри тверезого бачення" подальшої фінансової кабали.В мене особливо важкий випадок)) Так сказати - двічи на одні граблі:dash1:
Проте "протверезів", поспілкувався з профільним фахівцем ну і звісно саме більше в психологічному плані - з Вами усіма, мої любі форумчани:good::good::good:.На даний момент ці ідіоти на своїх калькуляторах на3,14здячили мені 150+ тис, проте мене це жодним чином не хвилює.Немаловажно, що важелів тиску на мене вони дотепер не можуть знайти завдяки моїм наперед спрямованим діям по захисту себе і близьких.А проблеми будуть вирішуватись по мірі надходжень і потреб.Зараз живу в своєму привичному ритмі життя і ці "качєлі" з мфо ніяким чином на нього не впливають.Якось так)

у меня раньше были только банки,Альфа и Приват
В Альфе всегда погашала досрочно,сейчас там 2 кредита-28т. и 29т.,но платить их не больно,закрою досрочно по возможности.
а Приват недавно закрыла одним платежом,закрыла карту,счет и расторгла договор по этому карточному кредиту...начиталась тут про Приват))
а мфошки пусть идут...
разводилы хреновы

В мене з ПБ ще в далекому 2004 гризота по кредиту була.Була карта на 400дол, в кінцевому результаті не вдаючись в подробиці - віддав 1200дол.Тоді вони ж мені і "насрали" в КІ. Хоч за це їм "спасибі")) Бо можливо ще й банки би мав ((

не совсем понятно
они же на счет просят
про то,что нам на карту присылали с левых карт-это понятно,в этом случае у мфо ущерба никакого,раз они со своего счета не присылали
В том то и дело, что заёмщик платит на счёт фирмы.

В том то и дело, что заёмщик платит на счёт фирмы.
ну я как раз на счет фирмы переплат наделала по недействительным договорам,пусть тело себе оставят,а мне остальное вернут))
ну а по которым не платила-они не заключенные))

Останнє редагування:
ну я как раз на счет фирмы переплат наделала по недействительным договорам,пусть тело себе оставят,а мне остальное вернут))
ну а по которым не платила-они не заключенные))
Они не возвращают... увы!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі