Последний рабочий день в году

• Автор теми Автор теми Iren
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
поэтому не надо с ними разговаривать. Делаем такой флешмоб: не разговаривай с коллектором!)
У меня такой флешмоб давненько,вот только Альфе сам звонил ибо сцуки задели)..пришло письмо от Нац.банка,вообщем шляпа..никто никак реагировать не хочет..ну и "грець з ними" мы на бронепоезде)

А номер изменила. так хорошо стало. Ну и немножко тревожно а если вдруг приедут???
Ну и что,идите на..уй!

Сьогодні ще понаписували моїм друзям в однокласниках про мене, в Т Д всі скріні кидають а смішно, кому писав Игнат яка то кантора

Mala, однокласники і вк треба видаляти і то зразу бо в феїсбуці вони нічого не кидають а ті в нас заборонені то їм свобода

shrp, ось ця програма , і це не в мене так записано , то через цю програму такі назви вибиває, хтось позаписував....ось такий цікавий список у мене сьогодні получився

Soni, мені писали в ФБ , тобто не мені а зразу моїм друзям на другий день прострочки, бистрозайм

Вкладення

• IMG_20181231_150328.webp
    IMG_20181231_150328.webp
    32.4 Кб · Перегляди: 94
  • IMG_20181231_150234.webp
    IMG_20181231_150234.webp
    29 Кб · Перегляди: 94
shrp, ось ця програма , і це не в мене так записано , то через цю програму такі назви вибиває, хтось позаписував....ось такий цікавий список у мене сьогодні получився

Soni, мені писали в ФБ , тобто не мені а зразу моїм друзям на другий день прострочки, бистрозайм
м*даки просто
мне тоже таранят целый день

В мене тоже саме вони напевно в 00.00 сьогодні подзвонять і скажуть віддавайте гроші !!! Позика написали що на всю ніч автодозвон!!!

У быстрозайма тоже автодозвон

Admin, пусть)) чёрный список и беззвучный режим мне в помощь :beach:

О как ребятки, это вот недавно пришло.

Вкладення

• 2018_12_31_20.32.47_edit.webp
    2018_12_31_20.32.47_edit.webp
    37.9 Кб · Перегляди: 84
Nenej, через ЗМІ, хаха, бл, вони самі хоч читали що написали:fool:, які ідіоти.

Цікаво на НР будуть дзвонити, бо мені здається , вони там за пару тисяч круглосуточно працюють , тому такі і злі всі
чи будуть конкретно Тобі не скажу.
але другим певно будуть, вони ж блазні,антихристи.
****** вони, коротше.

З наступаючим!
bokali.gif

а як зателефонують, відправ на... с пляжа.

Карамбулька, а хто вам писав і ви обмежили доступ до своєї сторінки перед цим?

Soni, це було три місяці назад, я тоді вчасно ще всі пролонгувала, а от по бистрозайму незмогла вчасно аж через три дні , і на другий день якийсь убл*док , почав писати всім моїм друзям за мої кредити, мій номер тел. скільки кредитів і на яку суму, сторінка була повністю доступна , я навіть уявити не могла ,які в них методи ....

Еще один участник,
Soni, це було три місяці назад, я тоді вчасно ще всі пролонгувала, а от по бистрозайму незмогла вчасно аж через три дні , і на другий день якийсь убл*док , почав писати всім моїм друзям за мої кредити, мій номер тел. скільки кредитів і на яку суму, сторінка була повністю доступна , я навіть уявити не могла ,які в них методи ....[/QUOTE От этих идиотов и сегодня приходят Смс и звонки (((

Soni, мені тільки смс , з погрозами.

З новим роком, мене Наразі у вк и однокл дісталі, но я написала друзям щоб всех слали на***у, пролонгаціями я вже їм заплатила сповна доречі зранку вже був дзвінок і так до 11,0443646847

Меня с утра поздравили шесть мфо, сообщениями

От манивео

Zgidno st.617,625 CKU vidsutnist' u borzhnika koshtiv (cherez hvorobu, avariyu, neplatospromozhnvst' i t.in.) ne zvil'nyaye borzhnika vid zobov'yazan'. Suma borgu stanovit' 16767,50 UAH Detali 0 800 21 9393

Только что прислали

Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393

А какого числа быть дома не написали

А на електронную почту прислали письмо что пишут заяву в полицию по ст. 190-192 КК Украины

Враньё?? Переживаю

12 звонков. 4 смс. И 2 письма на почту. Я в шоке с них

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі