Последний рабочий день в году

• Автор теми Автор теми Iren
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Меня с утра поздравили шесть мфо, сообщениями

От манивео

Zgidno st.617,625 CKU vidsutnist' u borzhnika koshtiv (cherez hvorobu, avariyu, neplatospromozhnvst' i t.in.) ne zvil'nyaye borzhnika vid zobov'yazan'. Suma borgu stanovit' 16767,50 UAH Detali 0 800 21 9393

Только что прислали

Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393

А какого числа быть дома не написали

А на електронную почту прислали письмо что пишут заяву в полицию по ст. 190-192 КК Украины

Враньё?? Переживаю

Писали раз 10 в результаті продали колектора не переживайте ніхто не поїде

12 звонков. 4 смс. И 2 письма на почту. Я в шоке с них

В мене 5 смс зних 3 що вже їдуть, йду чайник ставлю)

0732523156 меня этот номер достал уже
бл, 19 звонков за 2 часа
Интересно что за МФО
уpoды вонючие

З новим роком, мене Наразі у вк и однокл дісталі, но я написала друзям щоб всех слали на***у, пролонгаціями я вже їм заплатила сповна доречі зранку вже був дзвінок і так до 11,0443646847
Ну блин. Нужно было попытаться сразу страницы там закрыть, что б друзьям не писали. А теперь их будут задалбывать. Это ж ещё те мpaзu

Меня с утра поздравили шесть мфо, сообщениями

От манивео

Zgidno st.617,625 CKU vidsutnist' u borzhnika koshtiv (cherez hvorobu, avariyu, neplatospromozhnvst' i t.in.) ne zvil'nyaye borzhnika vid zobov'yazan'. Suma borgu stanovit' 16767,50 UAH Detali 0 800 21 9393

Только что прислали

Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393

А какого числа быть дома не написали

А на електронную почту прислали письмо что пишут заяву в полицию по ст. 190-192 КК Украины

Враньё?? Переживаю
Ясное дело, что враньё. Тут каждому по 50 раз такое приходило. Уже и сажали нас, иммущество продавали и выгоняли нас. Но как видите, все ещё живы, в своих домах с радостью встречали новый год. Так что не паникуйте.

Iren, похоже, что это робот быстрозайма.

Iren, мне тоже звонил, но он в чс

Iren, похоже, что это робот быстрозайма.

Iren, мне тоже звонил, но он в чс

У меня нет там кредита)

У меня тоже в чс все номера, антиспам включен, но заходишь в последние вызовы, а там всё красное блин

А мені сьогодні весь день , намагаються зняти гроші з карти, що раз то меншу суму , но я не парюсь бо там 0. І не пише яке МФО

Карамбулька, а я не знаю що навіть думати три дні ні одного смс ні одного дзвоника а мфо13штук?дивно

Дима, може бути затишшя перед бурею

Карамбулька, да аж непособі що буде завтра.хотя вже як два місяці трубки ні від кого неберу взагалі

Карамбулька, та сама фігня. Майкредіт намагається у мене зняти.

Yusya, а в мене їх немає, тому незнаю хто, 13 вже на просрочці

Дима, а як на рахунок родичів, знайомих, замахують їх? Найбільше цього боюсь

Карамбулька, за два місяця достае готівочка і кредит касса людей які були вказані в анкетах а так родичів недостае ніхто два раза хтось дзвонив сестрі вона послала нхй більше недзвонять

Карамбулька, та сама фігня. Майкредіт намагається у мене зняти.

Так сама фвгня май кредіт сказився сьогодні

Ну блин. Нужно было попытаться сразу страницы там закрыть, что б друзьям не писали. А теперь их будут задалбывать. Это ж ещё те мpaзu

Я розумію що треба було, але там не сиджу я тільки кидають скріни друзі, але я пишу що ,фвгня повна блокуйте то в однокласниках найбільше, а у фейсбуці хіба поміняти імя щось друге написати щоб не дістали там

Ясное дело, что враньё. Тут каждому по 50 раз такое приходило. Уже и сажали нас, иммущество продавали и выгоняли нас. Но как видите, все ещё живы, в своих домах с радостью встречали новый год. Так что не паникуйте.

Mala, мені вже навіть з приватбанку звонили, сказали шось зробити з цим. Я хз що їм казати

Iren, та сама фігня. Але я святкую, мені пофіг. Вони стільки з мене висосали грошей..

[QUOTE = "Yusya, post: 27571, member: 777"] [USER = 595] Mala [/ USER], мені Вже даже з приватбанку дзвонили, сказали шось сделать з ЦІМ. Я хз что Їм казати

[USER = 134] Iren [/ USER], та сама фігня. Альо я святки, мені пофіг. Смороду Стільки з мене вісосалі грошей .. [/ QUOTE]

Забійте, реально и налосоджуйтеся святами, я теж побивали, Вічно на всіх злилася кричала бо проблеми, зараз і всьо читаю форум і радію життю. І пишуть і дзвонять і листів вже стільки що можна постилити замість кавьору на підлогу, одним словом, оплатили ми їм своїми пролонгаціями, все шліть решта то все

Mala, ви знаєте.. я бачила їх всіх в шалено гарячому котлі в пеклу. Вони мені стільки нервів з'їли. Я за 30 днів схудла на 20 кг. Була 92, тепер 72.. моя мама мене підтимує, хто їй не позвонить, каже що я по 190 статті сиджу. Вони сразу кладуть трубку

Нарушение Правил форума, п.3.3.
Всех с Новым Годом..... Я не знаю что делать, плохо, с 30 числа меня щадалбывал быстрозайм, до вечвеч позвоните маме(мама естественно в шоке, моя мама ещё с ссср, я думаю вы поняли....) это ужас какой-то ,и она всему верит, быстрозайм так на грузил, а конкретно ольга витальевна, что бы она сдохла.. . Не нормальная, мама нашла деньги мы оплатили, маме 31 ещё позвонили... Только дпугое мфо... ((( моя мама рассказала всём родственникам и т. Д .... Все думают что я какая-то наркоманка...У меня семья(муж не знает) ребёнок...... Я не знаю что делать..... Плохо.. . Вот так я встретила нг.... И вообще про меня хоть книгу пиши.... Жизнь д*рьмо... М это все только та кратце..

Останнє редагування модератором:
Mira, О ,знайома картина !У нас з чоловіком родичі як взнали, так і першу чергу вени провіряли ,бо подумали ,що наркомани .А зараз в мене родичів уже немає ,вони від нас відмовилися .Це морально важко ,але пережити можна .Чужі люди морально підтримують ,а родичі поховалися в доміки Одна мама підтримує морально і каже ,що переживемо .

Мені сьогодні в 2 ночі дзвонили((
А мені 31 числа в 23:59 дзвонили. Вони про мене навіть на Новий Рік не забувають.

Mala, ви знаєте.. я бачила їх всіх в шалено гарячому котлі в пеклу. Вони мені стільки нервів з'їли. Я за 30 днів схудла на 20 кг. Була 92, тепер 72.. моя мама мене підтимує, хто їй не позвонить, каже що я по 190 статті сиджу. Вони сразу кладуть трубку
О ,дякую за ідею .Такого ще не казали .Ми їм два дні читали заклинання на те ,щоб в них ліцензії одібрали,то роботи -автовідповідачі заїкатися починали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі