після нового року всім почали телефонувати?

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 8K
В мене Швидкогроші сьогодні прямо анекдот, дзвонить якийсь чебурек татові, я піднімаю трубку і чую таким голосом тіпа під кавказця косить:"Прівет, (Ім'я баті) , Салам Алейкум", прострочки в мене ще тільки місяць, але поржав я знатно, а найголовніше що по голосу я впізнав того чебурека, він мені і перед тим дзвонив дічь втирав, даже не з різних дзвонив а 20 раз з одного і того самого номеру:facepalm::rofl:

Завтра піду в їхню канторку трошки попсіхую, а то мені шось скучно стало :rofl:
Правильно.
Пойдите и разнесити их там.
Возьмите в заложники.
Обматайте скотчем, засуньте кляп везде.
Короче, оторвитесь....

Правильно.
Пойдите и разнесити их там.
Возьмите в заложники.
Обматайте скотчем, засуньте кляп везде.
Короче, оторвитесь....
Місто в мене маленьке а кантор їхніх аж три, ше рік назад ні одної мфо в місті взагалі не було, а тепер куди не глянь, просто зайду і запитаюся з *** лі дзвонять взагалі особам лєвим, да і в тій канторі мені чебуреки погрожували, так що сьогодні було дві заяви в мусарню і дві в прокуратуру, звернення в НБУ і Кіберполіцію, а і дзвінки на гарячу лінію шараги, НБУ, і парочка хресному в Прокуратуру щоб заявки швидше розглянули...
От не треба було мене чіпати)

Ну для вас можливо легше,а для мене ні,бо будуть більше родичів доставати
Ну в мене до нового року було до 10 дзвінків,а після 40
Ну від створеної теми,я сподіваюсь,хоч трохи легше стало?

В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
просто деньги на мивинку закончились.Всем же на НГ шампанского хотелось, даже калам)

У меня сегодня скрытые номера с 8 утра прям пробиваются. И плюсы в вайбер пишут. Предложили оплатить 7к, а насчитали почти 30. Или разбить платежи. Морду б им зажраную разбить. А потом пришло сообщение, что уже разбили платежи, вы только внесите что-то. А я мороз снежинка. Мужу стабильно каждый день робот соскредит звонит, труколлер его отсеивает.. Все как всегда. Интересно, долго оно так будет

Назад
Угорі