YaroslavUA
Only read
- Дописи
- 1037
- Реакції
- 1288
- Бали
- 1268
YaroslavUA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня первый звонок в этом году, от фактора
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня полный треш и на домашний и на Вайбер. Когда хочу слить гнев беру трубку и открываюсь по полнойВ кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
О, меня тоже завтра продают С1ськи и мистер кэш60 звонков, 10 смс. Телефон на беззвучке, вечером прихожу с работы читаю, что интересного пришло. Маники просрочка месяц - продали Талиону, С1ські и мистер кеш просрочка месяц- продали Финфорсу...вот такие новости
Спеціально включила сімку,поки у відпустці,жодного дзвінка.смс присилають,но не дзвонять.Хоч самій набирай?В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
В мене дуже мало дзвінків,але почали з новою силою наярювати контактним особам та всім,кому тільки можна...Не працює...Я ж їм казав-тільки добро дає добро.. Якось так...В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
У меня сегодня звонков 150 за целый день.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Ага, веселье только начинается, я смотрю)))О, меня тоже завтра продают С1ськи и мистер кэш
У меня сегодня треш какой то был, хотя с моими просрочкими уже должны были успокоиться, а нет, сегодня был почему-то дурдомВ кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
В мене сьогодні теж повна *опа))-Готівочка прислала лист що завтра продають,євоші і еврогроші по 3 раз,а Мікрокеш це просто треш ?-30 хв назад тільки вгомонилась, весь вайбер обірвала ???В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
20 мфо, 5 банків. Така кількість дзвінків на дві сімкарти. Хоча 2-ий номер взагалі ніде не реєструвала, але наярюють і на нього, і смс тільки на нього шлють. За знайомих взагалі мовчу, задавбують всіх кого знаходять. І кіберполіція не допомагаєОго! А сколько у вас мфо, что так много звонков?
Ну для вас можливо легше,а для мене ні,бо будуть більше родичів доставатиА менять номер не пробовали????гораздо легче это пережить
Тruecaller сам не справляється. Я ще заблокувала всі вхідні незнайомі номери + чорний списокУ меня сегодня штук 100, много новых номеров, Труколлер не блокирует![]()
Да, азарт у меня уже проснулсяАга, веселье только начинается, я смотрю)))
Нда м*даки.....вони люблять це.....У меня кредитпроминвест пол села где я прописана поставил на прозвон.За родных вообще молчу , телефоны горят от звонков.
Мне то все равно , я сим карту сменила и живу в другом городе , родных жалко , половина соседей у которых есть мозги не обратили внимания , а вторая половина идёт с претензиями ??Нда м*даки.....вони люблять це.....
Оооо такая же ерунда, у меня ещё некоторые с криками прибегали к маме, а меня когда видят то молчат как рыбы. За то родственники у меня отличились, сказали что если не прикратятся звонки то они мой новый номер сольют?вторая половина идёт с претензиями