Не оформлені працівники МФО.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
Не претендую на правильність, просто Шукаю варіанти активного захисту. А кращий захист то напад.
Тому важлива думка досвідчених людей

Был день когда все каллы представлялись фамилиями по именам -Иванов,Петров,Сидоров,Васечкин

С этого места поподробнее, пожалуйста)))
Ну шо звонять, хамлять від імені МФО - а коли запит від органів чи працюють такі - то нє). Отакі нехорошие люди кидають тінь на МФО
Відчуваю. Почитають тему МФО - і Бігом всіх оформлювати. Хоч якась допомога державі)

Отакі нехорошие люди кидають тінь на МФО
Как по мне, то это МФО кидает тень на хороших людей, таких как мы с Вами)))
Пока Закон не обяжет их представляться реальными ФИО, Ваша инициатива бесперспективна, к сожалению...

Как по мне, то это МФО кидает тень на хороших людей, таких как мы с Вами)))
Пока Закон не обяжет их представляться реальными ФИО, Ваша инициатива бесперспективна, к сожалению...
Я писав вище, що це вже шахрайство і справа поліції.
І я б не назвав би себе хорошим человеком - я сволочь Ше та, мені даже деякі друзі дали прозвище "Аферист" за схильність до всяких авантюрних замислів

Я писав вище, що це вже, що то вже шахрайство і справа поліції.
І я б не назвав би себе хорошим человеком - я сволочь Ше та, мені даже деякі друзі дали прозвище "Аферист" за схильність до всяких авантюрних замислів
МФО Вас переиграли в авантюрных замыслах...(((

Звонки - это ерунда, я себе номер сменила месяц назад,так сегодня уже кредит экспресс-***** колбасные ,звонили на новый номер,что за втф??

Поки, що я бачу тільки шахрайську спробу заволодіти моїми коштами. Скориставшись моїм незнанням законів.
Тому я ввів штрафні санкції проти шахраїв до рішення суду.

Какое-то наказание,вот где смогли взять?((

Вкладення

• Screenshot_20200401-145420_Phone.webp
    Screenshot_20200401-145420_Phone.webp
    43.3 Кб · Перегляди: 38
Те записи можно будет оставить разве что внучатам на память. больше от них толку никакого
ну не скажите ,записи для держ праци как раз самое то,им только повод дай..даже анонимно позвони они прибегут ,думаю такая тема бы сработала в мфо где есть отделения но там наверное люди офиц.устроены

******,
Група осіб за попередньою змовою кинула кошти на мою карту. Щоб потім шляхом погроз та вимагання змусити перерахувати їм значно більші кошти...

Звонки - это ерунда, я себе номер сменила месяц назад,так сегодня уже кредит экспресс-***** колбасные ,звонили на новый номер,что за втф??
А они звонят по вашу душу? я просто тоже новый номер купила две недели назад, прозрела от звонка от Алексов, но оказалось что ищут кого-то другого. потом ещё два МФО его же искали.

А в поліцію. Дзвонять персонажі - кажуть від МФО. Запит в МФО, такі не працюють. Явно шахраї, порочать чесне ім'я МФО
Сильно не надейтесь, в полиции если возьмутся, то попросят вас предоставить доступ в убки ( с вашего согласия проверят вашу кредитную историю и наличие долга перед этой мфо). Если обнаружится что вы таки должны им, то на мошенничество с их стороны будет съехать не просто, разве только вы будете утверждать, что долг оплачен или не ваш.

Назад
Угорі