Не оформлені працівники МФО.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
Я думаю після того , я буду подавати в захист справ споживачів. Одна з ймовірних відповідей, що такі не працюють. От тут і запит в держ праці.
А на кого вы вообще будете запросы делать, на кого жаловаться? На голос из трубки который представляется как не Шевченко так Сосюра. либо вообще кавказцы

Я думаю після того , я буду подавати в захист справ споживачів. Одна з ймовірних відповідей, що такі не працюють. От тут і запит в держ праці.
не хочу вас расстраивать, но не будет гоструда их проверять по вашему заявлению. повторю еще раз, почитайте их порядок проверок и на основании обращений они ходят на проверку

А на кого вы вообще будете запросы делать, на кого жаловаться? На голос из трубки который представляется как не Шевченко так Сосюра. либо вообще кавказцы
Він же буде називати, якесь МФО? Чи платити Хз куди?

Навіть я на своїй роботі не представляюсь справжнім іменем, хоча функціонал в мене інший, але робота з людьми) а Ви хочете щоб МФО Вам представлялось справжніми іменами. Хоча можете їх покошмарити, раптом знайдуть когось, а штрафи зараз немаленькі.

Він же буде називати, якесь МФО? Чи платити Хз куди?
И что, я тоже могу позвонить и сказать что я из приватбанка верните кредит. так что по вашему завтра же на приватбанк будет проверка направлена
Точняк.

Вірю вам. А
не хочу вас расстраивать, но не будет гоструда их проверять по вашему заявлению. повторю еще раз, почитайте их порядок проверок и на основании обращений они ходят на проверку
Вірю вам. Але писати можна

Суть питання в наступному.
Чи всі працівники МФО оформлені офіційно.
При дзвінках від МФО записувати фіо того хто дзвонить. І паралельно і з іншими запитами - відправляти запити в податкову і держпраці. Чи дійсно працюють офіційно ці люди.
Додаткові перевірки, я думаю ентузіазму не додадуть. Крім того скоріше за все не всі працюють офіційно
А ці працівники, нізащо вам не скажуть,справжні ф.і.п

Отже ніхто мені з МФО не буде дзвонити. Одні шахраї. Так в суді і можна сказати.

Дзвонять вигадані персонажі незрозуміло від кого і хочуть грошей

Вірю вам. А
Вірю вам. Але писати можна
да писать можно хоть папа римскому)) что бы предал их анафеме)) но какой в этом смысл? если вы просто получите ответ от гоструда, что у них нет оснований проводить проверку по вашему обращению.
ну не поленитесь и откройте постановление кабмина 823, и посмотрите 5. Підставами для здійснення інспекційних відвідувань є . там все понятно)))

Останнє редагування:
да писать можно хоть папа римскому)) что бы предал их анафеме)) но какой в этом смысл? если вы просто получите ответ от гоструда, что у них нет оснований проводить проверку по вашему обращению.
ну не поленитесь и откройте постановление кабмина 823, и посмотрите 5. Підставами для здійснення інспекційних відвідувань є . там все понятно)))
А в поліцію. Дзвонять персонажі - кажуть від МФО. Запит в МФО, такі не працюють. Явно шахраї, порочать чесне ім'я МФО

А в поліцію. Дзвонять персонажі - кажуть від МФО. Запит в МФО, такі не працюють. Явно шахраї, порочать чесне ім'я МФО
как вариант))) только, мне почему то кажется, что мфо вам даже не будут отвечать))

как вариант))) только, мне почему то кажется, что мфо вам даже не будут отвечать))
А це не мені будуть відповідати, а спілці захисту справ споживачів. Причина - агресивна підприємницька діяльність.
Або вони визнають, що це їхні люди, або ні.

Назад
Угорі