Надо брать пример с таких!

• Автор теми Автор теми Іринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 3K
Как называются "ваши каллы"?
К кому ещё приезжают "ваши каллы"?
Каковы их действия?
Что требуют?
Оклеивают ли подъезды, ломают ли замки?
И главное-где у "Ваших каллов" "гнездо"?
Тут бы многие хотели бы узнать...
Еще один вопрос напрашивается к списку ваши каллы оставляют свои калы под дверями?:ahaha:

ВаЛиКо, й да срач ай да маладец))
А я тут каким боком ?
Знаю, декілька випадків в сім'ях, коли б я точно вилучила дітей, щоб не мучилися, але служба не вилучає дітей, аргументуючи це постійними авансами на виправлення батьків, так як " детдоми" зараз закривають, і роблять будинки сімейного типу. А ще кажуть, які не є, батьки. Сюжет по телеку всі бачили, як вилучали дітей, які від голоду їли пінопласт? І там служба теж відписувалась, що все добре. Аж поки гром не грянув. Нажаль, таких випадків море, а служби не хочуть статистику портити і закривають очі на все. З дітьми - це страшне питання.
Тому і написав - стереотипних лейблів вішати на людей заочно не буду, не знаючи всієї ситуації.
А те що в нас людей "жаба" давить за чужі здобутки, чи навпаки при3,14здіти про них, якщо людина оступиться - в цьому впевнений на 100500%.
Да,прям,цепляетесь за слова!
Да оно мне нахрен не нужно, поверьте! У меня своего "багажа" выше крыши. Как вы написали "наши калы" - так я и спросил!Вы объяснились - вопрос закрыт.
Ая не обсыраю,а говорю правду.
А я и не имел ввиду вас ... хотя вы ж сами и написали - что вам обидно...
Ну так почему, если вам обидно - вы молчите ??! Пойдете в соцслужбу - станьте активиткой, собирите соседей и направте на "путь истинный" заблудшую душу.

Останнє редагування:
Назад
Угорі