Кому верить?! Адвокаты отказались браться за дело

• Автор теми Автор теми Roman1389
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K
О да, мій суд районний виніс рішення, тупо скопіював- вставив з відзиву та заперечень текст в ухвалу і стандартні статті цпк і все позов задовільнити, там просто взагалі ніякого аналізу справи не було, тупо шаблон. Я просто не те
щоб розчарувався, я просто сміявся пів години. Просто тупо повністю проігноровані доводи) Ну в апеляцію піду, буду тягнути час)
на жаль, для деяких судів, це стандарт "розгляду" справ((((

треба щось змінювати, як у відповідальності судів, так і давати можливість подавати людям касаційні скарги.

на жаль, для деяких судів, це стандарт "розгляду" справ((((

треба щось змінювати, як у відповідальності судів, так і давати можливість подавати людям касаційні скарги.
Да це жах, я уявляю скільки не винних людей заперли за грати по кримінальним справам. Підскажіть будь ласка можу я в апеляційній скарзі запросити витрибувати в кредит капітал оригінали договору?

Да це жах, я уявляю скільки не винних людей заперли за грати по кримінальним справам. Підскажіть будь ласка можу я в апеляційній скарзі запросити витрибувати в кредит капітал оригінали договору?
таке клопотання треба було заявляти в районному суді.
якщо апеляція буде працювати по закону, то відмовити у його задоволенні

таке клопотання треба було заявляти в районному суді.
якщо апеляція буде працювати по закону, то відмовити у його задоволенні
Зрозумів. Дякую. Я хотів просто наголосити, що у звязку з повним ігнором моїх доводів судом, щодо договору і наявних в них виправлень зацікавленими особами то типу прошу витрибувати оригінали) Ну спробую, то таке)

Про Чернігівскі суди, ще додам.... вони тупо не ознайомлюють відповідачів з витрибуваним доказами в моєму випадку це довідка з банку, знову її не підгрузили а хоча повинні це були зробити в термін не пізніше 3 днів згідно 14 ст цпк і порушили впринципі 6 статтю конвенції на справедливий суд

Зрозумів. Дякую. Я хотів просто наголосити, що у звязку з повним ігнором моїх доводів судом, щодо договору і наявних в них виправлень зацікавленими особами то типу прошу витрибувати оригінали) Ну спробую, то таке)

Про Чернігівскі суди, ще додам.... вони тупо не ознайомлюють відповідачів з витрибуваним доказами в моєму випадку це довідка з банку, знову її не підгрузили а хоча повинні це були зробити в термін не пізніше 3 днів згідно 14 ст цпк і порушили впринципі 6 статтю конвенції на справедливий суд
вчора, від трьох справ відмовився.
просто тому, що подали до цих дебілоідів((((

а ну і, знову таки, вчора, по клієнту отримали рішення)))
але....ці ******, завантажили рішення по іншій людині....

Та це капець. я вам писав що вони навіть не можуть правильно вирахувати скількі участникам треба часу на відзив відповідь на відзив та на заперечення.)) Буду в апеляції писати пофіг просто щоб бачили цю дичь, я розумію, що шансів 0 ну за те напишу, те що думаю про районний суд)

Та це капець. я вам писав що вони навіть не можуть правильно вирахувати скількі участникам треба часу на відзив відповідь на відзив та на заперечення.)) Буду в апеляції писати пофіг просто щоб бачили цю дичь, я розумію, що шансів 0 ну за те напишу, те що думаю про районний суд)
так, бачив такі ухвали)))
це ще той цирк.

відкриваємо провадження 01.03., даємо 15 днів на відзив, і призначаємо справу до розгляду, на 14.03

Якщо в конкурсі на посаду судді, більшість кандидатів завалювали тест на IQ, це багато про що говорить.
та не треба їм той IQ)))

за них же все давно зроблено.
працюй відповідно до кодексу, де все пошагово розписано. не треба думати)))
і буде всім щастя

Вставлю і я свої 5 копійок. Працював з Тарасом на початку 2023 року. Людина виконала свою роботу на всі 100 відсотків. Справа була цікава. "Кредитний договір" був 2019 року, а договір факторингу - 2018 р. Ні рахунку, ні номеру картки, куди були "перераховані" кошти в матеріалах не було. Позивач навіть суми порахував неправильно. На все це Тарас вказував у відзиві. Але, моєму міському суду це все було "до лампочки". Результат - позов задоволено повністю. Була подана апеляційна скарга, але апеляція вирішила - що все ок. Так от, чи можу я мати претензії до Тараса? Звісно, що ні. Він свою роботу виконав чудово та професійно! Проблема в наших суддях. Вони не несуть відповідальності за свої рішення. Відмінила апеляція рішення суду першої інстанції, судді пальчиком помахали, типу ай-яй-яй. І судді - хоч з гуся води. Поки ця проблема не зміниться - будуть і надалі в наших суддів такі "геніальні" рішення.

А Харьковский апелляционный суд адекватный? Особенно интересует судья Пилипчук...спасибо

А Харьковский апелляционный суд адекватный? Особенно интересует судья Пилипчук...спасибо
Харьковский +- нормальный. Хотя, иногда тоже могут учудить)))

по судье...там же коллегия принимает решение, а не 1 человек.

Стягнути із на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» заборгованість за Кредитним договором від 12 квітня 2020 № 1351823 у сумі 39 170 гривень. В мене договір по міолан 17 березня 2023 року між ТОВ «Мілоан» та мною укладено Договор про споживчий кредит № 6451036. Ці праводеятели ухвалив стягнути з мене кошти по іншому договору номер та дата зовсім не ті) Не ну це трешак) Можна зацепитись за це для затягування часу?

Стягнути із на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» заборгованість за Кредитним договором від 12 квітня 2020 № 1351823 у сумі 39 170 гривень. В мене договір по міолан 17 березня 2023 року між ТОВ «Мілоан» та мною укладено Договор про споживчий кредит № 6451036. Ці праводеятели ухвалив стягнути з мене кошти по іншому договору номер та дата зовсім не ті) Не ну це трешак) Можна зацепитись за це для затягування часу?
апеляція скаже, що це опечатка)))
але пишіть все)))
нехай читають, які вони тридварази

Я так розумію, касаційні скарги не приймають по кредитах?

Я так розумію, касаційні скарги не приймають по кредитах?
в загальному, позови по кредитрах, відносяться до малозначних справ.
відповідно, Верховний суд, з легкістю відмовляє у відкритті провадження

Велика
в загальному, позови по кредитрах, відносяться до малозначних справ.
відповідно, Верховний суд, з легкістю відмовляє у відкритті провадження
за це велика подяка петрусю та його бригаді потужних реформаторів.

Всем добрый день. Одна известная мфо подала в суд , перечитав немного тем с форума, написал нескольким юристам. 3 из 4 сказали что нет смысла возиться ничего не выиграем, четко аргументировав свои слова, 4 озвучил сумму и сказал что есть все шансы но ничего естественно не обещал... Кому верить, что делать?))
Если тело 5к то нет смысла,юрист будет минимум 4 к.У меня уже 4 суда по кредитам.Два с юристами два сам.С юристам два тела,сам одно тело другое победа.Там где победа позывач наплужил.Я воспользовался.

Назад
Угорі