- Дописи
- 7829
- Реакції
- 21030
- Бали
- 4565
Lelik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А шо ещё?Борщ))))
Будешь?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А шо ещё?Борщ))))
Будешь?
Это не ответ!Та не грусти....
То есть мой прекрасный борщик со сметанкой нас уже не устраивает? Ну-ну. Пойду гречечки поставлю и змейки надавлю.А шо ещё?
Та нет ешо!То есть мой прекрасный борщик со сметанкой нас уже не устраивает? Ну-ну. Пойду гречечки поставлю и змейки надавлю.
Ты уже домой?
В процессеТа нет ешо!
А где шуба?
Точно смачний!!!Деякі дівчата з форуму, вже спробували такого торта, лишилися задоволені! Ось так!?
Ти ж не пробував! Я напишу рецепт і ти можеш сам приготувати. Там все просто.
![]()
Я тоже гречку ненавижу!!! ?Нинада!
Як би от налаштуватись і знайти час щоб твій тортик зробити ??!Добрий ранок! Дякую Адміну за таку можливість створити тему для всіх дівчат! Поділимося цікавими рецептами смаколиків! Я впевнена, що у кожної є в резерві цікаві рецепти! Тож поділимося, аби радувати наших любих чоловіків та діток!
Я можу поділитися самим простим рецептом чудового торту, який випікається просто на сковорідкі, а не в духовці. Цей бюджетний варіант підійде всім, швидко готується, потребує небагато продуктів і в результаті - просто смакота!
Переглянути вкладення 49619
Вчора тільки спекла!
Завтра спробую ?Sanas, треба знайти час. Потім швидко наловчитися і далі бац-бац! Торт готовий!
Розумниця!Завтра спробую ?
Розумниця!

И хто её придумал?Я тоже гречку ненавижу!!! ?
Тот кто с любого перепугу мешками ее гребетИ хто её придумал?
Та мне,одна тарелка,наводит грусть!Тот кто с любого перепугу мешками ее гребет
Вот поэтому она и дифицит.Нельзя позволять себе больше одной тарелкиТа мне,одна тарелка,наводит грусть!
А мешок и представить боюсь.
За катлеты,не помню.