Ми хазяйки хоч куди!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 567
  • Перегляди Перегляди 22K
Весела Бджілка, я дуже люблю цей рецепт торт на сковороді, дуже швидко і смачно,а головне-просто і з мінімуму продуктів,а я його зверху заливаю глазурью з какао,виходить наполеоно-шоколадний торт,2 в одному,

Весела Бджілка, а ще дуже швидко:шоколадне печиво,можно і звичайне,шоколадне краще,так само заварний крем,банани,слой печиво,крем,банани,печиво,крем,банани,а зверху залити шоколадною глазурью з какао-швидко і виходить блєск,в мене не було шок.печива і бананів,взяла звичайне і заморож. Вишню, без кісточок, трохи не такий,але гарний десерт і дуже швидко,тільки треба,щоб настоявся

Весела Бджілка, а ще дуже швидко:шоколадне печиво,можно і звичайне,шоколадне краще,так само заварний крем,банани,слой печиво,крем,банани,печиво,крем,банани,а зверху залити шоколадною глазурью з какао-швидко і виходить блєск,в мене не було шок.печива і бананів,взяла звичайне і заморож. Вишню, без кісточок, трохи не такий,але гарний десерт і дуже швидко,тільки треба,щоб настоявся
А крем який?

Весела Бджілка, заварний:на 450гр печиво,600гр молока нагріти, 4 жовтка, 200гр сахра,пакет ванільного цукру, гарно перетерти, додати 50 гр муки,перемішали,мішачи, вливаєм молоко,ставимо варить на мал огонь, помішуючи,до загустенія, можна додати масло 50гр, я не додаю, торт формувати в глибокій посудині, типу як судок, я роблю в синій протвіньках, що в сільпо продавалися, а на глазурь можно розтопити шоколад,та я беру сметану, цукор,какао,масло, і варю глазурь, треба пробувати, я все роблю на глаз, що було на вкус як шоколад, я такою глазурью все поливаю і оладки,і млинці

Весела Бджілка, заварний:на 450гр печиво,600гр молока нагріти, 4 жовтка, 200гр сахра,пакет ванільного цукру, гарно перетерти, додати 50 гр муки,перемішали,мішачи, вливаєм молоко,ставимо варить на мал огонь, помішуючи,до загустенія, можна додати масло 50гр, я не додаю, торт формувати в глибокій посудині, типу як судок, я роблю в синій протвіньках, що в сільпо продавалися, а на глазурь можно розтопити шоколад,та я беру сметану, цукор,какао,масло, і варю глазурь, треба пробувати, я все роблю на глаз, що було на вкус як шоколад, я такою глазурью все поливаю і оладки,і млинці
Дякую за рецепт! ? ?
Добрий ранок!

а я седня печенюхи творожные пеку, а то от запеканок дети уже куксятся. а еще шарики творожные иногда делаб

Бісквіт :
1 ст. цукру
3 яйця.
Взбити.
1ст. кефіру, 3 ст. муки, 1 ч. ложка соди. Тісто має бути як густа сметана
Духовка на 180°, 30 хвилин.
В тісто було варення кидав не багато і ягоди, на дно бляхи.
Не Наполеон, зато бистро і вкусно

Как тут вкусно пишут?
Добрий ранок! Так в чому справа? Беремо і печемо!
Ще один швидкий рецепт тортика:
1 стакан сметани
1 стакан цукру
1 ч/л соди, погасити 2 стол./л оцту
Пів чайноі ложки солі
3 стакана муки
Замісити тісто. Випекти 5-6 коржів при 180 градусах. Перемазати кремом
Крем: 1,5 стакана сметани + 1 стакан цукру
Залити торт зверху шоколадною глазурью: 3ст.л. цукру, 1 ст.л. молока, 50 гр. слив.масла,2 ст.л. какао.
Розтирати на вогні поки все розтопиться і полити торт.
Смачного!
а я седня печенюхи творожные пеку, а то от запеканок дети уже куксятся. а еще шарики творожные иногда делаб
А можна рецептиком поділитися?

Останнє редагування:
Весела Бджілка, дык сори, точного рецепта нет.
печенье в тырнете называется вроде треугольнички, но я та отсебятиной занималась, пончики тоже, отсебятина полная

Вкладення

• IMG-bb4492cf81df9fed4c7afc02446a9b8e-V.webp
    IMG-bb4492cf81df9fed4c7afc02446a9b8e-V.webp
    509.4 Кб · Перегляди: 43
  • IMG-d24f0151563ac3b9ca44b7bcb88d531b-V.webp
    IMG-d24f0151563ac3b9ca44b7bcb88d531b-V.webp
    469.4 Кб · Перегляди: 42
Весела Бджілка, дык сори, точного рецепта нет.
печенье в тырнете называется вроде треугольнички, но я та отсебятиной занималась, пончики тоже, отсебятина полная
Виглядає апетитно!:luboff:
Народ, а що, ніхто більше не готує? Все з ресторану замовляли?
А що більше хазяєчок немвє? Ніхто не пече? Не готує цікаві салатики?
IMG_20200603_122304.webp
Таке враження, що ніхто їсти не готує.
:кофе:
Маri , Тала, Руде Дівча;) , у вас є щось смачне, чим би ви поділилися?
Т а л а, а поділись рецептом кабачкового тортика! Скинь фото, поки не з'їли!

Останнє редагування:
Виглядає апетитно!:luboff:
Народ, а що, ніхто більше не готує? Все з ресторану замовляли?
А що більше хазяєчок немвє? Ніхто не пече? Не готує цікаві салатики?
Переглянути вкладення 53477
Таке враження, що ніхто їсти не готує.
Маri , Тала, Руде Дівча;) , у вас є щось смачне, чим би ви поділилися?
Т а л а, а поділись рецептом кабачкового тортика! Скинь фото, поки не з'їли!
Я очень люблю кабачковую запеканку. Обжаривается фарш с томатном и луком. Выложить на противень. Натереть кабачки, отжать, выложить сверху. Сверху выложить кольцами нарезанные помидоры, залить майонезом или сметаной яйцом, сверху натереть сыр. И в духовку минут на 30. Очень вкусно.
Сольтложится только в фарш по вкусу

Я очень люблю кабачковую запеканку. Обжаривается фарш с томатном и луком. Выложить на противень. Натереть кабачки, отжать, выложить сверху. Сверху выложить кольцами нарезанные помидоры, залить майонезом или сметаной яйцом, сверху натереть сыр. И в духовку минут на 30. Очень вкусно.
Сольтложится только в фарш по вкусу
Ой, дякую. Так ще не пробувала!

Назад
Угорі